Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/1/2023 στις 1:45 ΜΜ, Skydron είπε

Και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι, το poco f1 με τίμησε άκρως και θα προχωρήσω σε αγορά τις επόμενες ώρες, γλυκό κοιτάζω το Realme GT NEO 3T λόγω specs, απίστευτης φόρτισης 80w,Snapdragon 870 που εγώ προσωπικά θεωρώ πιο αξιόπιστο απτους 888,οι 888 ακούγεται ότι συχνά υπερθερμαίνονται και ότι προκαλούν throttling επίσης το gt neo 3t είναι themed.

Η τιμή του αυτές τις μέρες ανεβοκατεβαίνει στα 402-430€, ίσως σε κάναν μήνα να πέσει κάτω από 400€ εγώ μάλλον σε αυτό θα προχωρήσω 

ο Snapdragon 870 ειναι ενας Snapdragon 865 overclocked του 2020 στα 7nm

ο Snapdragon 888 ειναι του 2021 στα 5nm

και τα 2 chip ειναι 100% αξιοπιστα. Εαν λοιπον ο 870 δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα θερμοκρασιας, αυτο οφειλεται στις κατωτερες επιδοσεις (πες το "αλογα" του κινητηρα) οποτε η ψηξη του smartphone τα καταφερνει με την θερμοκρασια. Προσωπικα θα αγοραζα αυτο με τα περισσοτερα αλογα και ας τρωνε περισσοτερο σανο

Δημοσ.

πόσο να το βαλει

η τρεχουσα τιμή ειναι πολύ καλή ήδη

ίσως πέσει λίγο ακόμα αλλά ήδη έχει κατεβεί αρκετα gt2 μιλαμε για καινούργιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, lneam είπε

ο Snapdragon 888 ειναι του 2021 στα 5nm

Προσωπικα θα αγοραζα αυτο με τα περισσοτερα αλογα και ας τρωνε περισσοτερο σανο

αρα poco f4 με 8gen 1??

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

αρα poco f4 με 8gen 1??

Το Poco F4 GT έχει αυτόν τον επεξεργαστή.

Το απλό έχει τον 870.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tol1as είπε

Ωραίο το GT2 αλλά όχι SD card, όχι 3.5mm jack γμτ. Αν είχε αυτά τα δύο θα ήταν τέλειο.

Γενικα SD πλεον ολο κ περισσοτεροι κατασκευαστες την αφαιρουν.

Παρολα αυτα τα specs  στο gt2 σε συνδυασμό με την τιμη αγορας του το καθιστουν 100% value for money.

Οπως κ να εχει κατι χανεις-κερδιζεις πάντοτε σε οτι επιλεγεις.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tol1as είπε

Ωραίο το GT2 αλλά όχι SD card, όχι 3.5mm jack γμτ. Αν είχε αυτά τα δύο θα ήταν τέλειο.

Για 3.5 βάζεις αντάπτορα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Tol1as είπε

ευτυχώς ακόμα υπάρχουν αρκετά κινητά με sd, jack για μας που είναι απαραίτητα, απλά θα πρέπει να κάνεις υποχωρίσεις σε άλλα.

Επεξ/σία από chios
Δημοσ.

Εγώ έχω το gt 2 τρεις μήνες . Δε νομίζω ότι θα αλλάξω εύκολα τηλέφωνο. Κάμερα κυρια πολύ δυνατή μέρα νύχτα , 888 χωρίς καμία υπερθέρμανση ποτέ , και μπαταρία στο 6 .5 Ώρο ενώ του πίνω το αίμα με δεδομένα όλη μέρα, κάποιες ώρες μουσική με ακουστικά φωτογραφίες κλπ. Παιχνίδια Δεν παίζω αλλά okay. Ο 870 έχει καλύτερη μπαταρία αλλά είναι πιο αδύναμος έστω κ λίγο .Σε standby mode όμως είναι ακριβώς τα ίδια . Σε κάθε περίπτωση εμένα μου βγάζει την ημέρα ότι και να κάνω με ένα 35 με 40% να απομένει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...