grevoil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το αστείο είναι ότι δεν χωράει νομίζω στο nr200p. Φυσικά υπάρχει λόγος να μην την πάρει κάποιος ακόμα και τώρα στα 1900, είναι 65% ποιο γρήγορη μια 3090 το θέμα είναι ότι η 3090 για 3 μήνες ήταν στα 950-1100, που σημαίνει ότι πράγματικα η διάφορες είναι αναλογικές ανάλογα με την τιμή. Είναι σαν να έρθει το αφεντικό σου και να σου πει πόσες ώρες δουλεύεις? 10 ώρες την ημέρα πόσα παίρνεις? 1000ευρω. Ωραία θα σου δώσω αύξηση 400ευρω αλλά θα δουλεύεις 14 ώρες. Στο τέλος έχεις βγάλει παραπάνω? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από grevoil
Dantε Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου αρεσει που σχολιαζει για τη 4090 Zotac ο αλλος με 2060 Gigabyte 🤣 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Dantε
kinitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 ξεκινησα και εκανα πλακα για την ζοτακ αλλα ειλικρινα βρες μας καπου να δουμε το προβλημα με την εν λογω μαρκα ρε φιλε να μας σωσεις εχω αγορασει οτι μαρκα υπαρχει και σιγουρα ποτε δεν βρηκα κανενα προβλημα εκτος αν εισαι υπερ σουπερ ντουπερ εξτριμ οβερ κλοκερ και παιζει ρολο και το 1/100 κατω του τελειου ωστε να μην κρεμασει κατι. και ξανα ειπα εγινε χαμος 1-2 χρονια με gigabyte που υποτιθεται ειναι απο τις καλες μαρκες
HateMe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Dantε είπε Μου αρεσει που σχολιαζει για τη 4090 Zotac ο αλλος με 2060 Gigabyte 🤣 Την zotac σχολιάζω, όχι την 4090 πανεξυπνοπούλι. Για τα games που παίζω δεν χρειάζομαι άλλη κάρτα γραφικών btw. Αν χρειαστώ θα πάρω manli όπως και εσύ 🤡 1
giorgosmcg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, HateMe είπε Την zotac σχολιάζω, όχι την 4090 πανεξυπνοπούλι. Για τα games που παίζω δεν χρειάζομαι άλλη κάρτα γραφικών btw. Αν χρειαστώ θα πάρω manli όπως και εσύ 🤡 Επειδη εχω και γω gigabyte και μαλλον για τελευταια φορα, τραβα στο subreddit της gigabyte και μετα στις zotac. Το πρωτο γεματο horror stories απο το support τους και στις zotac μιλανε με τα καλυτερα. 1
ICE-T Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 καλυτερα ZOTAC με ανεκτο coil whine παρα Asus που ακουγεται 5 μετρα μακρια απο τον υπολογιστη . 4 1
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Armoral είπε Με γεια. Έχω αγοράσει Gigabyte, Asus, Zotac, Sapphire. Γιατί θα πρέπει να κράξω σώνει και καλά τη Zotac δεν ξέρω αν δεν έχω λόγο. Απλά κάντε αναφορά το τρολλάκι για spam και μη του δίνετε παραπάνω σημασία. Όποιος κόψει και τιμολόγιο την παίρνει σε εξαιρετική τιμή. Καλές αγορές. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από thetiesthatbind 4
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Που έχει πάει ρε μάγκες το PC gaming!!!. 1839Ε για κάρτα σε προσφορά (το Zotac το παραβλέπω). Και πέρα από το κόστος του υπόλοιπου tower, αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που αγοράζουν τέτοιες κάρτες παίζουν σε πάνω από 27". Με 500-550 παίρνεις πλέον μια κονσόλα τελευταίας γενιάς τσιμπάς και μια συνδρομή και απολαμβάνεις παιχνίδι σε 50-70 ίντσες. Βλέπω πολύ κόσμος το έχει εγκαταλείψει το άθλημα του PC gaming. ΥΓ: Συγγνώμη για το off topic αλλά καιρό κρατιέμαι να βγάλω τον πόνο μου 😄. 4 1
Dantε Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε (το Zotac το παραβλέπω) Περα απο το τρολλακι, γιατι υποτιματε τις Zotac; Εχει περασει μια απο τα χερια μου και 3 gigabyte. Μια χαρα υλοποιηση ηταν. Οι gigabyte ηταν ολες χειροτερες. 2
makis269 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 λέτε στις εκπτώσεις που ξεκινάνε σε καμιά εβδομάδα να πέσει και άλλο η τιμή . μια βδομάδα είναι πιστεύω αξίζει να περιμένω λίγο.
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 - Πασίγνωστη εταιρεία για όσους ασχολούνται με τον gpu χώρο - 5 έτη εγγύηση - Κατάστημα με φυσική παρουσία - Άμεση διαθεσιμότητα - Τιμή περίεργη ΑΛΛΑ "δικαιολογημένη σε σχέση/συγκριτικά με άλλες κάρτες που βρίσκονται πιο κάτω - Απίστευτες επιδόσεις - Αν έχεις τον προαπαιτούμενο εξοπλισμό την πήρες ήδη 4
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, makis269 είπε λέτε στις εκπτώσεις που ξεκινάνε σε καμιά εβδομάδα να πέσει και άλλο η τιμή . μια βδομάδα είναι πιστεύω αξίζει να περιμένω λίγο. Το θεμα ειναι οτι περιεργως ειναι μονο αυτη σε προσφορα. Λαθος συστηματος? Μου φαινεται εντελως περιεργο που εχει εκπτωση, και το πως την βρηκε οποιος την βρηκε πρωτος. Πηγα εβαλα και αλλες στο καλαθι μπας και ειμαστε τυχεροι, αλλα μπα.
NickTG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 5 minutes ago, SabotazNic said: και το πως την βρηκε οποιος την βρηκε πρωτος. Έστειλε mail το Πλαίσιο. 2
Pwpwpw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Dantε είπε Περα απο το τρολλακι, γιατι υποτιματε τις Zotac; Εχει περασει μια απο τα χερια μου και 3 gigabyte. Μια χαρα υλοποιηση ηταν. Οι gigabyte ηταν ολες χειροτερες. H zotac ειναι απο τις πιο σοβαρες εταιριες στο χωρο και οι υλοποιησεις της ειναι τερμα ποιοτικες. Πριν χρονια που ειχα κάλο στο κεφαλι και ειχα αλλαξει 3-4 980Ti, ειχα δοκιμασει asus, gigabyte, msi και ...zotac extrem amp.. Ηταν η πιο στιβαρη κατασκευη απ ολες, η πιο αορυβη απο ολες, και με διαφορα η πιο δροσερη απ ολες με το θηριωδης κουλερ που ειχε πανω.Το οτι ειναι ποιοτικη εταιρεια και βγαλζει ποιοτικες υλοποιησεις φαινεται απο το γεγονος οτι ειναι ισως η μοναδικη που δινει σε gpu 5 ετη εγγυηση. Επισης η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο, προσωπικα μου φαινονται ομορφες. Οποιος θελει να την παρει το μονο που πρπει να τον προβληματισει ειναι τα 1800+ ευρω για Gpu. Αν προσπερασει αυτο τον προβληματισμο, δεν εχει να προβληματιστει για κατι σχετικα για την υλοποιηση της zotac...Το αντιθετο.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 6
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δίνει η εταίρια 5 έτη εγγύηση στην κάρτα της και την κράζουμε; Κάθεστε και ασχολείστε με τον κάθε άσχετο fan boy; Ελα παμε νεξτ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από thetiesthatbind 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις