regency_82 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος Suzuki Alto του 2012 (βενζινη). εδω και λιγο διαστημα εχω παρατηρησει οτι οταν παω να ξεκινησω ακουγεται ενας μεταλλικος θορυβος απο μπροστα δεξια (κρακ-κρακ). επισης το κανει κι οταν ειμαι σε ανηφορα και ζοριζεται και παταω το γκαζι. το κανει με ισιο το τιμονι οχι οταν το στριβω για να πω οτι ειναι μπιλιοφορος. Επειδη ειμαι σε ακριτικο νησι και δεν εχει καποιο συνεργειο εμπειρο παει καποιου κατι στο μυαλο του τι μπορει να ειναι;
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, regency_82 είπε Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος Suzuki Alto του 2012 (βενζινη). εδω και λιγο διαστημα εχω παρατηρησει οτι οταν παω να ξεκινησω ακουγεται ενας μεταλλικος θορυβος απο μπροστα δεξια (κρακ-κρακ). επισης το κανει κι οταν ειμαι σε ανηφορα και ζοριζεται και παταω το γκαζι. το κανει με ισιο το τιμονι οχι οταν το στριβω για να πω οτι ειναι μπιλιοφορος. Επειδη ειμαι σε ακριτικο νησι και δεν εχει καποιο συνεργειο εμπειρο παει καποιου κατι στο μυαλο του τι μπορει να ειναι; Αυτό που είπες μπορεί να είναι Η κάτι εκεί κοντά πάντως Τι θα πει έμπειρο συνεργείο; Σιγα την ζημιά που έχεις. Κι ένας που δεν γνωρίζει δεν θα δυσκολευτεί τόσο να το βρει Πηγαινε να το δει κάποιος, να το σηκώσει και θα φανεί το πρόβλημα σου
Haldol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Alto του '12 είναι αυτό με τη διαφήμιση "γιουχουμπίμπι-γιαχαχίμπα-χαχα"; Καλά ανάθεμα κι αν κατάλαβες έτσι όπως το 'γραψα, αλλά αν τη θυμάσαι είναι χαρακτηριστική! Μπορεί όντως να'ναι μπιλιοφόρος πάντως, ή κάτι "εκεί γύρω". Μία φορά μου 'κανε περίεργα τριξίματα το παλιό μου αμάξι μπροστά και από σκισμένα silent block. Πήγαινε πάντως σ' όποιο συνεργείο βρεις, δεν είναι κάτι τρομερό.
NTC Labs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Haldol είπε Alto του '12 είναι αυτό με τη διαφήμιση "γιουχουμπίμπι-γιαχαχίμπα-χαχα"; Καλά ανάθεμα κι αν κατάλαβες έτσι όπως το 'γραψα, αλλά αν τη θυμάσαι είναι χαρακτηριστική! Μπορεί όντως να'ναι μπιλιοφόρος πάντως, ή κάτι "εκεί γύρω". Μία φορά μου 'κανε περίεργα τριξίματα το παλιό μου αμάξι μπροστά και από σκισμένα silent block. Πήγαινε πάντως σ' όποιο συνεργείο βρεις, δεν είναι κάτι τρομερό. Μαλλον αυτο ηταν το παλιο 206 το οποιο εδω που τα λεμε ηταν σκυλι.
regency_82 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Αλλα επειδη το πηγα ηδη σε ενα συνεργειο τον ειδα λιγο σκεπτικο, δλδ αυτο πρεπει να ειναι, το αλλαζουμε και βλεπουμε. μπορει να ειναι και το διαφορικο
meletis_m Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 9:57 ΠΜ, regency_82 είπε Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Αλλα επειδη το πηγα ηδη σε ενα συνεργειο τον ειδα λιγο σκεπτικο, δλδ αυτο πρεπει να ειναι, το αλλαζουμε και βλεπουμε. μπορει να ειναι και το διαφορικο Θέλει σε ράμπα . Εάν το σηκώσεις το τροχό και το περιστρεψεις ακούγεται θόρυβος ; Για κανένα ρουλεμάν τροχού αλλιώς κοιτάζεις το σύστημα διεύθυνσης. Μπαλάκια ψαλιδιών και μπιλιοφορους. Ο μπιλιοφορους συνήθως εάν στρίψεις το τιμόνι τέρμα και ξεκινήσεις σιγά σιγά ακούγεται. Πρέπει βέβαια να έχει σκάσει η φούσκα και να έχει φύγει το γρασσο καιρό για να αρπάξει
regency_82 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/1/2023 στις 1:59 ΜΜ, meletis_m είπε Θέλει σε ράμπα . Εάν το σηκώσεις το τροχό και το περιστρεψεις ακούγεται θόρυβος ; Για κανένα ρουλεμάν τροχού αλλιώς κοιτάζεις το σύστημα διεύθυνσης. Μπαλάκια ψαλιδιών και μπιλιοφορους. Ο μπιλιοφορους συνήθως εάν στρίψεις το τιμόνι τέρμα και ξεκινήσεις σιγά σιγά ακούγεται. Πρέπει βέβαια να έχει σκάσει η φούσκα και να έχει φύγει το γρασσο καιρό για να αρπάξει Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες.
korakios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/1/2023 στις 1:59 ΜΜ, meletis_m είπε Ο μπιλιοφορους συνήθως εάν στρίψεις το τιμόνι τέρμα και ξεκινήσεις σιγά σιγά ακούγεται. Πρέπει βέβαια να έχει σκάσει η φούσκα και να έχει φύγει το γρασσο καιρό για να αρπάξει συνήθως ναι , σε μένα απλά έφυγε η ρόδα αθόρυβα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα