Προς το περιεχόμενο

Χτύπησα άλλο αυτοκίνητο αλλα με άφησε να φύγω

marphys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Βρε μπας και απλα οττι βγηκε και σου ειπε ολα καλα φυγε ειναι στο μυαλο σου και δεν εγινε ποτε?..Μηπως λεω μηπως απλα το χτυπησες το αλλο λιγο,πανικοβληθηκες ,και εφυγες σαν βρεγμενη γατα απο ντροπη η αγχος,και απλα στελνεις εδω να δεις αν υπαρχει περιπτωση να παθεις κατι αν καποιος εχει τις πινακιδες σου?

Η αυτο,η δεν εκανες απολυτως καμια ζημια ,δεν υπαρχει ανρθωπος που θα του χαραξεις το αμαξι μρποστα στα ματια του και θα σου πει φυγε[εκτος και ειναι 80s το αμαξι] ,οσο ωραια και να εισαι😀

Οτι και να ειναι ,πες οτι παρακουσες ,αφησες σημειωμα αλλα το πηρε ο αερας αν σε παρει η ασφαλιστικη σου ποτε,αν και δεν το βλεπω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/1/2023 στις 4:43 ΜΜ, GodzillaCover είπε

Τίποτα δε σου κανουν. Μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο να του κανεις μια δήλωση, θα την κανεις και όλα καλά. Ακόμα και αν, για κάποιον λόγο, το αρνηθείς, πάλι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, καθώς δεν έχει αποδείξεις ότι τον χτυπησες.

Μια σχετική ιστορία: Οδηγουσα πριν λίγα χρόνια το παρατημένο μηχανάκι του πατέρα μου χωρίς δίπλωμα. Ήταν φουλ κακοσυντηρημένο, τα λάστιχα ήταν δεκαετίας, ήμουν σχετικά άπειρος, η μπαγκαζιέρα δεν ήταν καλά δεμένη και το μηχανάκι δεν είχε ABS. Ως αποτέλεσμα, με το πρώτο δυνατό φρενάρισμα, έπεσε η μπαγκαζιέρα, κόλλησε ο μπροστά τροχός και έπεσα κάτω. Στο κέντρο της πόλης.

Ενας φαινομενικά πολύ βοηθητικός τύπος με αμάξι, σταματάει, με βοηθάει, του λέω ευχαριστώ, ανεβαίνω στο μηχανάκι με την μπαγκαζιέρα αγκαλιά και φεύγω. Παρατηρώ ότι κάτι σημειώνει και δε φεύγει αμέσως.

Το ίδιο βράδυ, με βρίσκει στο Instagram και μου στέλνει αν θα μπορούσα να του κάνω δήλωση γιατί του προκάλεσα γρατσουνιές. Εννοείται εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρξε επαφή! Προφανώς δε μου το είπε εκεί επιτόπου γιατί θα του έλεγα «τι μαλακιες μου λες τώρα». Έστειλε και φωτογραφίες και δεν υπήρχε περίπτωση να προκλήθηκαν αυτές οι γρατσουνιές από το μηχανάκι. Του έδωσα το τηλέφωνο του πατέρα μου, τον οποίο πήρε η μάνα του.

Τελος πάντων, ο πατέρας μου στο τέλος δέχτηκε να κάνει δήλωση, παροτι δεν υπήρξε σύγκρουση, για να μην μπλέξουμε. Και από εκείνη τη στιγμή, εξαφανίστηκαν και ο τύπος και η μάνα του. Πού πήγαν και γιατί εξαφανίστηκαν, δεν ξέρω. Ίσως κατάλαβαν ότι θα έμπλεκαν με την ασφαλιστική.

λεφτα θελαν στο χερι.

μου εχει τυχει κι εμενα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...