Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Η κοπέλα μου έμεινε έγκυος και θα κρατήσουμε το παιδί, με τρομάζει το οικονομικό, εγώ παίρνω 900 ευρώ και η κοπέλα μου 750, θεωρείτε με αυτό το budget βρίσκοντας ένα ενοίκιο της τάξης των 350-400 ευρώ, πως θα βγαίνουμε πέρα??? Δεν μιλάω για Αθήνα αν και η δουλειά μου θα ναι στην Αθήνα...θα μένουμε Χαλκίδα καθώς θα δουλεύω τηλεργασια κατά κύριο λόγο...Τρομάζω με το οικονομικό και επίσης γενικά τρομάζω με όλα.🤣

Δημοσ.

Με τα πεθερικά θα μείνετε για αρχή να μαζέψετε κάνα ευρώ. Και φυσικά να πέφτει και το χαρτζιλίκι από τους παππούδες. Να σας ζήσει.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Με τα πεθερικά θα μείνετε για αρχή να μαζέψετε κάνα ευρώ. Και φυσικά να πέφτει και το χαρτζιλίκι από τους παππούδες. Να σας ζήσει.

Ούτε κατά διάνοια με τα πεθερικά.

@Nikos3254αν μιλάς για καθαρά ποσά, βγαίνετε, με οικονομία

ψαξου για φίλους ή γνωστούς με μεγαλύτερα παιδιά για να σου δώσουν πράγματα 

• Like 5
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Η κοπέλα μου έμεινε έγκυος και θα κρατήσουμε το παιδί, με τρομάζει το οικονομικό, εγώ παίρνω 900 ευρώ και η κοπέλα μου 750, θεωρείτε με αυτό το budget βρίσκοντας ένα ενοίκιο της τάξης των 350-400 ευρώ, πως θα βγαίνουμε πέρα??? Δεν μιλάω για Αθήνα αν και η δουλειά μου θα ναι στην Αθήνα...θα μένουμε Χαλκίδα καθώς θα δουλεύω τηλεργασια κατά κύριο λόγο...Τρομάζω με το οικονομικό και επίσης γενικά τρομάζω με όλα.🤣

Ε αν σκεφτείς ότι πολλοί μεγαλώνουν τα παιδιά τους βγάζοντας 600 τον μήνα, εσύ με 1650 θα κάνεις παπάδες. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαίνετε εννοείται και ο μισθός σας θα πάρει μια αύξηση άλλωστε μικρή (επίδομα τέκνου + φόρο απαλλαγή λόγω τέκνου). επίσης θα παίρνετε κ επίδομα τέκνου με αυτό το εισόδημα, ενα πόσο/τρίμηνο. 

με το καλο και μην μασάτε, όλοι έτσι περάσαμε! μειώνεις προσωπικά έξοδα για χάρη της απόλυτης ευτυχίας! :)

Επεξ/σία από rodosf1
  • Like 5
Δημοσ.

Με το καλό, βγαίνετε ναι αλλά θέλει προσοχή. Ακόμα και για του παιδιού τα πράγματα μη σας πιάνει ενθουσιασμός και δίνετε 1000€ για καρότσι πχ.

Δημοσ.

Με μεγαλη οικονομια, ναι, θα τα καταφερετε.

Για ολους υπάρχει ενα ξεκίνημα.

σε μια γκαρσονιέρα ανετα βολευεστε για αρχή, προσπαθηστε να θηλασει η γυναίκα, αν δεν τα καταφερει δεν πειραζει φυσικά, πανες μπορειτε να παρετε υφασματινες /πλενομενες, για κρεβατακι ενα παρκοκρεβατο, γενικα μεταχειρισμένος εξοπλισμος θα βολέψει, γιατι πίστεψέ με ολα προσωρινα ειναι τα βρεφικα ηδη. 

Με το καλό ευχομαι! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikos3254 είπε

Τρομάζω με το οικονομικό και επίσης γενικά τρομάζω με όλα.🤣

Να σας ζήσει το μωράκι , βγαίνετε - αρκεί να μην έχετε μάθει σε ζωή yolo ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καπνίζετε, κόψτε το και το (οικονομικό) πρόβλημα... πάει!

Να σας ζήσει!

Επεξ/σία από dtzgr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα να μεγαλώνω τα παιδιά μου στην Αθήνα με λιγότερα.

Νομίζω πως στην επαρχία με ζωή χωρίς υπερβολές θα είστε άνετα.

Με το καλό το μωράκι σας!

Επεξ/σία από unforgiven
  • Like 1
Δημοσ.

Άνετα βγαίνετε, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και να έχετε βοήθεια στην αρχή, είτε οικονομική από γονείς, είτε να σας δώσουν φίλοι και συγγενείς καρότσι, πάρκο, κούνια κ.λπ., ακόμα και ρούχα αν έχετε ξαδερφάκια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Η γνώμη μου είναι ότι δύσκολα βγαίνετε χωρίς πολύ οικονομία. Δεν φτάνουν οι παραπάνω μισθοί μειον ενοίκιο κοινόχρηστα θέρμανση ΔΕΗ νερό τηλέφωνα και διάφορα άλλα. Μιλάω για επαρχία πάντα διότι Αθήνα είναι ακομα χειρότερα. 

Ψαξτε για κόστη σε πάνες γάλατα και πολλά άλλα να δείτε τι γίνετε. Αυτοκίνητο επιβάλλεται να έχει ο ένας από τους δύο για την μεταφορά του παιδιού και τρέξιμο σε γιατρούς. Ιδιωτική ασφάλεια υγείας επιβάλλεται εκτός αν θέλετε να είστε στο μπάχαλο των δημοσίων νοσοκομειων και των παιδων που θα τρέχετε σε κάθε πρόβλημα μαζί με αλλους που έχουν αρρωστήσει και κινδυνεύετε να κολλήσετε μετά. 

Οι ανάγκες και τα έξοδα με το πέρασμα των ετών θα αυξάνονται. Δεν έχετε όμως άλλη επιλογή, θα κάνετε θυσίες και θα στερηθειτε πράγματα αλλά θα έχετε το παιδί το οποίο μπορεί να προσφέρει πολύ ευτυχία. 

Διαμονή με πεθερικά που ειπώθηκε ξεχάστε την, ούτε κατά διάνοια. Καλύτερα σε υπόγειο πάρα με γονείς. Θα έχετε σίγουρα προβλήματα. 

Κρεββατια καρότσια και άλλα προσωρινά ψάξτε για μεταχειρισμένα η να σας τα δανείσουν όπως ειπώθηκε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Δηλαδή το αν θα τα βγάζεις πέρα εξαρτάται από το τι θα σου απαντήσουν άσχετοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ που δεν γνωρίζουν τίποτα για εσένα;

Καλη τύχη με τέτοια μυαλά.Να ρωτάς σε φόρουμ για το πως θα είναι η ζωη σου. Ζήτησε συμβουλές από άνθρωπους που σε αγαπούν και σε ξέρουν,όχι από αγνώστους.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει για εσένα/εσάς το "βγαίνω" καθώς για τον καθέναν είναι διαφορετικό.

Με 1650€ οικογενειακό εισόδημα με παιδί και χωρίς σπίτι δικό σας πάντως μιλάμε απλά για επιβίωση σε κάθε περίπτωση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...