warisw Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, έχω στην κατοχή μου 2-3 παλιά router-modem από αυτά που δίνουν οι εταιρείες τηλεφωνίας. Αυτά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω κάπως διαφορετικά? Πχ wifi extender ή ο,τι άλλο? Έχω πχ ένα zyxel vdsl2 N300 από το 2016 Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 12:21 ΜΜ, warisw είπε Αυτά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω κάπως διαφορετικά? Πχ wifi extender ή ο,τι άλλο? Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε (υποθέτω) ως access point σε κάποιο μέρος του σπιτιού που δεν πιάνει καλά σήμα. Κάτι αντίστοιχο έκανα κι εγώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 On 06/01/2023 at 12:21, warisw said: Καλησπέρα σας, έχω στην κατοχή μου 2-3 παλιά router-modem από αυτά που δίνουν οι εταιρείες τηλεφωνίας. Αυτά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω κάπως διαφορετικά? Πχ wifi extender ή ο,τι άλλο? Έχω πχ ένα zyxel vdsl2 N300 από το 2016 Ευχαριστώ μονο ως switch ή access point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα