Vigilante1319 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Εχεις το προνομιο που εισαι γυναικα και σε λυπηθηκε αν ηταν αντρας λογικα θα πεφτανε μπουνιες. 😛 2 1
Tasos19s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχεις κανένα θέμα Αν ήταν θα σε είχαν ειδοποιήσει Αφού μπροστά σου δεν σου ζήτησε τίποτα άρα δεν τρέχει τίποτα Στην χειρότερη θα φτιάχνετε μια φιλική δήλωση αλλά και πάλι ούτε πληρώνεις κάτι ούτε τίποτα Αγνοησε το συμβάν και ξεχασε το εντελώς δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα
insomniac01 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 To χειρότερο που θα γίνει είναι να πληρώσει η ασφαλιστική σου την ζημιά. Μην αγχώνεσαι για τέτοια ζητήματα.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιον ρόλο η περιοχή. Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε το συγκεκριμένο.
dpolal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, marphys είπε Παιδιά δεν νομίζω ούτε κλεμμένο να το είχε ούτε τίποτα,αφού πήγε να βγάλει τα χαρτιά και μετά με κοίταξε και μου είπε φύγε. Κι εγώ κάθομαι εδώ και αναρωτιέμαι με λυπήθηκε,υπάρχουν τόσο καλοί άνθρωποι ή θα βγάλει πολλά περισσότερα αν με κυνηγήσει μετά... Πέρα από το κόστος επισκευής του οχήματος του, που θα είναι και μειωμένο λόγο παλαιότητας αν το αμάξι του ήταν παλιό, δεν πρόκειται να βγάλει απολύτως τίποτα άλλο. Χαλάρωσε.
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Το πιο σημαντικό είναι που δεν χτύπησε κάποιος άνθρωπος. Τα υπόλοιπα φτιαχνουν
vorlon68 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σε πιάσουν και να σε βάλουν ισόβια στο κελί 33......
Klausx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, marphys είπε Καλησπέρα,είμαι νέα οδηγός και την πρώτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο μόνη μου στριμωχτηκα ανάμεσα σε ένα κινούμενο όχημα και ένα παρκαρισμένο και χτύπησα το παρκαρισμένο. Ενώ σταμάτησα αμέσως ο άνθρωπος με είδε πανικοβλητη και ότι η άδεια μου ήταν η προσωρινή και μου είπε να φύγω παρόλο που τον ρώτησα αν είναι σίγουρος. Τώρα σκέφτομαι τι βλακεια έκανα αφού σίγουρα θα κράτησε τις πινακίδες μου και οταν δει όλες τις γρατζουνιές μπορεί να με κυνηγήσει απο εκεί αν έχει όρεξη. Τι σου κάνουν αν έρθει δήλωση απο το "πουθενά"; Σου κάνουν μήνυση; Δε λέω μπορεί να ήταν καλός άνθρωπος πράγματι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν αργότερα αλλάξει γνώμη απλά ενημερώνει την ασφαλιστική του και μετά σε ενημερώνουν και όλα καλά. Αν όμως το κάνει με αυτοκίνητο που έχει βγει π.χ. ολική τότε απλά ενημερώνεις την ασφαλιστική και αναλαμβάνει η νομική προστασία. Γενικά και αυτό ισχύει για όλους όχι μόνο για νέους οδηγούς.... ο σωστός τρόπος όταν χτυπάς ένα παρκαρισμένο είναι να καλείς την ασφάλεια για να γίνει καταγραφή, αυτό πολλές φορές είναι χρονοβόρο οπότε ένα χαρτάκι που να αναγράφει πινακίδα, τηλέφωνο και που έγινε η ζημιά για μην την βρούμε από αλλού.... Προσοχή, πάντα βγάζουμε φωτογραφία το χαρτάκι και την ζημιά στο αυτοκίνητο γιατί υπάρχουν κάτι πονηροί που με ένα χαρτάκι πάνε να βάψουνε ολόκληρο αυτοκίνητο.
andreaspA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Πέσε κοιμήσου. Δεν έχεις να κανεις τιποτα και ουτε μπορεις να κανεις κάτι.
visualizerf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Το ενδεχομενο να μην ειχε καν ασφαλεια δεν παιζει ; 😅 Μην αγχωνεσαι δεν εγινε τιποτα, ολοι τα εχουμε περασει ως νεοι οδηγοι .
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, visualizerf είπε Το ενδεχομενο να μην ειχε καν ασφαλεια δεν παιζει ; 😅 Μην αγχωνεσαι δεν εγινε τιποτα, ολοι τα εχουμε περασει ως νεοι οδηγοι . Δεν παίζει ρόλο αν είχε ασφάλεια ή όχι το θύμα.Είναι παράνομος προς τον ΚΟΚ αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να αποζημιωθεί αν δεν έφταιγε.
unforgiven Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ως συνήθως, από βλακείες απαντήσεις δεν πλήττουμε. Από τύπους που έμαθαν σε αλάνες μόνοι τους και μετά ήταν πλήρως εκπαιδευμένοι να κατέβουν την Κηφισίας με κίνηση, από άλλους που δεν είχαν άγχος και κουνάνε το δάχτυλο και σε στέλνουν ξανά στην σχολή οδηγών γιατί αγχώθηκες την πρώτη φορά που πήρες το αυτοκίνητο. Τίποτα κακό δεν έκανες, ούτε τίποτα πρωτόγνωρο. 100% λογικό να αγχωθείς. Αυτό που έκανες εσύ, το έκανα και εγώ πέρυσι, μετά από 20 χρόνια οδήγησης στην πόλη. Σε εσένα έτυχε την πρώτη μέρα. Μην το φοβηθείς, μην αυτοπυρποληθείς, μην κάνεις εξάσκηση στη σέντρα του ΟΑΚΑ. Κυρίως, μην το αφήσεις. Συνέχισε αύριο, με κάποιον πιο έμπειρο αν μπορείς, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν σε πάρουν για τη ζημιά, κάνεις μια θετική δήλωση και μετά το θυμάσαι και γελάς. Αυτό. Τίποτε άλλο. Καλά χιλιόμετρα! 14 2
getty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σκέψου ότι κάθε μέρα που οδηγάς θα γίνεσαι και καλύτερη. Η βελτίωση θα είναι εντυπωσιακή στην αρχή, και τελικά φτάνεις στο α' εξάμηνο όπου θα σκέφτεσαι πώς οδηγούσες και τί βλακείες έχεις κάνει και πόσο τυχερή ήσουν που δεν τράκαρες (όλοι έχουμε περάσει από αυτό). Είναι αναγκαίο κακό να φας τη 'χασούρα' του αποκτώ εμπειρία, την οποία χασούρα αν δεν φας δεν θα αποκτήσεις και ποτέ εμπειρία. Πολύ προσεκτικά και με πολύ πείσμα να οδηγείς όσο μπορείς και μετά από κάποιο σημείο τα περισσότερα στην οδήγηση γίνονται αυτόματα και δίνεται χώρος στον εγκεφαλό σου να μπορεί να επεξεργαστεί πολύ καλύτερα τί συμβαίνει στον δρόμο και να προλαμβάνεις κακοτοπιές. Φιλικά. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από getty 3
george_008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, παλαιότερα ήταν πταίσμα να τρακάρεις κάποιον (χωρίς τραυματισμό εννοείται) και να φύγεις, πλέον έχουν καταργηθεί τα πταίσματα οπότε δεν έχεις καμία ποινική ευθύνη Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από george_008
Προτεινόμενες αναρτήσεις