Allan-Wake Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σημερα στο λεωφορείο καθοταν μια μπροστα μου και εκανε κατι που δεν περιμενα ποτε να δω απο γυναικα, με τοσο αριστοτεχνικες και γρηγορες κινήσεις. Ανοιγει κινητο, βγαζει το airplane mode, μπαινει instagram μηνύματα, messenger, whats app και viber, ολα αυτα σε λιγοτερο απο 30 δευτερα, και μετα καπακι βαζει ξανα airplane mode και κλείνει κινητο. Σε 5 λεπτα ακριβως το ιδιο ξανα. Σε αλλα 5 λεπτα παλι το ιδιο. Τελείως αυτοματοποιημενη κινηση ετσι οπως το εκανε. Εμεις οι ανδρες πρεπει να τρωμε τελικα πολυ παραμυθι, μιλαω για τις γνωστες δικαιολογιες των γυναικων, οτι ταχα δεν ειδα, ή δεν ειχα σημα ή δεν ειχε ιντερνετ, ξεχασα να σου απαντησω κλπ κλπ ατελειωτες δικαιολογιες, και εμεις οι ΧΑΖΟΙ αντρες να τις πιστευουμε Αυτες ξερουν να παιζουν με το airplane mode και μαλιστα πολυ καλα! το ειχα ξανακουσει οτι το κανουν, αλλα πρωτη φορα ετυχε να το δω live. κυριολεκτικα εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από Allan-Wake 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ποια είναι η έκπληξή σου, ότι άμα κάποια θέλει θα σε έχει γραμμένο ή ότι το κάνει μέσω του της λειτουργίας πτήσης? Ο τρόπος που θα το κάνει πάντως δεν έχει καμία σημασία. Θα μπορούσε απλά να διαβάσει το μήνυμά σου και πλάι να σε αγνοήσει. Επίσης από την στιγμή που συνδέεται στο νετ έστω και λίγο, το όποιο μήνυμα έχεις στείλει θα παραδοθεί, και αυτό θα φαίνεται. Δεν αλλάζει κάτι. Εκτός αν εννοείς ότι θέλει να αποφύγει μια τηλεφωνική κλήση. Εκεί ναι, έχει νόημα να μπαινοβγαίνει σε λειτουργία πτήσης Αλλά δεν ξέρω πολλούς πλέον που να γκομενίζουν μέσω τηλεφώνου, όλα από μηνύματα γίνονται εκτός αν υπάρχει ήδη αρκετή οικειότητα και έχει παιχτεί φάση
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Σημερα στο λεωφορείο καθοταν μια μπροστα μου και εκανε κατι που δεν περιμενα ποτε να δω απο γυναικα, με τοσο αριστοτεχνικες και γρηγορες κινήσεις. Ανοιγει κινητο, βγαζει το airplane mode, μπαινει instagram μηνύματα, messenger, whats app και viber, ολα αυτα σε λιγοτερο απο 30 δευτερα, και μετα καπακι βαζει ξανα airplane mode και κλείνει κινητο. Σε 5 λεπτα ακριβως το ιδιο ξανα. Σε αλλα 5 λεπτα παλι το ιδιο. Τελείως αυτοματοποιημενη κινηση ετσι οπως το εκανε. Εμεις οι ανδρες πρεπει να τρωμε τελικα πολυ παραμυθι, μιλαω για τις γνωστες δικαιολογιες των γυναικων, οτι ταχα δεν ειδα, ή δεν ειχα σημα ή δεν ειχε ιντερνετ, ξεχασα να σου απαντησω κλπ κλπ ατελειωτες δικαιολογιες, και εμεις οι ΧΑΖΟΙ αντρες να τις πιστευουμε Αυτες ξερουν να παιζουν με το airplane mode και μαλιστα πολυ καλα! το ειχα ξανακουσει οτι το κανουν, αλλα πρωτη φορα ετυχε να το δω live. κυριολεκτικα εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ Ενταξει. Τέτοια άτομα να κοιτάνε έξω κάθε 5λεπτο τα social, γυναίκες οι άντρες, για λύπηση είναι γενικά. Εγώ έχει τύχει να στείλω μηνύματα σε γυναίκες και μου κάνει εντυπωση ότι κάθονται και γράφουν από το messenger όταν είναι στον δρόμο. Όταν μου το λένε σταματάω την κουβέντα γιατί μου φαίνεται τελείως άβολο να μιλάω με τον άλλον και αυτός να είναι στον δρόμο για περπάτημα στο ΜΜΜ η αλλού. Τώρα για τις δικαιολογίες ενταξει, τα ξέρουμε πλέον. Το δεν έχει σήμα είναι παλιό και χιλιοπαιγμενο. Τώρα έχει "φτιάχνω καφέ, πάω στην κουζίνα, πάω να απλώσω τα ρούχα, να κάνω μπάνιο, θα σου μιλήσω μετά έχω κάτι τώρα (ποτέ δεν θα θυμηθεί να μιλήσει πάλι), δεν είμαι free τώρα, μιλάω από το zoom, έχω καλεσμένους στο σπιτι, κλείνω γιατί με παίρνουν τηλ, πάω για καφέ" . Απλά θέλει να ξεκόψει η γυναίκα και για να μην το πει ξεκάθαρα και το παρεξηγήσεις η το πάρεις στραβά στο σερβίρει με δόσεις μέχρι να βαρεθείς και να τα παρατήσεις. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από Basilhs23___
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μηπως δεν ειχε μπαταρια το κοριτσι; Κατα τα αλλα,μην πεφτετε απο τα συννεφα. Μια συμβουλη,γυναικα που βγαζει σελφι-κοιταει τα σοσιαλ συνεχεια,μην ασχολειστε μαζι της. Ειναι οι πρωτες red flags.Τις υπολοιπες θα τις δειτε στην πορεια. Ειχε πλακα παντως,μια φορα που μιλουσα με μια πολυ τουμπανο,γυμνασμενη,σιλικονη κτλ,καθε φορα που της εκανα καμια καρδουλα στις ιστοριες,με γειωνε. Οταν της ελεγα κατι ελαφρως αρνητικο,την επαιρνε και τη σηκωνε,εκανε τα παντα για να μου αλλαξει τη γνωμη. Εκει που δε μου μιλουσε,αλλαζε εντελως και αρχιζε να στελνει βιντεο και φωτο. Της ελεγα πχ οτι θελει δουλεια στους ωμους,αυτοματως μου εστελνε ποζες με φλεξ ωμους,για να μου αλλαξει γνωμη. Κακομοιρα κοριτσια,κατι τετοιες αν τους παρεις την ομορφια,ειναι παντελως αχρηστες.. 2 1
The_Judas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Με την λειτουργια πτησης παλι φαινεται αν εχει αναγνωστει ενα μυνημα σου εφοσον οπως ειπες μπηκε στα σοσιαλ και μετά βγηκε. Απλα θα φαινεται offline για λιγη ωρα μετα. Δεν νομιζω οτι ειναι λογικος τροπος αποφυγης. Αν καποιος συγγενης ή φιλος παρει τηλεφωνο πως θα την βρει; Πιο πιθανο ειναι να μην ειχε μπαταρια... 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε Πιο πιθανο ειναι να μην ειχε μπαταρια... αυτό!
JakeKaufman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Allan-Wake είπε κυριολεκτικα εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ Word
andreaspA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Σημερα στο λεωφορείο καθοταν μια μπροστα μου και εκανε κατι που δεν περιμενα ποτε να δω απο γυναικα, με τοσο αριστοτεχνικες και γρηγορες κινήσεις. Ανοιγει κινητο, βγαζει το airplane mode, μπαινει instagram μηνύματα, messenger, whats app και viber, ολα αυτα σε λιγοτερο απο 30 δευτερα, και μετα καπακι βαζει ξανα airplane mode και κλείνει κινητο. Σε 5 λεπτα ακριβως το ιδιο ξανα. Σε αλλα 5 λεπτα παλι το ιδιο. Τελείως αυτοματοποιημενη κινηση ετσι οπως το εκανε. Εμεις οι ανδρες πρεπει να τρωμε τελικα πολυ παραμυθι, μιλαω για τις γνωστες δικαιολογιες των γυναικων, οτι ταχα δεν ειδα, ή δεν ειχα σημα ή δεν ειχε ιντερνετ, ξεχασα να σου απαντησω κλπ κλπ ατελειωτες δικαιολογιες, και εμεις οι ΧΑΖΟΙ αντρες να τις πιστευουμε Αυτες ξερουν να παιζουν με το airplane mode και μαλιστα πολυ καλα! το ειχα ξανακουσει οτι το κανουν, αλλα πρωτη φορα ετυχε να το δω live. κυριολεκτικα εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ Φιλαρακι δεν εχεις δει τιποτα.... Γνωριζω τυπισσα που ειχε αντρα, και 4 γκομενους και τους προλαβαινε ολους! Μιλαμε για επιστημονα! 1
jimakos00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Σημερα στο λεωφορείο καθοταν μια μπροστα μου και εκανε κατι που δεν περιμενα ποτε να δω απο γυναικα, με τοσο αριστοτεχνικες και γρηγορες κινήσεις. Ανοιγει κινητο, βγαζει το airplane mode, μπαινει instagram μηνύματα, messenger, whats app και viber, ολα αυτα σε λιγοτερο απο 30 δευτερα, και μετα καπακι βαζει ξανα airplane mode και κλείνει κινητο. Σε 5 λεπτα ακριβως το ιδιο ξανα. Σε αλλα 5 λεπτα παλι το ιδιο. Τελείως αυτοματοποιημενη κινηση ετσι οπως το εκανε. Εμεις οι ανδρες πρεπει να τρωμε τελικα πολυ παραμυθι, μιλαω για τις γνωστες δικαιολογιες των γυναικων, οτι ταχα δεν ειδα, ή δεν ειχα σημα ή δεν ειχε ιντερνετ, ξεχασα να σου απαντησω κλπ κλπ ατελειωτες δικαιολογιες, και εμεις οι ΧΑΖΟΙ αντρες να τις πιστευουμε Αυτες ξερουν να παιζουν με το airplane mode και μαλιστα πολυ καλα! το ειχα ξανακουσει οτι το κανουν, αλλα πρωτη φορα ετυχε να το δω live. κυριολεκτικα εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ Από αυτό έβγαλες εσύ συμπέρασμα ότι κορόιδευε κάποιον και ότι οι άνδρες είναι χαζοί; Εντάξει, το τελευταίο να το καταλάβω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις