giavra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 7/1/2023 στις 3:41 ΜΜ, spooker είπε Έχω ένα VHS video Sony SLV-ED6SG το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Αποφάσισα να το συνδέσω και ενώ δείχνει εικόνα δεν δέχεται την κασέτα. Αν την σπρώξω λίγο με το χέρι μπαίνει μέσα αλλά όταν φτάσει μέχρι μέσα εμφανίζεται ένα error 80189 το οποίο καταλαβαίνω πως έχει να κάνει με τον μηχανισμό φόρτωσης της κασέτας σύμφωνα με το manual https://servicemanuals.us/sony/vcr/slv-ed1me-slv-ed1ps-slv-ed1sg-slv-ed2sa-slv-ed3af-slv-ed4me-slv-ed4ps-slv-ed4sg-slv-ed5me-slv-ed6me-slv-ed6ps-slv-ed6sg-slv-ed7fs-slv-ed7mi-slv-e.html Άνοιξα το καπάκι για να δω αν υπάρχει κάτι περίεργο αλλά δεν βλέπω κάποιο εμφανές πρόβλημα και με δεδομένο πως το video αυτό είναι unused και καθόταν τόσα χρόνια σκέφτομαι αν είναι θέμα λίπανσης. Σκέφτομαι να το πάω σε κάποιον που έχει εμπειρία από sony videos. Έχει κάποιον να προτείνει κάποιον στην Αθήνα? Με δεδομένο πως το video είναι στην πράξη new old stock δεν θέλω να το πάω στον πρώτο τυχόντα να του αλλάξει τα φώτα. το προβλημα ειναι στο ασανσερ του βιντεο απο κατι απλο οπως καποιο ελατηριο στον μηχανισμο φορτωσης και καθοδου 1
spooker Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 11:09 ΠΜ, giavra είπε το προβλημα ειναι στο ασανσερ του βιντεο απο κατι απλο οπως καποιο ελατηριο στον μηχανισμο φορτωσης και καθοδου το πρόβλημα τελικά ήταν ένα ολοκληρωμένο στην πλακέτα το οποίο αντικαταστάθηκε. Ευχαριστώ πολύ το https://avservice.gr/ που ανέλαβε να βρει το πρόβλημα και να το διορθώσει. Πήρε κάποιο χρόνο να εντοπιστεί το ακριβές πρόβλημα αλλά η αναμονή άξιζε με το παραπάνω. 1
giavra Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στις 7/4/2023 στις 3:54 ΜΜ, spooker είπε το πρόβλημα τελικά ήταν ένα ολοκληρωμένο στην πλακέτα το οποίο αντικαταστάθηκε. Ευχαριστώ πολύ το https://avservice.gr/ που ανέλαβε να βρει το πρόβλημα και να το διορθώσει. Πήρε κάποιο χρόνο να εντοπιστεί το ακριβές πρόβλημα αλλά η αναμονή άξιζε με το παραπάνω. δηλαδη σε μια συσκευη που οπως ειπες ηταν καινουρια οπως βγηκε απο το εργοστασιο ητανε προβληματικο ενα ολοκληρωμενο οκ παμε παρακατω ποσα κουρκουμπινια σε πηραν;
murcielago580 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλημερα και απο εμενα, λιγο ασχετη η ερωτηση μου αλλα εχετε να προτεινετε καποιον καλο μετατροπεα usb? Πηρα εναν του 15ευρου και κανει σπασιματα η εικονα στον υπολογιστη ενω οταν συνδεω το βιντεο στην τηλεοραση παιζει κανονικα την κασσετα.
doakes Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 @spooker επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να επισκευαστεί ένα δικό μου πόσες μέρες πήρε να φτιαχτεί και πόσο κόστισε η επισκευή;
spooker Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, doakes είπε @spooker επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να επισκευαστεί ένα δικό μου πόσες μέρες πήρε να φτιαχτεί και πόσο κόστισε η επισκευή; πάρε ένα τηλέφωνο το κατάστημα και μίλα μαζί τους. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα