Son^Goku Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Αν παίζεις portainer βάλε το ee (enterprise edition) που είναι δωρεάν για ως 5 nodes Αυτό έχω αν και δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει;
Daimon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2023 στις 7:45 ΠΜ, comfuzio είπε [.....] και 2η κάρτα δικτύου. Του πέρασα proxmox για kvm pfsense για router / firewall (εδώ ήθελα την 2η nic)[...] 2η κάρτα δικτύου μέσω USB? Εχω και εγω ενα NUC10 i7 και τρέχω Proxmox και ενα VM απο αυτά είναι και το Router (στην δικιά μου περίπτωση OpenWRT) και δεν έβρισκα άλλο τρόπο και κατέληξα σε ενα τέτοιο TP-LINK UE300 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από Daimon
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Daimon είπε 2η κάρτα δικτύου μέσω USB? Εχω και εγω ενα NUC10 i7 και τρέχω Proxmox και ενα VM απο αυτά είναι και το Router (στην δικιά μου περίπτωση OpenWRT) και δεν έβρισκα άλλο τρόπο και κατέληξα σε ενα τέτοιο TP-LINK UE300 Ναι μέσω της Thunderbolt port/usb type c που έχει πίσω την πέρασα, πάει μια χαρά! Ούτε αποσυνδέσεις, ούτε bottlenecks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα