Son^Goku Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 20 ώρες πριν, takoulou είπε Χαχαχα δεν περνει μηχανάκια το ΚΤΕΛ.. Δεμα ναι.. Μηχανάκι λέμε ή πατίνι;
Ioannisto Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μου εστειλαν πριν 5 μερες ενα yamaha tracer 700, απο θεσσαλονικη Αθηνα, με μεταφορικη. Τυλιγμενο με bubble wrap κ χαρτονι κ μαζεμενους καθρεφτες. Ηρθε σε αψογη κατασταση, με 60 ευρω 1
anonymGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Ioannisto είπε Μου εστειλαν πριν 5 μερες ενα yamaha tracer 700, απο θεσσαλονικη Αθηνα, με μεταφορικη. Τυλιγμενο με bubble wrap κ χαρτονι κ μαζεμενους καθρεφτες. Ηρθε σε αψογη κατασταση, με 60 ευρω Την μεταφορική πως την λένε ?
Ioannisto Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, anonymGR είπε Την μεταφορική πως την λένε ? Μεταφορικη Δερβισης
helixor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μάλλον άργησα λίγο αλλά ας απαντήσω κ γω για κάποιον επόμενο, θα βρείς αρκετές μεταφορικές από Θεσσ για Αθήνα (Αγίας Άννης κλπ.) και το αντίστροφο με κάνα 40-60ε. Βάλε ταλαιπωρία (χειμώνας γαρ, αλλιώς αξίζει η εκδρομούλα με τις σωστές στάσεις!), διόδια, βενζίνες, άδεια από δουλειά, ε.. καλύτερα βάλτο στο φορτηγό! Φίλος κατέβασε μηχανάκι με τη μεταφορική ΓΡΑΜΜΑΔΑ και ήταν πολύ ευχαριστημένος, εγώ ανέβασα με μια από Αγ. Άννης δεν θυμάμαι όνομα, 250cc 50ε προ 4ετίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα