GodzillaCover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και αν δεν παρουσίασει δίπλωμα θα πάνε και οι δύο δικαστήριο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα,ο πατέρας σαν οδηγος και η κόρη σαν η ιδιοκτητρια του οχήματος. Ο πατέρας πάει σίγουρα. Η κόρη δεν είμαι σίγουρος αν πηγαίνει, εφόσον αθωωθεί ο πατέρας. Σε κάθε περίπτωση, απλώς θα χάσουν από δυο ώρες ο καθένας και θα αθωωθούν και οι δυο, δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό.
stefa_1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Ο πατέρας πάει σίγουρα. Η κόρη δεν είμαι σίγουρος αν πηγαίνει, εφόσον αθωωθεί ο πατέρας. Σε κάθε περίπτωση, απλώς θα χάσουν από δυο ώρες ο καθένας και θα αθωωθούν και οι δυο, δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό. Οκ καταλαβα, δεν ηξερα οτι εσφιξαν τοσο πολυ τα πραγματα, ηξερα οτι πηγαινες αυτοφωρο αν γενικα δεν εχεις διπλωμα επειδη δεν πηγες να γραφτεις και να το παρεις ποτε σε σχολη, αλλα και δικαστηριο απο τη στιγμη που υπαρχει στο συστημα, αλλα θα μου πεις Ελλαδα ειναι, ολα να τα περιμενεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα