alldaynews Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Εχω τον συγκεκριμένο κοντρόλερ HDX-5 που παίρνει 2 m.2 αλλα δεν τον βλέπει καν το συστημα μου.Οτι drivers εχει ειναι για windows 7 τι λάθος μπορεί να κάνω??Οταν βαζω τον m.2 πανω στην μητρική τον βλέπει κανονικά
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Σε τι λειτουργικό; Στο σύστημα της υπογραφής; 1
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δεν τον βλέπει το λειτουργικό αλλά το σύστημα μπορεί να τον βλέπει . Δοκιμασες control + I κατά την εκκίνηση του υπολογιστή ή όποιον άλλο συνδυασμο πλήκτρων έχει για το controller από το manual του? Επισης μπορεί να είναι καταχωρημένος με άλλο όνομα σαν ελεγκτής αποθήκευσης Microsoft.
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, άδικος είπε Σε τι λειτουργικό; Στο σύστημα της υπογραφής; ναι σε αυτό 2 ώρες πριν, atheatos είπε Δεν τον βλέπει το λειτουργικό αλλά το σύστημα μπορεί να τον βλέπει . Δοκιμασες control + I κατά την εκκίνηση του υπολογιστή ή όποιον άλλο συνδυασμο πλήκτρων έχει για το controller από το manual του? Επισης μπορεί να είναι καταχωρημένος με άλλο όνομα σαν ελεγκτής αποθήκευσης Microsoft. Τα windows τον βλέπουν σαν Marvell console και στο manual λέει ctrl+m αλλα δεν μπαίνει στο bios utility του κοντρολερ
atheatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, alldaynews είπε ναι σε αυτό Τα windows τον βλέπουν σαν Marvell console και στο manual λέει ctrl+m αλλα δεν μπαίνει στο bios utility του κοντρολερ Ωραία που είναι το πρόβλημα τότε. Μια χαρά το βλέπει το σύστημα σου απλά όχι με την εμπορική ονομασία του αλλά με την ονομασία του κατασκευαστή του chip.
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, atheatos είπε Ωραία που είναι το πρόβλημα τότε. Μια χαρά το βλέπει το σύστημα σου απλά όχι με την εμπορική ονομασία του αλλά με την ονομασία του κατασκευαστή του chip. Περασα και το software τον βλεπει κανονικά τελικά αλλα δεν βλέπει τον m.2 που εχω βάλει πάνω στον κοντρολερ τελικά.Οταν βαλω τον m.2 στην μητρική τον βλέπει κανονικά
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, alldaynews είπε Τα windows τον βλέπουν σαν Marvell console και στο manual λέει ctrl+m αλλα δεν μπαίνει στο bios utility του κοντρολερ Το manual λέει ctrl+M, εσύ το βλέπεις στην οθόνη; Χωρίς ακόμα να ξέρω ποια έκδοση windows χρησιμοποιείς, αν δε το βλέπεις, στη περίπτωση που έχεις ενεργοποιημένο το fast boot, απενεργοποίησε το και μπες στο setup του controller για να σετάρεις τον δίσκο. 1
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Windows 11 εχω.Το εχω ενεργοποιημένο θα το κλεισω και θα δοκιμάσω Δυστυχώς και πάλι δεν μπορώ να μπώ στο μενού του κοντρόλερ πριν μπω γουιντοους.Περασα το προγραμμα του κοντρολερ στα windows αλλα εκει λεει πως δεν υπάρχει δισκος 1
atheatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Νομίζω η κάρτα αυτή παίρνει m2 Sata ssd και όχι m2 pcie ssd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα