Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά σκούτερ από Θεσσαλονίκη - Αθήνα , Μεταφορικη

anonymGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα , 

Θα ανέβω Δευτέρα Θεσσαλονίκη να δω ένα σκούτερ και κατα πάσα πιθανότητα να το αγοράσω .

Το σκούτερ είναι 300 κυβικά . Σκέφτηκα στην αρχή να το φέρω οδικώς αλλά εκτός ότι θα είναι ταλαιπωρία για εμένα θα είναι και για το σκούτερ.

Όποτε σκέφτομαι την λύση της μεταφορικής .Ξέρετε κάποια οικονομική και καλη ? Να προσέχει τα οχήματα κατα την μεταφορά και να μην έρχονται μην γρατζουνιές κτλ ?

Ευχαριστώ ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί δεν ψάχνεις το τραίνο; 
Απ’οσο έχω ακούσει υπάρχει τρόπος να φορτώσεις αμάξι στο τραίνο κ να στο κατεβάσει Αθήνα. (Το χει κάνει γνωστός μου).

• Like 2

22 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Γιατί δεν ψάχνεις το τραίνο; 
Απ’οσο έχω ακούσει υπάρχει τρόπος να φορτώσεις αμάξι στο τραίνο κ να στο κατεβάσει Αθήνα. (Το χει κάνει γνωστός μου).

Μηχανές δεν μπαίνουν στο τρένο πήρα και ρώτησα.

• Like 1

νομιζω οτι πραγματι ο ΟΣΕ σταματησε μεταφορες ιχ/μοτο το 2020 γιατι τα εβαζαν στο ματι ευπαθεις ομαδες και μερικα τα σπαγαν κιολας.

https://www.augustis-metafores.gr/υπηρεσιεσ/mεταφορά-μοτοσυκλετών (τυχαιο λινκ εκει εξω)

εναλλακτικα νοικιασε μονος σου ενα φορτηγακι αν εχεις αδεια ιχ

1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω οτι πραγματι ο ΟΣΕ σταματησε μεταφορες ιχ/μοτο το 2020 γιατι τα εβαζαν στο ματι ευπαθεις ομαδες και μερικα τα σπαγαν κιολας.

https://www.augustis-metafores.gr/υπηρεσιεσ/mεταφορά-μοτοσυκλετών (τυχαιο λινκ εκει εξω)

Θα του στοιχίσει πολυ να ενοικίαση φορτηγάκι.. 

Καλύτερα μια μεταφορική υπάρχουν πολλές.. Κιούσης μεταφορική.

11 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Δεν συμφέρει να νοικιάζω αμάξι θα μου πάει ο κούκος αηδόνι. 
μια μεταφορικη είναι η προτιμότερη επιλογή αλλά έχω διαβάσει ότι δεν τα προσέχουν. 

12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα του στοιχίσει πολυ να ενοικίαση φορτηγάκι.. 

Καλύτερα μια μεταφορική υπάρχουν πολλές.. Κιούσης μεταφορική.

Δεν διαβάζω και τα καλύτερα στο Google. για τον Κιούση

άσχετο αλλά το σκουτερ δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου σε περίπτωση που έρθει οδικώς. Ο αναβάτης με δεδομένες και τις καιρικές συνθήκες είναι άλλη ιστορία.

Να δω πότε θα πάψει αυτή η αντίληψη ότι για να βγεις από τα όρια της πόλης πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1000cc

Αν είναι να ενοικιάσει φορτηγάκι και να το μεταφέρει ο ίδιος....

11 λεπτά πριν, Black Demis είπε

300 cc αντα κάνει ταξιδάκι πάντως

Το κάνει άνετα δεν αντιλέγω. Στην αρχή αυτό είχα στο μυαλό μου να κάνω. Αλλά μετά σκεφτηκα ότι είναι μόνοκύλινδρο και δεν είναι ότι καλύτερο για σταθερό γκάζι τόσες ώρες. Θα κάνω στάσεις βέβαια ανά 1:30 2 ώρες για κανένα 30 λεπτό. 

4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Υπάρχουν πολλές μεταφορικές.. Μην το ψάχνεις τόσο πολυ.. Αν το προστατεύσεις κάπως γύρω γύρω.. 

να το προστατεύσω γύρω γύρω με τίποτα buble wraps. Είναι και αυτό μια λύση. 

11 λεπτά πριν, Bitbit είπε

άσχετο αλλά το σκουτερ δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου σε περίπτωση που έρθει οδικώς. Ο αναβάτης με δεδομένες και τις καιρικές συνθήκες είναι άλλη ιστορία.

Να δω πότε θα πάψει αυτή η αντίληψη ότι για να βγεις από τα όρια της πόλης πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1000cc

Αν είναι να ενοικιάσει φορτηγάκι και να το μεταφέρει ο ίδιος....

Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές για Δευτέρα που θα παω. Ισοθερμικα μηχανής έχω , μπουφάν έχω , καλό κράνος έχω , γάντια έχω. 
και δεν το ειπα ότι δεν θα αντέξει το σκούτερ. Την ολική ταλαιπωρία σκέφτομαι γιατί δεν το έχω ξανά κάνει. Μέχρι Πάτρα έχω πΕι με Beverly 300. 

3 λεπτά πριν, anonymGR είπε

Το κάνει άνετα δεν αντιλέγω. Στην αρχή αυτό είχα στο μυαλό μου να κάνω. Αλλά μετά σκεφτηκα ότι είναι μόνοκύλινδρο και δεν είναι ότι καλύτερο για σταθερό γκάζι τόσες ώρες. Θα κάνω στάσεις βέβαια ανά 1:30 2 ώρες για κανένα 30 λεπτό. 

να το προστατεύσω γύρω γύρω με τίποτα buble wraps. Είναι και αυτό μια λύση. 

Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές για Δευτέρα που θα παω. Ισοθερμικα μηχανής έχω , μπουφάν έχω , καλό κράνος έχω , γάντια έχω. 
και δεν το ειπα ότι δεν θα αντέξει το σκούτερ. Την ολική ταλαιπωρία σκέφτομαι γιατί δεν το έχω ξανά κάνει. Μέχρι Πάτρα έχω πΕι με Beverly 300. 

Μπορεί να στοιχίσει και φθηνότερα και χωρίς κούραση δικιά σου... 

Οδικώς 

Μια χαρά θα πάει 

Εσυ θα κουραστείς. Αυτό όχι 

Θα ντυθείς καλά και ξεκινάς 

1-2 στάσεις για καφέ και κανένα σάντουιτς και καύσιμα και έφτασες 

Σταθερα με 120…

Ένωση Μακεδονίας και Κιφα ρώτα. Κάτω από 50-60 € δύσκολο να πληρώσεις και θα πρέπει να το πας στην Θεσσαλονίκη (είναι Καλοχώρι μου φαίνεται που δεν το λες και κοντά) και θα το παραλάβεις από Βοτανικό. Από όσο ξέρω δεν ασφαλιζονται για ζημιές πάντως. Αλλά πάρε και ρώτα αλλά οσο καιρό τους γνωρίζω, ζημια σε συσκευασμένα εμπορεύματα (παλέτες, κουτιά, ρολλα κτλ) δεν θυμάμαι να έχουν κάνει. 

μια χαρα ΔΕΝ πανε στα ταξιδια τα σκουτερ. αναβει ο ιμαντας και θα τον πεταξεις νωριτερα. οκ ενα ταξιδι μπορει να μην ειναι τοσο κακο αλλα ουτε εγω θα το εκανα. 

ολες οι μεταφορικες ειναι λιγο χυμαδιό. μπορει να το χτυπησουν. παρε bubbles και ντυστο ολο. στα σκουτερ ειναι και ευκολο. θυμισου να βγαλεις τους καθρεφτες γιατι θα τους σπασουν στανταρ. με ολα αυτα βεβαια συν το ταξιδι να πας εκει πανω δεν ξερω αν συμφαιρει πλεον το συγκεκριμένο σκουτερ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...