Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. :)

Στο store του playstation βγάζει νέα προσφορά για τα extra και premium πακέτα του ps plus. 

Σύμφωνα με σχόλια άλλων χρηστών η προσφορά είναι μόνο για χρήστες με μη ενεργή συνδρομή (αν και ίσως υπάρχει έκπτωση στις αναβαθμίσεις σε κάποιο ανώτερο tier?). 

Για extra:

•12 μήνες για 59.99€

•3 μήνες για 24.99€

Για premium:

•12 μήνες για 79.99€

•3 μήνες για 34.99€

Ημερομηνία λήξης: 13/1

Σε σχέση με την τελευταία προσφορά που έπαιζε το Δεκέμβρη, οι 12 μήνες βγαίνουν 10€ πιο κάτω. 

Spoiler

McnMIaS_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Cjng8Q2_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Επεξ/σία από george.ls
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Είναι για όσους δεν έχουν ενεργή συνδρομή, όχι μόνο για νέους χρήστες.

Ναι λάθος μου. Αυτό εννοούσα. Θα το διορθώσω. Ευχαριστώ :)

• Thanks 1
Δημοσ.

εκτός από τον "κατάλογο κλασικών/παλιών παιχνιδιών" υπάρχει κανένας άλλος λόγος να πάει κανείς από το extra στο premium; δεν βρίσκω το value ούτε για τα 20 ευρώ σε αυτά τα παλιά games.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά εύχομαι!

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει ( η θυμάται - γιατί συμβαίνει κάθε χρόνο περίπου το ίδιο ) κάποιος, αν πρόκειται τις επόμενες μέρες με τις εκπτώσεις Ιανουαρίου να ξανά μπουν οι τιμές που ίσχυαν όπως π.χ black friday που ήταν μισή τιμή οι συνδρομές. Είτε στο επίσημο PS Store είτε σε ελληνικά καταστήματα - αλυσίδες. 

Δημοσ.

Είχα essential για τα επόμενα 2 χρονάκια και είπα να κάνω την άνοδο στα επάνω σαλόνια (διάλεξα το extra) με -30% που μου έβγαζε προσφορά και με 50 ευρώ κάπου αναβάθμισα! Με μια γρήγορη ματιά γίνεται χαμός από παιχνιδάρες, εννοείται τέρμα οι αγορές games για όλη την διάρκεια της συνδρομής!
Ελπίζω στο extra να δίνουν και κάνα Vr2 παιχνίδι γιατί το έχω κάνει προ- παραγγελία και το περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ θέλω να κάνω αναβάθμιση από essential σε extra. Αν την κάνω και σε 4 μήνες που λήγει το πακέτο μου γυρίσω σε essential χάνω ότι παιχνίδια μου έχει δώσει το essential δύο χρόνια τώρα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sgatzo είπε

Κι εγώ θέλω να κάνω αναβάθμιση από essential σε extra. Αν την κάνω και σε 4 μήνες που λήγει το πακέτο μου γυρίσω σε essential χάνω ότι παιχνίδια μου έχει δώσει το essential δύο χρόνια τώρα;

Οχι αφου θα κρατησεις το essential δεν χανεις τα παιχνίδια του essential

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...