Mary_alice Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλη χρονιά! Θα ήθελα γνώμη απο οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι επι του θέματος. Δουλεύω σε γνωστη πολυεθνική η οποια συνεργάζεται με πεντε-εξι εταιρείες μισθοδοσίας. Αν δεν εχεις μόνιμο συμβόλαιο, ανα κάποιους μηνες σε αλλάζουν εταιρεία μισθοδοσίας (ο εργοδότης προφανώς παραμένει ο ίδιος - συνεργάζονται με εταιρείες τυπου Randstad και λοιπά). Το προβλημα ειναι οτι, κάποιες εταιρείες απο αυτές δηλώνουν οτι συνεργάζονται με συγκεκριμένες τράπεζες, και εγω εχω λογαριασμό μονο στην Εθνική (ειναι ακατάσχετος και δεν με παιρνει με τιποτα να κανω πειραματισμούς, πληρώνω δοσεις και χρέη καθε μηνα για χρονια ακόμα). Σε περίπτωση που καποια στιγμή μου δωσουν συμβολαιο με μια απο τις αλλες εταιρείες, τι γίνεται; Εχω δικαιωμα να ζητησω απ την καθε εταιρεία μισθοδοσίας να με πληρωνει με εμβασμα απο αλλη τράπεζα και να χρεωνομαι εγώ την προμήθεια στην Εθνική; Με ειχαν ενημερωσει καποια στιγμη οτι υπάρχει τετοιο ενδεχόμενο αλλα δεν εχει χρειαστεί ευτυχώς μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ!
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Mary_alice είπε ο εργοδότης προφανώς παραμένει ο ίδιος Δε μενει ιδιος,αλλαζει,με οτι αυτο συνεπαγεται. Μη βρεθεις προ εκπληξεως οταν ερθει η ωρα να σε τερματισουν . Απο οσο ξερω δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξεις τραπεζα,ισως πληρωνουν οι ιδιοι τη μιση προμηθεια,σιγουρα γινεται παντως αυτο που ζητας. Το efood πληρωνει απο αλφα,πολλοι εχουν αλλες τραπεζες και καθε 15 μερες ακουω την ιδια γκρινια λογω καθυστερησης,οποτε ειναι σιγουρο 1
Mary_alice Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε μενει ιδιος,αλλαζει,με οτι αυτο συνεπαγεται. Μη βρεθεις προ εκπληξεως οταν ερθει η ωρα να σε τερματισουν . Απο οσο ξερω δεν ειναι απαραιτητο να αλλαξεις τραπεζα,ισως πληρωνουν οι ιδιοι τη μιση προμηθεια,σιγουρα γινεται παντως αυτο που ζητας. Το efood πληρωνει απο αλφα,πολλοι εχουν αλλες τραπεζες και καθε 15 μερες ακουω την ιδια γκρινια λογω καθυστερησης,οποτε ειναι σιγουρο Καλα εννοείται να σε τερματίσουν γίνεται ανα πασα ωρα και στιγμή απο παντού, τωρα μεχρι και αν ποτέ γινει αυτό θελουμε οσο το δυνατόν λιγότερο δράμα... 😂 Ευχαριστώ για την απάντηση!
wesker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Mary_alice είπε Καλησπέρα και καλη χρονιά! Θα ήθελα γνώμη απο οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι επι του θέματος. Δουλεύω σε γνωστη πολυεθνική η οποια συνεργάζεται με πεντε-εξι εταιρείες μισθοδοσίας. Αν δεν εχεις μόνιμο συμβόλαιο, ανα κάποιους μηνες σε αλλάζουν εταιρεία μισθοδοσίας (ο εργοδότης προφανώς παραμένει ο ίδιος - συνεργάζονται με εταιρείες τυπου Randstad και λοιπά). Το προβλημα ειναι οτι, κάποιες εταιρείες απο αυτές δηλώνουν οτι συνεργάζονται με συγκεκριμένες τράπεζες, και εγω εχω λογαριασμό μονο στην Εθνική (ειναι ακατάσχετος και δεν με παιρνει με τιποτα να κανω πειραματισμούς, πληρώνω δοσεις και χρέη καθε μηνα για χρονια ακόμα). Σε περίπτωση που καποια στιγμή μου δωσουν συμβολαιο με μια απο τις αλλες εταιρείες, τι γίνεται; Εχω δικαιωμα να ζητησω απ την καθε εταιρεία μισθοδοσίας να με πληρωνει με εμβασμα απο αλλη τράπεζα και να χρεωνομαι εγώ την προμήθεια στην Εθνική; Με ειχαν ενημερωσει καποια στιγμη οτι υπάρχει τετοιο ενδεχόμενο αλλα δεν εχει χρειαστεί ευτυχώς μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ! Τeleperformance, ε; Όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν λογαριασμούς στις 4 συστημικές τράπεζες, οπότε δεν τους είναι πρόβλημα να σε πληρώσουν σε όποια τραπεζα έχεις εσύ λογαριασμό χωρίς έξοδα. Και οχι, ο εργοδότης δεν ειναι ο ίδιος. Εργοδότης είναι η κάθε μία εταιρία (που δεν ειναι απλά εταιρία μισθοδοσίας). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από wesker
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Mary_alice είπε Καλα εννοείται να σε τερματίσουν γίνεται ανα πασα ωρα και στιγμή απο παντού, Το λεει για οταν φτασει η ωρα της αποζημιωσης. Δεν εχεις σταθερο εργοδοτη, και αρα δεν "χτιζεις" χρονια σε μια επιχειρηση. 1
wesker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το λεει για οταν φτασει η ωρα της αποζημιωσης. Δεν εχεις σταθερο εργοδοτη, και αρα δεν "χτιζεις" χρονια σε μια επιχειρηση. Το αυτό... Και γενικά δε θεμελιώνεις κανενα δικαιωμα...
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Mary_alice είπε Καλα εννοείται να σε τερματίσουν γίνεται ανα πασα ωρα και στιγμή απο παντού, τωρα μεχρι και αν ποτέ γινει αυτό θελουμε οσο το δυνατόν λιγότερο δράμα... 😂 Ευχαριστώ για την απάντηση! 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το λεει για οταν φτασει η ωρα της αποζημιωσης. Δεν εχεις σταθερο εργοδοτη, και αρα δεν "χτιζεις" χρονια σε μια επιχειρηση. Αυτο ακριβως. Και αυτο ακριβως κανει το efood συγκεκριμενα,γιατι μετα απο 3 συμβασεις ορισμενου χρονου,εχεις δικαιωμα αποζημιωσης,οποτε αλλαζουν καθε φορα "εργοδοτη".
Mary_alice Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Χμμ οκ κατάλαβα. Καλως τοτε! Σας ευχαριστώ όλους και παλι!
Mary_alice Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Παρεμπιπτόντως είδα οτι λετε και για τελεπερφορμανς οτι παιζει ίδια κατάσταση, η αλήθεια ειναι δεν ειμαι στη συγκεκριμένη αλλα σε παρόμοιου τύπου εταιρεία, οπότε υποθέτω ισχύει σε ολες το ίδιο! 🤔🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα