orpheas2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους. Ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν με κάποιον τρόπο μπορώ να ενεργοποιω και να απενεργοποιώ όποτε θέλω εγώ το Bluetooth . Αναφέρομαι στην τηλεόραση lg oled evo 48 c26lb . Έχω ψάξει τα πάντα, μίλησα ακόμη και με την ίδια την Lg , τίποτα. Μου φαίνεται αδιανόητο να δίνεις 1000 ευρώ και να μην υπάρχει αυτή η πολύ απλη επιλογή. Όπως υπάρχει με το wi fi ας πούμε. Φαντάζομαι θα είναι συχνό φαινόμενο και σε άλλα μοντέλα - εταιρίες... Αν ξέρετε κάποιον τρόπο που να είναι εφικτό κάτι τέτοιο, θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Γιατί να απενεργοποιείς το ΒΤ? Σίγουρα δεν το έχει και για το τηλεχειριστήριο;
orpheas2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Το έχει, μιας και είναι το magic controller, αλλά αυτό διορθώνεται με αγορά ενός απλού τηλεκοντρόλ. Θέλω να εκτιθεμαι όσο λιγότερο σε ραδιοκύματα, για αυτό θα μου άρεσε να μπορώ να το επιλέγω μονάχα όταν υπάρχει λόγος και όχι να είναι όλη την μέρα ανοικτό.
andreas1gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στις 7/1/2023 στις 7:25 ΜΜ, orpheas2 είπε Το έχει, μιας και είναι το magic controller, αλλά αυτό διορθώνεται με αγορά ενός απλού τηλεκοντρόλ. Θέλω να εκτιθεμαι όσο λιγότερο σε ραδιοκύματα, για αυτό θα μου άρεσε να μπορώ να το επιλέγω μονάχα όταν υπάρχει λόγος και όχι να είναι όλη την μέρα ανοικτό. Τοτε αυτή η τηλεόραση δεν κάνει για εσένα μιας και δεν κλείνει το bt... Πούλησε την. Ενδιαφέρομαι όταν το αποφασίσεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα