Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν κάποιος που έχει δουλέψει στο ελληνικο ποδόσφαιρο και τώρα δουλεύει σε ομαδα του εξωτερικου αυτό που έχω να σου πω ειναι οτι αν ο φιλος σου δεν εχει σκοπό να φύγει έξω τζάμπα θα πάνε οι σπουδές του. 

Αποκλειστικά για εξωτερικό μόνο αξίζει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Backpacker είπε

Σαν κάποιος που έχει δουλέψει στο ελληνικο ποδόσφαιρο και τώρα δουλεύει σε ομαδα του εξωτερικου αυτό που έχω να σου πω ειναι οτι αν ο φιλος σου δεν εχει σκοπό να φύγει έξω τζάμπα θα πάνε οι σπουδές του. 

Δυστυχώς μόνο Ελλάδα , και εγώ το ίδιο του είπα , χωρίς να ξέρω , το εξωτερικό είναι έτη φωτός μπροστά . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panosss_2023 είπε

Δυστυχώς μόνο Ελλάδα , και εγώ το ίδιο του είπα , χωρίς να ξέρω , το εξωτερικό είναι έτη φωτός μπροστά . 

Για Ελλάδα τις σπουδές του κανένας δεν θα τις υπολογίσει. Όλοι δουλεύουν μέσω γνωστού (και εγω ετσι πρωτομπηκα στο άκυρο χωρις να εχω την παραμικρη σχεση με τον χώρο)

Από τις πιο μεγάλες ομάδες (Big-4) μεχρι και τις χαμηλότερες κατηγορίες όλοι με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν. 

Καλά στα άλλα αθλήματα δεν το συζητάμε καν δεν παίζει και φράγκο για να ασχοληθει κανείς. 

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Backpacker είπε

και στο Εξωτερικό οι ομάδες εμπιστεύονται στο συγκεκριμένο τομέα, τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα για να μη πω τους παίκτες θρύλους της ομάδας. Κατα τα αλλα θα συμφωνήσω

Δημοσ.
18 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

και στο Εξωτερικό οι ομάδες εμπιστεύονται στο συγκεκριμένο τομέα, τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα για να μη πω τους παίκτες θρύλους της ομάδας. Κατα τα αλλα θα συμφωνήσω

Στο εξωτερικό καταρχας υπαρχουν πολυ περισσοτερες θεσεις σε καθε ομαδα. Δεν μιλαμε για τεχνικο διευθυντη ή προπονητικα πόστα. Εκει προφανως θα παρουν θεσεις και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστες μαζι φυσικα και με νεους προπονητες. Ειδικα στον τομεα στατιστικων/scouting/video analysis δουλευουν αποκλειστικα νεα παιδια με σπουδές. 

Αλλα στα τεχνοκρατικά ποστα (marketing-digital marketing-commercial-business-advertisement κτλπ) στο εξωτερικο δουλεύεις μονο με σπουδές-βιογραφικο και φυσικα συνέντευξη.

Χωρια οτι υπαρχουν πολλες περισσοτερες θεσεις. Στην Ελλαδα με εξαίρεση 6-7 ομαδες σε ολες τις αλλες ο υπευθυνος επικοινωνιας ειναι μαζι και γραφειο τυπου και social media manager και φωτογραφος-βιντεογράφος και γραφίστας και άλλα ποσα πραγματα μαζι. 
Εμένα από τη μια με βοήθησε αυτό γιατί έμαθα παρα πολλα πράγματα αλλα από την άλλη δεν γίνεται πρακτικά ούτε να τα μάθεις ολα αυτα τέλεια ούτε να αποδώσεις σε ολα αυτά στο 100%. Σε καποια ριχνεις περισσοτερο βάρος και τα άλλα μενουν πίσω. Με λίγα λόγια πασαλείματα.

Στο εξωτερικο υπαρχουν 25 διαφορετικα ατομα μινιμουμ που κανουμε αυτες τις δουλειες συνεργαζόμενοι μαζι αλλα ο καθένας ξεχωριστά στο πόστο του με τις αρμοδιότητες του και τα ταλέντα του. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα ελεγα οχι και στην Ελλαδα αλλα μονο αν συνεργαστει με καποιον αντζεντη:

πλεον εχει ανοιξει το επαγγελμα στο τομεα των μεταγραφων/εκπροσωπιση παικτη. Αναφερομαι μονο στα 2 μεγαλα αθληματα (ποδοσφαιρο μπασκετ). Υπηρχε προσφατα ενας αντζεντης που εψαχνε συνεργατη με σχετικο πτυχιο. Θελει σιγουρα καλες επαφες, να δυκτυωθεις στο χωρο: να βρεισκεις εξελησιμους παικτες για εκπροσωπηση, να μιλας με προπονητες κτλ. Υπαρχουν ακομα και ξενες ομαδες (κυριως Γερμανια) που ζητανε ατομα στο scaouting που να καλυπτουν νοτια Ευρωπη με αυτο το πτυχιο. Τωρα στην αλλη εκδοχη του επαγγελματος (σαν υπαλληλος ομαδας που ασχολειται μονο τα εντος της ομαδας) αποσο ξερω μονο απο γνωστους γινονται προσληψεις (συστασεις) ή απευθειας αναθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...