Gl0bAlZer0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέχρι πριν από λίγα χρόνια η χρήση του κινητού ήταν προσωπική ενώ πλέον είναι και επαγγελματική. Προτεραιότητα οπότε η αυτονομία και η αξιοπιστία των κλήσεων. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Poco x3 NFC το οποίο είναι μια χαρά κινητό αλλά με έχουν κουράσει οι άπειρες διαφημίσεις που έχει , οι εφαρμογές που δε μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση και γενικά το λογισμικό. Όλη την ώρα κάνει Updates μονο του δικές του εφαρμογές , themes τα βγάζεις μετά από λίγο πάλι σου κάνει πρόταση να αλλάξεις... κλπ. Κοιτούσα για το Pixel 7 αλλά δε θέλω να μπλέξω με root και μετά χειροκίνητα Updates. Ισχύουν τα ίδια και για τα τα Oneplus ; Το 5G δε νομίζω να με ενδιαφέρει αλλά το VoLTE σίγουρα. Samsung σκεφτόμουν αλλά το S22 από ότι είδα έχει χάλια μπαταρία και τα επόμενα μοντέλα ξεφεύγουν. Τιμή με αποφορολόγηση έλεγα κοντά στα 500 ευρώ από Ελλάδα ή amazon. Ευχαριστώ!
lneam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 - τα σημερινα Νοκια εχουν στοκ android, ετσι λενε - η αγορα pixel δεν υποχρεωνει κανεναν να τα κανει root - η 1+ εχει ακομα oxygen os, ομως δεν ειναι αυτη που ηταν με το one το 2014 - η επιλογη samsung enterprise edition (σε καποιο μοντελο) ειναι καλη λυση 2
dtk-386 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε Μέχρι πριν από λίγα χρόνια η χρήση του κινητού ήταν προσωπική ενώ πλέον είναι και επαγγελματική. Προτεραιότητα οπότε η αυτονομία και η αξιοπιστία των κλήσεων. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Poco x3 NFC το οποίο είναι μια χαρά κινητό αλλά με έχουν κουράσει οι άπειρες διαφημίσεις που έχει , οι εφαρμογές που δε μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση και γενικά το λογισμικό. Όλη την ώρα κάνει Updates μονο του δικές του εφαρμογές , themes τα βγάζεις μετά από λίγο πάλι σου κάνει πρόταση να αλλάξεις... κλπ. Κοιτούσα για το Pixel 7 αλλά δε θέλω να μπλέξω με root και μετά χειροκίνητα Updates. Ισχύουν τα ίδια και για τα τα Oneplus ; Το 5G δε νομίζω να με ενδιαφέρει αλλά το VoLTE σίγουρα. Samsung σκεφτόμουν αλλά το S22 από ότι είδα έχει χάλια μπαταρία και τα επόμενα μοντέλα ξεφεύγουν. Τιμή με αποφορολόγηση έλεγα κοντά στα 500 ευρώ από Ελλάδα ή amazon. Ευχαριστώ! Realme. 1
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Η 1+ χοντρικά πλέον έχει το ColorOS μετά τη συγχώνευση με την oppo, οπότε το λογισμικό τους είναι το ίδιο. Προσοχή στο γεγονός οτι το σέρβις ειναι στην Πολωνία για το αν χρειαστεί κάτι η συσκευή. Για τα pixel, root δεν χρειάζεται να κάνεις αλλά δεν θα παίζει το 5G και το VoLTE στην χώρα μας, για σέρβις δεν το συζητώ επίσης. Ίσως να κοίταζες για το Realme GT2; 2
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά. Αναφορά σε κείμενο The company’s latest 10 Pro series and Realme UI 4.0 has come under fire for including bloatware apps and advertisements, and few found the smartphone to be recommending ‘unsuitable apps’ to the users. Βέβαια έρχεται από India και δε ξέρω πόσο ισχύει για Ευρώπη. Γενικά είμαι διαθετιμένος να πληρώσω κάτι παραπάνω αλλά να μην εχει bloatware. top specs δε πολύχρειάζομαι νομίζω. 19 λεπτά πριν, lneam είπε - τα σημερινα Νοκια εχουν στοκ android, ετσι λενε - η αγορα pixel δεν υποχρεωνει κανεναν να τα κανει root - η 1+ εχει ακομα oxygen os, ομως δεν ειναι αυτη που ηταν με το one το 2014 - η επιλογη samsung enterprise edition (σε καποιο μοντελο) ειναι καλη λυση το 5G δε με ενδιαφέρει όντως αλλα το VoLTE το χρειάζομαι ( νομίζω ) αν θέλω εν μέσω κλήσης να δουλεύω και ιντερνετ.
dtk-386 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στο budget που θες με Snapdragon 888 & δοκιμασμενες λύσεις ειναι τα: Samsung Galaxy S21 FE από 430€ https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html Realme GT2 από 330€ 8/128 ή 430€ με 12/256 https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html 1
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, d_gkal είπε Κάτι σε iphone μεταχειρισμένο; Από την εποχή του 4S έφυγα απο apple και δε ξαναγυρίζω. Μεταχειρισμένο δε θέλω άλλωστε με τίποτα. Μόλις τώρα, aces είπε Στο budget που θες με Snapdragon 888 & δοκιμασμενες λύσεις ειναι τα: Samsung Galaxy S21 FE από 430€ https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html Realme GT2 από 330€ 8/128 ή 430€ με 12/256 https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html Σκέφτομαι σοβαρά και τα 2. Το samsung το εχει συγγενικό πρόσωπο και είναι πολύ ευχαριστημένος. Για το realme σκέφτομαι το gt2 pro που με αποφορολόγηση το βρίσκω και από amazon στα 500 ευρώ. Θα πήγαινα αμέσως σε one plus (11Τ) αν δε διάβαζα τόσα αρνητικά για τα τελευταία τους μοντέλα .
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε Από την εποχή του 4S έφυγα απο apple και δε ξαναγυρίζω. Μεταχειρισμένο δε θέλω άλλωστε με τίποτα. Σκέφτομαι σοβαρά και τα 2. Το samsung το εχει συγγενικό πρόσωπο και είναι πολύ ευχαριστημένος. Για το realme σκέφτομαι το gt2 pro που με αποφορολόγηση το βρίσκω και από amazon στα 500 ευρώ. κ τα 2 ειναι δοκιμασμενα. Η Samsung δινει 4 ετη ενημ.λογισμικου η realme 3 ετη ενημερωσεων. Απο σερβις εννοειται οτι εξυπηρετουνται επισημα για Ελλαδα κ τα 2. Ε ναι υπαρχει και το gt2 pro Για oneplus δεν εχουμε επισημη υποστηριξη ουτε κ σερβις Ελλαδα αν χρειαστει κατι η συσκευη ειτε εντος ειτε εκτος εγγυησης κ πρεπει να τη στειλεις εξωτερικο...... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από aces
GATE123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, aces είπε Για oneplus δεν εχουμε επισημη υποστηριξη ουτε κ σερβις Ελλαδα αν χρειαστει κατι η συσκευη ειτε εντος ειτε εκτος εγγυησης κ πρεπει να τη στειλεις εξωτερικο...... Άμα το πάρει σο Amazon που λέει δεν θα έχει πρόβλημα. 10 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε Μέχρι πριν από λίγα χρόνια η χρήση του κινητού ήταν προσωπική ενώ πλέον είναι και επαγγελματική. Προτεραιότητα οπότε η αυτονομία και η αξιοπιστία των κλήσεων. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Poco x3 NFC το οποίο είναι μια χαρά κινητό αλλά με έχουν κουράσει οι άπειρες διαφημίσεις που έχει , οι εφαρμογές που δε μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση και γενικά το λογισμικό. Όλη την ώρα κάνει Updates μονο του δικές του εφαρμογές , themes τα βγάζεις μετά από λίγο πάλι σου κάνει πρόταση να αλλάξεις... κλπ. Κοιτούσα για το Pixel 7 αλλά δε θέλω να μπλέξω με root και μετά χειροκίνητα Updates. Ισχύουν τα ίδια και για τα τα Oneplus ; Το 5G δε νομίζω να με ενδιαφέρει αλλά το VoLTE σίγουρα. Samsung σκεφτόμουν αλλά το S22 από ότι είδα έχει χάλια μπαταρία και τα επόμενα μοντέλα ξεφεύγουν. Τιμή με αποφορολόγηση έλεγα κοντά στα 500 ευρώ από Ελλάδα ή amazon. Ευχαριστώ! Πάρε το Samsung S21 FE. https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html Αλλιώς αφού μπορείς και το Realme gt 2 pro και αυτό . https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Αλλά και το Realme gt 2 με τα 12gb θα κάνεις την δουλειά σου άνετα. https://www.bestprice.gr/item/2157390104/realme-gt2-5g-12gb-256gb.html Υ.Γ: Τα Realme έχουν το ίδιο λογισμικό με τα παλιά OnePlus.
aces Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, GATE123 είπε Άμα το πάρει σο Amazon που λέει δεν θα έχει πρόβλημα. Υ.Γ: Τα Realme έχουν το ίδιο λογισμικό με τα παλιά OnePlus. Δεν θα εχει θεμα απο την ιδια την OnePlus ή αμαζον παλι ομως θα πρεπει να στειλει τη συσκευη εξωτερικό. Καμια σχεση με Samsung ή Realme που εχουν σερβις εντος Ελλαδος. Το προβλημα δεν ειναι το αμαζον οτι δεν δινει εγγυηση (το αμαζον ειναι αξιοπιστο χρονια τωρα) ειναι η διαδικασια πιο χρονοβορα (αν χρειαστει) για αυτο και δεν προτεινουμε OnePlus - πλην εξαιρεσεων. Τα υπολοιπα προταθηκαν ηδη πιο πανω.... Μεταξυ των 2 ας βαλουμε και το gt2 pro αν και φευγει σε τιμή δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από aces
GATE123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, aces είπε Δεν θα εχει θεμα απο την ιδια την OnePlus ή αμαζον παλι ομως θα πρεπει να στειλει τη συσκευη εξωτερικό. Καμια σχεση με Samsung ή Realme που εχουν σερβις εντος Ελλαδος. Το προβλημα δεν ειναι το αμαζον οτι δεν δινει εγγυηση (το αμαζον ειναι αξιοπιστο χρονια τωρα) ειναι η διαδικασια πιο χρονοβορα (αν χρειαστει) για αυτο και δεν προτεινουμε OnePlus - πλην εξαιρεσεων. Τα υπολοιπα προταθηκαν ηδη πιο πανω.... Μεταξυ των 2 ας βαλουμε και το gt2 pro αν και φευγει σε τιμή δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη. Η Amazon και το επίσημο σάιτ της OnePlus κάνουν σχεδόν τον ίδιο χρόνο (15 μέρες). Ανάλογα το πρόβλημα. Απλά στο επίσημο σάιτ έχεις και άλλα εξτρά.
CaptainChris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Καθαρό Android χωρίς προβλήματα και αξιολογες συσκευές τα Motorola Edge. Δες την νεα σειρα 30 Edge ανάλογα με το μέγεθος και τα χρήματα που θελεις να διαθέσεις. 3
Λύση Gl0bAlZer0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά . Τελικά πήρα το Nothing phone 8/256 στα 340 ευρώ από amazon. Είναι πρακτικά stock android και ωραίο design. Επιπλέον η ασύρματη φόρτιση είναι πολύ πρακτική για το γραφείο. Επεξεργαστής οκ δεν εινια τουμπανο αλλα και με αυτόν που έχω μια χαρά είμαι οπότε θα είναι υπεραρκετός. Οθόνη OLED 120 Hz και τα 33 watt φόρτιση είναι ήδη υπεραρκετά. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα