XarisArgy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δεν είμαι σίγουρος από πότε μιας και δεν το χρησιμοποιούμε συχνά και τα βραδια το αποσυνδεουμε, αλλα κατι εχει παθει και δεν μπορεί ούτε να καλεσει ουτε να το καλέσεις. Οταν προσπαθω να καλεσω απο σταθερο ακουγεται απλα το αρχικο γρηγορο τουτουτουτουτου που κανει παντα πριν αρχισει να χτυπάει κανονικα, αλλα μετα δεν ακουγεται τιποτα, και δεν ερχεται κληση στο τηλ που παιρνω. Οταν παίρνω απο αλλο τηλέφωνο στο σταθερο χτυπάει κανονικα, αλλα το σταθερο δεν δείχνει καμια κλήση. Εχω δοκιμασει με 2 συσκευες και κανουν το ίδιο πράγμα, στο router το telephony ειναι αναμμένο, αλλαξα και το μαυρο το καλώδιο τυπου lan, καμια αλλαγή.
greekfragma Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μιλάς με τον πάροχο να ελέγξουν τη γραμμή. Πιθανόν κάτι στράβωσε από τη μεριά τους. 1
soteras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Το τηλεφωνο το βαζεις στο ρουτερ απο πισω η σε πριζα ?
XarisArgy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, soteras είπε Το τηλεφωνο το βαζεις στο ρουτερ απο πισω η σε πριζα ? Στο router, αν το βαλω στην πριζα ακουγεται απλα ενα σσσσσσ απο το ακουστικό. Παντα γινοταν αυτό βεβαια δεν ειναι καινούριο. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από XarisArgy
soteras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, XarisArgy είπε Στο router, αν το βαλω στην πριζα ακουγεται απλα ενα σσσσσσ απο το ακουστικό. Παντα γινοταν αυτό βεβαια δεν ειναι καινούριο. Μιλα με τον παροχο σου ιγα προβλημα ρουτερ μου κανει
filipprin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καμια επανεκινηση στου ρουτερ εκανες η μπαααααααα.
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 3:28 ΜΜ, filipprin είπε Καμια επανεκινηση στου ρουτερ εκανες η μπαααααααα. ευχαριστω που μου το θυμησες, εφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα