Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lneam είπε

World's Largest 21-inch OLED for TVs from Samsung

https://phys.org/news/2005-01-world-largest-inch-oled-tvs.html

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει μάλλον στην κατανόηση κειμένου. Δεν ξέρω. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ OLED TV για πώληση ούτε αυτοί ούτε άλλες εταιρείες με πάνελ από samsung ΕΚΤΟΣ από ένα μοντέλο το 2013. Αυτό ήταν ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ότι έφτιαξε ένα 21" πάνελ ΑΛΛΑ τελικά το μόνο που κατάφερε είναι να βγάλει για mobile συσκευές και μία OLED το 2013. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει μάλλον στην κατανόηση κειμένου. Δεν ξέρω. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ OLED TV για πώληση ούτε αυτοί ούτε άλλες εταιρείες με πάνελ από samsung ΕΚΤΟΣ από ένα μοντέλο το 2013. Αυτό ήταν ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ότι έφτιαξε ένα 21" πάνελ ΑΛΛΑ τελικά το μόνο που κατάφερε είναι να βγάλει για mobile συσκευές και μία OLED το 2013. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.

απλα προσπαθω να σας δωσω ολες τις αποδειξεις πως η samsung φτιαχνει 1. oled panel tv και 2. oled tv., εδω και 20+ χρονια

μεχρι και τιποτα αλλο. Και αυτο επειδη μερικοι δεν το δεχονται ως σωστο.

Δημοσ.

Μεγάλη βλακεία της Samsung. Απλά είδε τι χαμός έγινε με τη g1 της LG  και τώρα θα αλλάξει το τροπάριο...

Έβγαλε και αυτή quantum dot Oled 

Και βλέπω ότι πάει καλα, πιο φωτεινά και ζωντανα χρώματα από την g2 που παίζει τώρα.

https://youtu.be/bruZZWjF4L0

Συνδιάζει 2 κυρίες τεχνολογίες των Led και Oled .

1 λεπτό πριν, lneam είπε

απλα προσπαθω να σας δωσω ολες τις αποδειξεις πως η samsung φτιαχνει 1. oled panel tv και 2. oled tv., εδω και 20+ χρονια

Καλά ρε φίλε στην αγορά δεν τα είχε. Λάθος της. Και ο led φωτισμός εφευρέθηκε τα τέλη του 60 στην Αμερική. Μέχρι να καθιερωθεί μέχρι σήμερα που όλες είναι Led λάμπες στα σπίτια μας, πέρασε πολύς καιρός.

Φαντάσου ούτε στα 90's δεν είχαμε λάμπες Led να βάλουμε...

Δημοσ.
Στις 7/1/2023 στις 8:59 ΜΜ, lneam είπε

η τεχνολογια microLED (ή σκετο LED panel) υπαρχει πανω απο 10 χρονια. Οταν ειχα διαβασει σε ελληνικη σελιδα .... για το μελλον .... εγραφαν πως η samsung θα "κρυψει" στο συρταρι αυτο το panel, επειδη δεν εχει κανει ακομα αποσβεση στην OLED και επειδη μια χαρα πουλαει ακομα. Οταν θα υπαρξει κορεσμος, τοτε ....

4 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Καλά ρε φίλε στην αγορά δεν τα είχε. Λάθος της. Και ο led φωτισμός εφευρέθηκε τα τέλη του 60 στην Αμερική. Μέχρι να καθιερωθεί μέχρι σήμερα που όλες είναι Led λάμπες στα σπίτια μας, πέρασε πολύς καιρός.

Φαντάσου ούτε στα 90's δεν είχαμε λάμπες Led να βάλουμε...

και εγω αυτο ειπα πριν μερικες μερες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lneam είπε

Δεν βγάζει εδώ και 20 χρόνια. Είναι λάθος αυτό που λες. Έβγαλε πριν 15 χρόνια και όχι 20, μία ανακοίνωση ότι έφτιαξε 21" πάνελ. Μέχρι το 2013 δεν έβγαλε τίποτε τελικά. Το 2013 έβγαλε σε περιορισμένη παραγωγή μία τηλεόραση και από τότε μέχρι το 22 ΤΙΠΟΤΑ, ΌΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 2013 ΕΜΠΟΡΙΚΑ. Και αυτό γιατί δεν είχε την τεχνολογία να το κάνει με τρόπο που να την συμφέρει όπως η LG. Κατάλαβες γιατί είναι λάθος αυτό που λες;

Δημοσ.

Δεν βγάζει εδώ και 20 χρόνια. Είναι λάθος αυτό που λες. Έβγαλε πριν 15 χρόνια και όχι 20, μία ανακοίνωση ότι έφτιαξε 21" πάνελ. Μέχρι το 2013 δεν έβγαλε τίποτε τελικά. Το 2013 έβγαλε σε περιορισμένη παραγωγή μία τηλεόραση και από τότε μέχρι το 22 ΤΙΠΟΤΑ, ΌΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 2013 ΕΜΠΟΡΙΚΑ. Και αυτό γιατί δεν είχε την τεχνολογία να το κάνει με τρόπο που να την συμφέρει όπως η LG. Κατάλαβες γιατί είναι λάθος αυτό που λες;

μην  παραποιεις τα κειμενα μου ....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lneam είπε

μην  παραποιεις τα κειμενα μου ....

Τι παραποίησα;

Τι παραποίησα;

Επίσης φτιάχνει σημαίνει διάρκεια. Οτι όλο αυτό το καιρό έφτιαχνε. Έφτιαξε είναι το σωστό αν θες να μιλήσεις για μια στο παρελθόν. Μήπως εκεί μπερδεύτηκες; Στο συντακτικό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Τι παραποίησα;

αυτο που ειναι σε μαυρο χρωμα  στο δικο σου ποστ που σου εχω κανει πριν. Εγω μεταφερω απο το wikipedia copy paste το αγγλικο κειμενο. Εαν σε αυτο το κειμενο βρεις αυτα που εσυ γραφεις με μαυρο χρωμα, τοτε εχεις εσυ δικιο. Μεχρι να το βρεις σε δικο μου ποστ μην  παραποιεις τα κειμενα μου .... ως προς τα πιστευω

11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τι παραποίησα;

Επίσης φτιάχνει σημαίνει διάρκεια. Οτι όλο αυτό το καιρό έφτιαχνε. Έφτιαξε είναι το σωστό αν θες να μιλήσεις για μια στο παρελθόν. Μήπως εκεί μπερδεύτηκες; Στο συντακτικό;

νεα τεχνολογια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Μέχρι τότε, εμμένει στις πηγές και τις γνώσεις του και δεν μπορείτε να του τις αλλάξετε.

Alpha move.

💪

μα αυτο δεν κανουν ολοι ??? Ειδικα οταν οι πηγες ειναι επισημες.

στο μονο που μπορω να βοηθησω, ειναι να καταλαβουμε το σημειο αναφορας. στην περιπτωση μας η λεξη "εμπορικα". Οταν καποιοι επιμενουν να την προσθετουν στην πηγη αναφορας - που δεν υπαρχει, εκει ειναι που τα κανουν κουβαρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει κι ο Πανόπουλος φτιάχνει το Chaos, δεν θα πουληθεί κάποιο ποτέ, αλλά φτιάχνεται.

Δημοσ.

τι αποτελεσμα μπορει να εχει μια συζητηση με θεμα το .... Χαος. Θα ειναι χαοτικα μεγαλη !!!!!!

Δημοσ.
Στις 8/1/2023 στις 4:31 ΜΜ, SabotazNic είπε

ok boomer

24 είμαι 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Άμα δεν έχεις πάει στρατό, συμβουλεψου τον. SabotazNic Έχει οδηγό για i5 (όχι intel). 🤭

Χαχαχαχα έκανα το φανταριλικι πριν 2 χρόνια, ήμουν στις ειδικές δυνάμεις κουζίνας και πάλευα με γκοτζίλα...! 

6a35117004e19f6de76803872691bcb2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...