noobogadgetakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους..εχω την εξης καρτα γραφικων σε ενα παλιο συστημα που θελω να αναβαθμισω για την κορη μου...εκανα φορματ κανονικα πλεον σε εναν καινουριο ssd που εβαλα επανω αλλα θελω να κατεβασω απο την επισημη ιστοσελιδα τους οδηγους για την καρτα γραφικων και κολλαω λιγο...η καρτα ειναι η εξης amd radeon R7 200 SERIES ..μπηκα στην επισημη σελιδα αλλα δεν υπαρχει η καρτα μου..κανω κατι λαθος?? AMD Drivers and Support | AMD και μετα ποιο απολα πρεπει να επιλεξω? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από noobogadgetakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο λινκ που δίνεις, έχει drivers για τη σειρά R7-200. https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250 Ποιά κάρτα ακριβώς έχεις; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από tasvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Έλα μου ντε.ποια είναι;δεν θυμάμαι.μεσα από το speccy δεν το βλέπω κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMechanic1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Λογικά μπορείς να δεις ποια έχεις στο device manager. Αν όχι, κατέβασε καμια εφαρμογή τύπου gpu-z. Γενικά πάντως κατα 99% οι drivers θα είναι οι ίδιοι για όλη τη σειρά (μην πας σε καμία mobile ομως.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα