SoullessRider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Η τηλεόραση ενσωματώνει τέσσερις επαναφορτιζόμενες, hot-swapped, μπαταρίες βάζοντας τέλος στα αντιαισθητικά καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Αγαπάμε LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alparos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Η δική μου LG είναι ήδη ασύρματη. Μόνο το καλώδιο ρεύματος είναι στον τοίχο, όπως και σε αυτήν στην έκθεση εξάλλου. Βλέπω τηλεόραση μέσω wi-fi (άρα δεν έχω καλώδιο κεραίας) και συνδέω το PlayStation με ασύρματο HDMI. Να αφήσει τις αηδίες η LG και να κοιτάξει να φτιάξει πάλι την ποιότητά της διότι στην έξυπνη τηλεόραση ήδη μου κάηκε η οθόνη στον ένα χρόνο, ενώ η παλιά χαζή LG μου είχε κρατήσει 11 χρόνια χωρίς καμία ζημιά πριν την αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 3 hours ago, Alparos said: διότι στην έξυπνη τηλεόραση ήδη μου κάηκε η οθόνη στον ένα χρόνο Εγγύηση, problem solved. Κι οι παλιές χαλούσαν, απλά δεν έτυχε σε σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Alparos είπε Να αφήσει τις αηδίες η LG και να κοιτάξει να φτιάξει πάλι την ποιότητά της διότι στην έξυπνη τηλεόραση ήδη μου κάηκε η οθόνη στον ένα χρόνο, ενώ η παλιά χαζή LG μου είχε κρατήσει 11 χρόνια χωρίς καμία ζημιά πριν την αλλάξω. Η αλήθεια είναι ότι οι LG από 2017-2019 μεσαίας προς φτηνής κατηγορίας, χαλούσε το άσπρο χρώμα στην led ταινία που είχε μέσα και τα έδειχνε αντί για άσπρο μπλέ. Το έπαθα εγώ, ο γείτονας που έτυχε να την δω από το παράθυρο και του το είπα την επόμενη μέρα. Μου λέει πωω ρε φίλε και όλο πήγαινα ρυθμίσεις και πείραζα το χρώμα και έβλεπα οδηγούς στο internet για calibration! Επίσης σε 2 ΟΠΑΠ καταστήματα το ίδιο. Για τις πιο ακριβές δεν έχω ιδέα. Κόστος επισκευής 112€. 65€ είχε η πλακέτα, τιμή ίντερνετ. Τα άλλα δεν ξέρω πως τα έβγαλε σαν εργατικά ο μάστορας. Πάντως δουλεύει gg την έβαλα στο σαλόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisArts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Media Receiver on Sony Bravia KDL-40ZX1 since 2008... https://www.sony.com/electronics/support/res/manuals/4146/41464303M.pdf Innovation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα