Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, doomnx είπε

@fair_play

Δοκίμασε να χτυπήσεις λίγο τα καρβουνάκια με ένα πλαστικό σφυρί.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δυστυχώς δεν ήταν τα καρβουνακια. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. 

Τελικά ήρθε ένας τεχνικός και το έβαλε μπροστά. Έψαξε διάφορα. Τελικά λειτούργησε όταν κούνησε κάποια καλώδια που συνδέονται στην πλακέτα. Κοπάνησε και λίγο με ματσόλα. Δούλεψε μια φορά και μετά ξανακόλλησε. Με περισσότερο κούνημα και κοπανημα πήρε πάλι μπρος.

Μου είπε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην πλακέτα ή στον πρεσοστάτη ή στη φίσα που πάει από την πλακέτα στο μοτέρ. Ο άνθρωπος δεν είχε ανταλλακτικά για να κάνει έναν σίγουρο έλεγχο. 

Το πλυντήριο είναι kendrix του πλαισίου. Μου είπε να το αφήσω όσο δουλεύει αλλά πιθανόν να υποτροπιάσει και πάλι. 

Θα πάρω το πλαίσιο να δω αν έχει ανταλλακτικά και το κόστος επισκευής αν χρειαστεί στο μέλλον.

Δημοσ.

Πόσο καινούργιο είναι; Εγγύηση δεν έχει; Την επόμενη φορά προσανατολίσου σε Siemens/Bosch/LG να βρίσκεις και εύκολα ανταλλακτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πόσο καινούργιο είναι; Εγγύηση δεν έχει; Την επόμενη φορά προσανατολίσου σε Siemens/Bosch/LG να βρίσκεις και εύκολα ανταλλακτικά.

Καλησπέρα φίλε μου. Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι 3 ετών. Είχε διετή εγγύηση. Πήρα το Πλαισιο και περιμένω να μου πουν κόστος επισκευής για να δω αν αξίζει. Μου είπαν ότι τα ανταλλακτικά τα έχουν οι ίδιοι για το service. Δεν τα πουλάνε ως κομμάτια.

Ελπίζω πάντως να μην χρειαστεί σύντομα επισκευή.

Επεξ/σία από fair_play
Δημοσ.
4 minutes ago, doomnx said:

Καλά ξεμπερδέματα. Εντελώς ψεύτικα τα φτιάχνουν τώρα...

ετσι ακριβως... πηρα ενα LG και πραγματικά υσηχασα με βλαβες

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...