dtk-386 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, papp0us είπε Κρεμάσου απο την άγκυρα ενός πλοιου που σαλπάρει για Φιλιππίνες. Αν τελικά σε βρουν μετά απο 3-4 μέρες και δεν έχεις γίνει παγωτο, ή φαί για τα ψάρια, αναγκαστικά θα σε βάλουν να δουλέψεις. Τι θα σε κάνουν; θα σε ταΐζουν τσάμπα; Έτσι θα μαζέψεις πολύτιμη εμπειρία, και θα μπορέσεις να ακολουθήσεις πλέον τη σταδιοδρομία που θες. ή στο ψυγείο του καραβιού 1
Dinos1973 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Allan-Wake είπε εχω που δεν εχω τιποτα απο αυτα που γραφεις, δεν μπορω να βρω δουλεια σε πλοιο? Κατηγορηματικά ΟΧΙ
great Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Allan-Wake είπε ουτε ειρωνια ουτε τρολ, ρωταω τι ακριβως παιζει, και ψαχνω τροπο να μπω σε πλοιο...μη αρπαζεσε 16 ώρες πριν, Allan-Wake είπε ωραια καταλαβα.... καμια καλη κρουαζιερα να γυριζει ολη την μεσσογειο εχεις να μου προτεινεις? Σαν τουρίστας εννοώ Μας έπεισες όλους τωρα ξεκινησα να σε παιρνω στα σοβαρα αλλα τελικα πως το καταφερνετε και το πατε στο τοσο τρολ θελει δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις