anonymGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, james01gr είπε Ένωση Μακεδονίας και Κιφα ρώτα. Κάτω από 50-60 € δύσκολο να πληρώσεις και θα πρέπει να το πας στην Θεσσαλονίκη (είναι Καλοχώρι μου φαίνεται που δεν το λες και κοντά) και θα το παραλάβεις από Βοτανικό. Από όσο ξέρω δεν ασφαλιζονται για ζημιές πάντως. Αλλά πάρε και ρώτα αλλά οσο καιρό τους γνωρίζω, ζημια σε συσκευασμένα εμπορεύματα (παλέτες, κουτιά, ρολλα κτλ) δεν θυμάμαι να έχουν κάνει. Θα το παω εννοείται και σε πειράζει να το παρω από έδρα τους. Θα παρω και θα ρωτήσω. Για 60-70 ευρώ καλά είναι να σου πω. 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε μια χαρα ΔΕΝ πανε στα ταξιδια τα σκουτερ. αναβει ο ιμαντας και θα τον πεταξεις νωριτερα. οκ ενα ταξιδι μπορει να μην ειναι τοσο κακο αλλα ουτε εγω θα το εκανα. ολες οι μεταφορικες ειναι λιγο χυμαδιό. μπορει να το χτυπησουν. παρε bubbles και ντυστο ολο. στα σκουτερ ειναι και ευκολο. θυμισου να βγαλεις τους καθρεφτες γιατι θα τους σπασουν στανταρ. με ολα αυτα βεβαια συν το ταξιδι να πας εκει πανω δεν ξερω αν συμφαιρει πλεον το συγκεκριμένο σκουτερ. Αυτό έχω αρχίσει και σκέφτομαι , ότι θέλει διαδικασία για να είσαι οκ. Σκέφτηκα να παρω bubbles να το ντυσω και να βγάλω καθρέφτες. Αυτό που συμφέρει είναι να το φερω οδικώς. Θα μου πάει ένα 50αρικο να το φερω και αλλά 45 να παω Αλλιώς πήγαινε Ελα και μεταφορική πχ με 70 ευρώ θα μου πάει 120-130. Αν το έβρισκα Αθήνα και δεν θα το έκανα με τίποτα. Αλλά 2 μήνες ψάχνω και τίποτα. kymco agility 300 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από anonymGR
takoulou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, anonymGR είπε Θα το παω εννοείται και σε πειράζει να το παρω από έδρα τους. Θα παρω και θα ρωτήσω. Για 60-70 ευρώ καλά είναι να σου πω. Αυτό έχω αρχίσει και σκέφτομαι , ότι θέλει διαδικασία για να είσαι οκ. Σκέφτηκα να παρω bubbles να το ντυσω και να βγάλω καθρέφτες. Αυτό που συμφέρει είναι να το φερω οδικώς. Θα μου πάει ένα 50αρικο να το φερω και αλλά 45 να παω Αλλιώς πήγαινε Ελα και μεταφορική πχ με 70 ευρώ θα μου πάει 120-130. Αν το έβρισκα Αθήνα και δεν θα το έκανα με τίποτα. Αλλά 2 μήνες ψάχνω και τίποτα. kymco agility 300 Το έχεις τσεκάρει να δεις αν είναι εντάξει μηχανικά. . Μην βρεθείς με πρόβλημα μετά.. Καλύτερα με μεταφορική... Μπορούν να σου το φέρουν και από κοντά.. Αλλά θα πληρώσεις κάτι παραπάνω... Θα σου έρθει φθηνότερα.. Θα έπρεπε ήδη να έχεις ρωτήσει τιμές.. 1
Tigio13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Εγώ και με τον κιούση και με τον καμπουράκη που συνεργάζομαι για Θεσσαλονίκη δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αν επέλεγα έναν από τους 2 θα έλεγα τον 2ο λόγω του ότι στην Αθήνα το πρακτορείο του είναι στη Λαχαναγορά και είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από άποψη κίνησης και ταλαιπωρίας. 1
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε μια χαρα ΔΕΝ πανε στα ταξιδια τα σκουτερ. αναβει ο ιμαντας και θα τον πεταξεις νωριτερα. οκ ενα ταξιδι μπορει να μην ειναι τοσο κακο αλλα ουτε εγω θα το εκανα. ολες οι μεταφορικες ειναι λιγο χυμαδιό. μπορει να το χτυπησουν. παρε bubbles και ντυστο ολο. στα σκουτερ ειναι και ευκολο. θυμισου να βγαλεις τους καθρεφτες γιατι θα τους σπασουν στανταρ. με ολα αυτα βεβαια συν το ταξιδι να πας εκει πανω δεν ξερω αν συμφαιρει πλεον το συγκεκριμένο σκουτερ. Αυτά που λες δεν ισχύουν Ο δρόμος δεν έχει ούτε ανηφόρες μεγάλες ούτε τίποτα Η εξωτερική θερμοκρασία κιόλας αυτό τον καιρό είναι χαμηλή Ο ιμάντας δεν έχει κανένα θέμα για 500χμ 1
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 προσωπικά εγώ θα σου έλεγα να το τολμήσεις από αυτοκινητόδρομο να το κατεβάσεις από Θεσσαλονίκη Αθήνα, βεβαιώσου εννοείται πως μηχανικά είναι εντάξει, φρένα ελαστικά (κατασταση και πιέσεις),λάδια, νερά κλπ. ξεκίνα το πρωί με την ησυχία σου να έχει ανέβει και λίγο η θερμοκρασία, μέχρι να βραδιάσει θα έχεις φτάσει.. το μηχανάκι δεν παθαίνει τίποτα, ο πισινός σου μόνο θα πιαστεί από τις πολλές ώρες καθιστός, αλλά κάνε διαλείματα και θα είσαι εντάξει προφανώς θα δεις σε ποια χμ δουλεύει πιο γλυκά/ροπατα, πιάσε πχ 90-100 και πήγαινε, μην το πας τέρμα γκαζι συνέχεια.. έχω βγει λίγες φορές σε αυτοκινητόδρομο με παπί, για 100χμ περίπου τη φορά, πήγα δε λέω αλλά ο πισινός δεν ήταν στα καλύτερα του😂 τέλος εννοείται θα ντυθείς σαν αστακός από εξοπλισμό, κράνος γάντια μπουφάν κλπ.. (+να δεις τον καιρό τις μέρες που λες) 1
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε προσωπικά εγώ θα σου έλεγα να το τολμήσεις από αυτοκινητόδρομο να το κατεβάσεις από Θεσσαλονίκη Αθήνα, βεβαιώσου εννοείται πως μηχανικά είναι εντάξει, φρένα ελαστικά (κατασταση και πιέσεις),λάδια, νερά κλπ. ξεκίνα το πρωί με την ησυχία σου να έχει ανέβει και λίγο η θερμοκρασία, μέχρι να βραδιάσει θα έχεις φτάσει.. το μηχανάκι δεν παθαίνει τίποτα, ο πισινός σου μόνο θα πιαστεί από τις πολλές ώρες καθιστός, αλλά κάνε διαλείματα και θα είσαι εντάξει προφανώς θα δεις σε ποια χμ δουλεύει πιο γλυκά/ροπατα, πιάσε πχ 90-100 και πήγαινε, μην το πας τέρμα γκαζι συνέχεια.. έχω βγει λίγες φορές σε αυτοκινητόδρομο με παπί, για 100χμ περίπου τη φορά, πήγα δε λέω αλλά ο πισινός δεν ήταν στα καλύτερα του😂 τέλος εννοείται θα ντυθείς σαν αστακός από εξοπλισμό, κράνος γάντια μπουφάν κλπ.. (+να δεις τον καιρό τις μέρες που λες) τι λέτε ρε παιδιά? έχω είχα το 300 το forza του 2014 με 24 αλογα Εγνατία οδό ταξίδευα άνετα με 120χμ Πολύ καλά ταξιδεύουν σε αυτά τα χιλιόμετρα. Κατα ανάγκη το κανείς όχι συνέχεια να ταξιδεύεις με αυτό το μηχανάκι εθνική οδό και τόσο μακριά 1
anonymGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, takoulou είπε Το έχεις τσεκάρει να δεις αν είναι εντάξει μηχανικά. . Μην βρεθείς με πρόβλημα μετά.. Καλύτερα με μεταφορική... Μπορούν να σου το φέρουν και από κοντά.. Αλλά θα πληρώσεις κάτι παραπάνω... Θα σου έρθει φθηνότερα.. Θα έπρεπε ήδη να έχεις ρωτήσει τιμές.. Θα το πάμε στην αντιπροσωπεία όταν φτάσω εννοείται να το ελέγξουν . έχει 6000 χιλιόμετρα και έχει εγγύηση ακόμα . 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Εγώ και με τον κιούση και με τον καμπουράκη που συνεργάζομαι για Θεσσαλονίκη δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αν επέλεγα έναν από τους 2 θα έλεγα τον 2ο λόγω του ότι στην Αθήνα το πρακτορείο του είναι στη Λαχαναγορά και είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από άποψη κίνησης και ταλαιπωρίας. Θα πάρω τηλέφωνο το πρωί πηγαίνοντας να μάθω τιμες κτλ. και αν συμφέρει το αφήνω αλλιώς το κάνω οδικώς . Θα έχω εννοείται όλο τον εξοπλισμό μαζί μου. Μίλησα Πέμπτη με το παιδί. Παρασκευή ήταν κλειστά , Σάββατο σήμερα. γι αυτό δεν το έψαξα νωρίτερα. Έχεις κάνει μεταφορές δικύκλων ? 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε προσωπικά εγώ θα σου έλεγα να το τολμήσεις από αυτοκινητόδρομο να το κατεβάσεις από Θεσσαλονίκη Αθήνα, βεβαιώσου εννοείται πως μηχανικά είναι εντάξει, φρένα ελαστικά (κατασταση και πιέσεις),λάδια, νερά κλπ. ξεκίνα το πρωί με την ησυχία σου να έχει ανέβει και λίγο η θερμοκρασία, μέχρι να βραδιάσει θα έχεις φτάσει.. το μηχανάκι δεν παθαίνει τίποτα, ο πισινός σου μόνο θα πιαστεί από τις πολλές ώρες καθιστός, αλλά κάνε διαλείματα και θα είσαι εντάξει προφανώς θα δεις σε ποια χμ δουλεύει πιο γλυκά/ροπατα, πιάσε πχ 90-100 και πήγαινε, μην το πας τέρμα γκαζι συνέχεια.. έχω βγει λίγες φορές σε αυτοκινητόδρομο με παπί, για 100χμ περίπου τη φορά, πήγα δε λέω αλλά ο πισινός δεν ήταν στα καλύτερα του😂 τέλος εννοείται θα ντυθείς σαν αστακός από εξοπλισμό, κράνος γάντια μπουφάν κλπ.. (+να δεις τον καιρό τις μέρες που λες) Θα φτάσω κατα τις 11.30 με 12 εκεί. μέχρι να πάμε συνεργείο , υπουργείο κτλ θα πάει 15:00 να φύγω .πόσες ώρες να είναι το ταξίδι με στάσεις ? 5-6? 1 ώρα πριν, Tasos19s είπε τι λέτε ρε παιδιά? έχω είχα το 300 το forza του 2014 με 24 αλογα Εγνατία οδό ταξίδευα άνετα με 120χμ Πολύ καλά ταξιδεύουν σε αυτά τα χιλιόμετρα. Κατα ανάγκη το κανείς όχι συνέχεια να ταξιδεύεις με αυτό το μηχανάκι εθνική οδό και τόσο μακριά Και εγώ πιστεύω με 120 πάω χαλαρά. όταν είχα πάει με το beverly 300 πατρα πηγαινα με 120 σταθερα και ηρεμα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από anonymGR
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Θα αργήσεις από ότι είδα να ξεκινήσεις Πρέπει να ντυθείς πολύ καλά από μέσα με ισοθερμικα, ίσως και λίγο εφημερίδα στα γόνατα, γάντια, περιλαίμιου όλα τα απαραίτητα. Μόλις πέσει ο ήλιος θα ξεκινήσεις να κρυώνεις αρκετά Αυστηρά 5 ώρες και κάτι πιστεύω θα είναι το ταξίδι σου. Λιγότερο πολύ δύσκολα, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου εάν βέβαια σε βολεύει η σέλα. Εγώ έχω κάνει πολλές φορές 400χμ με το δικό μου μόνο με στάση για βενζίνη αλλά είναι πιο πολλά άλογα και κυβικά. Φυσικά και εγώ με 120χμ ταξιδεύω στην εθνική. Εμένα φυσικά μου αρέσει πολύ η μηχανή όποτε περνάει η ώρα. Άμα δεν αρέσει σε κάποιον ακόμα και η 1 ώρα ταξίδι τον κουράζει 1
anonymGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Θα αργήσεις από ότι είδα να ξεκινήσεις Πρέπει να ντυθείς πολύ καλά από μέσα με ισοθερμικα, ίσως και λίγο εφημερίδα στα γόνατα, γάντια, περιλαίμιου όλα τα απαραίτητα. Μόλις πέσει ο ήλιος θα ξεκινήσεις να κρυώνεις αρκετά Αυστηρά 5 ώρες και κάτι πιστεύω θα είναι το ταξίδι σου. Λιγότερο πολύ δύσκολα, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου εάν βέβαια σε βολεύει η σέλα. Εγώ έχω κάνει πολλές φορές 400χμ με το δικό μου μόνο με στάση για βενζίνη αλλά είναι πιο πολλά άλογα και κυβικά. Φυσικά και εγώ με 120χμ ταξιδεύω στην εθνική. Εμένα φυσικά μου αρέσει πολύ η μηχανή όποτε περνάει η ώρα. Άμα δεν αρέσει σε κάποιον ακόμα και η 1 ώρα ταξίδι τον κουράζει Σχετικά με τον καιρό, θα κυμαινετε την Δευτέρα από 13 βαθμούς - 8 βαθμούς τις βραδινές ώρες. συννεφιά θα έχει . μέχρι να πέσει τελείως ο ήλιος θα έχω κάνει την μισή διαδρομή όποτε θα έχω φύγει από τα πολύ βόρεια . Έχω αντιανεμικά ισοθερμικα agvpro. και περιλαίμιου εννοεται . τώρα με την εφημερίδα δεν το ήξερα. θα το δοκιμάσω. ίσως να βάλω και στο στήθος ? όταν είχα πάει Πάτρα πχ είχα πάει μονοκόματα και δεν κατάλαβα κούραση . έλεγα θα κατέβω και θα θέλω ώρες να συνέλθω αλλά κατέβηκα καλύτερα και από αυτοκίνητο μην σου πω. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από anonymGR
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, anonymGR είπε Σχετικά με τον καιρό, θα κυμαινετε την Δευτέρα από 13 βαθμούς - 8 βαθμούς τις βραδινές ώρες. συννεφιά θα έχει . μέχρι να πέσει τελείως ο ήλιος θα έχω κάνει την μισή διαδρομή όποτε θα έχω φύγει από τα πολύ βόρεια . Έχω αντιανεμικά ισοθερμικα agvpro. και περιλαίμιου εννοεται . τώρα με την εφημερίδα δεν το ήξερα. θα το δοκιμάσω. ίσως να βάλω και στο στήθος ? όταν είχα πάει Πάτρα πχ είχα πάει μονοκόματα και δεν κατάλαβα κούραση . έλεγα θα κατέβω και θα θέλω ώρες να συνέλθω αλλά κατέβηκα καλύτερα και από αυτοκίνητο μην σου πω. Ναι δεν θα έχεις θέμα σιγά Οπου νομίζεις ότι έχει θέμα ο εξοπλισμός σου ρίξε μια εφημερίδα από πίσω Ειναι πιεσμένο το χαρτί και δεν περνάει το κρύο Βαζαμε παλιά όταν πήγαινα με τα χιόνια στην δουλειά
vamvakoolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 να διαβασω οτι καποιος το εκανε με 300αρι θεσ/κη Αθηνα σε 5 ωρες και κατι που γραφει ο αλλος και τι αλλο... εχετε ταξιδεψει ποτε με μηχανη ή κανει υπερωριες το google search/maps?
Son^Goku Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Τύλιξε το με bubble wrap και βάλε το στο κτελ
takoulou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Τύλιξε το με bubble wrap και βάλε το στο κτελ Χαχαχα δεν περνει μηχανάκια το ΚΤΕΛ.. Δεμα ναι..
giannis808 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μια χαρά πάει το 300αρι ότι ταξίδι θες. Θα κάνεις δύο στάσεις ανά 1μιση - 2 ώρες για ένα κατουρημα και ξεπιασιμο και θα είσαι πένα. Με 300αρι είμαι και εγώ και έχω πάει παντού, το σκούτερ με σταθερά 110-120 δεν παθαίνει απολύτως τίποτα, ειδικά για μια φορά. Το θέμα κρύο είναι ζήτημα όμως, τα χέρια σου θα παγώσουν αν δεν έχεις πολύ καλά και ακριβά γάντια. Εκεί είναι το ζήτημα αν βρεις τρόπο τα χέρια να αντέξουν μέχρι την επόμενη στάση, θα έρθεις σχετικά καλά, 5μιση η ώρα πέφτει ο ήλιος και βάζει κρύο, ειδικά στην εθνική με χιλιόμετρα θα το νοιώθεις τσουχτερό!
TOMVLACH Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) κάνε μια ασφάλεια με οδικη βοήθεια κόψε 2 καλώδια και πες τους έμεινα θεσσαλονικη... τα χρήματα που θα γλυτώσεις φατα πίτογυρα και μείνε ένα βράδυ σαλόνικα να γουσταρεις Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από TOMVLACH 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα