Gandalf_the_greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τελευταία, το πλυντήριο κάνει έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο. Ήρθε τεχνικός της pitsos (είναι και η μάρκα του πλυντηρίου μου) και είπε πως η βλάβη αυτή είναι 1 στις 1000 και θα κοστίσει περίπου 250€ (είπε πως έχειβλάβηο κάδος). Είναι λογική η τιμή αυτή; Υπάρχει περίπτωση να φταίει τίποτα άλλο και απλά να "φουσκώνει " το λογαριασμό χωρίς λόγο; (μου έχουν τύχει τέτοια συμβάντα παλιότερα. Σε περίπτωση που όντως ισχύει αυτό που είπε ο τεχνικός, πόση ζωή θα δώσει στο πλυντήριο (τώρα είναι 7-8 χρόνων); Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από Gandalf_the_greek
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Gandalf_the_greek είπε Καλησπέρα. Τελευταία, το πλυντήριο κάνει έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο. Ήρθε τεχνικός της pitsos (είναι και η μάρκα του πλυντηρίου μου) και είπε πως η βλάβη αυτή είναι 1 στις 1000 και θα κοστίσει περίπου 250€. Είναι λογική η τιμή αυτή; Υπάρχει περίπτωση να φταίει τίποτα άλλο και απλά να "φουσκώνει " το λογαριασμό χωρίς λόγο; (μου έχουν τύχει τέτοια συμβάντα παλιότερα. Σε περίπτωση που όντως ισχύει αυτό που είπε ο τεχνικός, πόση ζωή θα δώσει στο πλυντήριο (τώρα είναι 7-8 χρόνων); Πως μπορούμε να σου πούμε αν είναι λογική η τιμή όταν δεν μας λες καν τι βλάβη εχει; 1
Gandalf_the_greek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως μπορούμε να σου πούμε αν είναι λογική η τιμή όταν δεν μας λες καν τι βλάβη εχει; Στον κάδο
tzotzo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 ή να βρεις εναλλακτικη λυση στην βλαβη, φθηνοτερη ή να παρεις ενα καινουριο. Αν ξαναχαλασει σε 2-3 χρονια τι θα κανεις; αλλα 250; 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Gandalf_the_greek είπε Στον κάδο Στον κάδο τι;Εχει τρυπήσει;Εχει χαλάσει το ρουλεμάν;Εχει σπάσει αμορτισερ;
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 7/1/2023 στις 2:12 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Στον κάδο τι;Εχει τρυπήσει;Εχει χαλάσει το ρουλεμάν;Εχει σπάσει αμορτισερ; Ο καδος εχει προβλημα
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Φώναξε και άλλους τεχνικούς να ακούσεις γνώμες γιατί ο κάθε τεχνικός μπορεί και να λέει το μακρύ και το κοντό του. Πχ η επισκευη να έχει ρίσκο υποτροπής αλλά αυτός να μην στο πει και σου πάρει τα λεφτά για να το φτιάξει τώρα και σε λίγο καιρό να χαλάσει ξανά. Επίσης στον κάθε τεχνικο δεν θα αναφέρεις ότι καλεσες άλλους και σου είπαν το τάδε πρόβλημα. Θα εκπλαγείς ίσως από την διχογνωμια που θα ακούσεις. Κατ εμέ όμως, με αυτά τα χρήματα που σου είπε, καλύτερα ανακύκλωση και πάρε άλλο. Θα χαλάσει σίγουρα ξανά εντός λίγων ετών. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα. Ακόμα και 150 να έκανε εγώ θα το σκεφτόμουν πάλι. 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 με ολο το σεβασμο και ας μη ξερουμε τεχνικα περι πλυντηριων: εχεις μια κοστοβορα βλαβη, δε μπορουσες αναλυτικα το τεχνικο ποια ανταλλακτικα χρειαζεται ποσο θα χρεωσει την εργασια του; Δε λεμε να σου βγαλει προσφορα αλλα να σου πει: Καδος 150 ευρ, εργασια αντικαταστασης 100 ευρ και εκει και περα να κρινεις... επισης αν ειχες δωσει π.χ 500 ευρ πριν 5+ χρονια για τη συσκευη προφανως δε θα αξιζει ακομα και 150 ευρ να δωσεις: τα ενεργειακα στανταρ εχουν αλλαξει, οι εταιριες εχουν προσθεσει χαρακτηριστικα και λειτουργιες που δεν υπηρχαν. Οποτε αρκει μερικες φορες η λογικη και οχι η γνωμη....αλλων. 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πλυντήριο έχει πολλά εργατικά δυστυχώς. Και εμείς με πρόβλημα σε ρουλεμάν (ή αμορτισέρ), μας είπε τιμή που αποφασίσαμε ότι δεν συμφέρει. Το έχουμε ήδη 6-7 χρόνια, με τα διπλά παίρνουμε καινούργιο ξανά. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic 1
catmaster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το πλυντήριο έχει πολλά εργατικά δυστυχώς. Και εμείς με πρόβλημα σε ρουλεμάν (ή αμορτισέρ), μας είπε τιμή που αποφασίσαμε ότι δεν συμφέρει. Το έχουμε ήδη 6-7 χρόνια, με τα διπλά παίρνουμε καινούργιο ξανά. Για να αλλαχτεί το ρουλεμάν στον κάδο - όντως πρέπει να λυθεί το πλυντήριο εις τα εξ ων συνετέθη - και χρειάζεσαι και εξωλκέα με το κόστος των ρουλεμάν να μην ξεπερνάει το δεκαπεντάευρω σε καλής ποιότητας. Για αλλαγή αμορτισέρ δεν χρειάζεται τόση φασαρία , αλλά το κόστος κυμαίνεται από 30-50 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Ρίσκο μεγάλο να ξαναχαλάσει το ίδιο part σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχει (αν γίνει σωστά η τοποθέτηση στα ρουλεμάν και δεν πάρει ο τεχνικός κανένα σφυρί και αρχίσει να βαράει όπου νάναι) , μεγαλύτερο θέμα έχει πχ μια πλακέτα ελέγχου σε περίπτωση βλάβης που είναι απρόβλεπτη και μπορεί να ξαναχαλάσει ακόμη και άμεσα. 1
Amaretos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Και εγω αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα πριν 2-3 χρονια σε πλυντηριο 5ετιας, μου ειπε χοντρικα χοντρικα 150-200, σε μερικα πλυντηρια ο καδος ειναι "μονοκοματος". Anyway ουτε μπηκα στην διαδικασια, με 450 ευρω πηρα bosch 8 κιλο, γενικα το πλυντηριο επειδη δουλευει αρκετα δεν ειναι να παιρνεις και πολυ ακριβο για να μην κλαις μετα, με 500 ευρω παιρνεις ενα > μετριου προς τα πανω οποτε εισαι μια χαρα 2
csontheline Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Amaretos είπε Και εγω αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα πριν 2-3 χρονια σε πλυντηριο 5ετιας, μου ειπε χοντρικα χοντρικα 150-200, σε μερικα πλυντηρια ο καδος ειναι "μονοκοματος". Anyway ουτε μπηκα στην διαδικασια, με 450 ευρω πηρα bosch 8 κιλο, γενικα το πλυντηριο επειδη δουλευει αρκετα δεν ειναι να παιρνεις και πολυ ακριβο για να μην κλαις μετα, με 500 ευρω παιρνεις ενα > μετριου προς τα πανω οποτε εισαι μια χαρα Έχεις ακούσει που λένε "Ότι παίρνεις φθηνά, το πληρώνεις ακριβά" ; 1
Amaretos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, csontheline είπε Έχεις ακούσει που λένε "Ότι παίρνεις φθηνά, το πληρώνεις ακριβά" ; Θες να σου πω ποσα πραγματα εχω αγορασει ακριβα και ετυχε να χαλασουν? Και το πλυντηριο που χαλασε παλι Bosch ηταν, πηρα ψυγειο 2.000 και σε 5 χρονια χαλασε η πλακετα και ηθελα αλλα 200, οποτε ασε, δεν ειναι πανακεια να τα σκας παντα. Δεν ειπαμε να ψωνιζεις το φτηνοτερο, αλλα σε καποιες συσκευες προτιμω ποια να περνω μεση κατασταση 1
fair_play Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων τριετίας Kendrix εξακιλο. Δείχνει ότι ξεκινάει κανονικά. Κάνει άντληση νερού και ο κάδος δεν γυριζει. Με το χέρι γυρίζει κανονικά. Το άνοιξα και ο ιμαντας είναι στη θέση του. Το μοτέρ δεν ακούγεται. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο μοτέρ ή καρβουνακια. Έχετε κάποια ιδέα για κόστος επισκευής; Επίσης μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό τεχνικό; Περιοχή Αμπελόκηποι Αθήνα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2024 από fair_play
fair_play Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Αν κάποιος ξέρει κάποιον τεχνικό ας μου στείλει πμ παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα