Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Θα σας πω το χρονικό!
Έίχα κλείσει με 1100 την LG 55 B2 OLED + 5ετη εγγύηση + κάτι πολύπριζα από Κωτσόβολο.

Με φώναξαν εκεί 2 φορές για να παραλάβω αλλά και τις 2 φορές δεν είχε έρθει η τηλεόραση και τους είχα κάνει ευγενικά θέμα για την ανευθυνότητά τους.

20:00  στις 5/1 που έληγε η προσφορά βλέπω το θέμα εδώ. Θα έπαιρνα από mediamarkt δηλαδή την C2 στα 1048 !!!

20:30 φτάνω Κωτσόβολο και ζητάω ακύρωση παραγγελίας και μου ζητάνε λόγο και πάω διευθύντρια. Ευγενέστατη της εξηγώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος συν ότι βρήκα σε αλυσίδα μεγάλη το καλύτερο μοντέλο (Β2->C2) σε τέλεια τιμή και θα το πάρω.

Μέχρι τις 9, μου βάλανε στην ίδια τιμή με όσο πλήρωσα την B2 την C2 + εγγύηση μέσα.

Έρχομαι σπίτι και βλέπω sms με εκτπωτικό κουπόνι 250 ευρώ λόγω της αγοράς της .

Με τα λίγα και τα πολλά η C2 βγήκε κάπου στα 800 ας πούμε!!

Ευχαριστώ!!!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gregs3 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Θα σας πω το χρονικό!
Έίχα κλείσει με 1100 την LG 55 B2 OLED + 5ετη εγγύηση + κάτι πολύπριζα από Κωτσόβολο.

Με φώναξαν εκεί 2 φορές για να παραλάβω αλλά και τις 2 φορές δεν είχε έρθει η τηλεόραση και τους είχα κάνει ευγενικά θέμα για την ανευθυνότητά τους.

20:00  στις 5/1 που έληγε η προσφορά βλέπω το θέμα εδώ. Θα έπαιρνα από mediamarkt δηλαδή την C2 στα 1048 !!!

20:30 φτάνω Κωτσόβολο και ζητάω ακύρωση παραγγελίας και μου ζητάνε λόγο και πάω διευθύντρια. Ευγενέστατη της εξηγώ ότι δεν είμαι ικανοποιημένος συν ότι βρήκα σε αλυσίδα μεγάλη το καλύτερο μοντέλο (Β2->C2) σε τέλεια τιμή και θα το πάρω.

Μέχρι τις 9, μου βάλανε στην ίδια τιμή με όσο πλήρωσα την B2 την C2 + εγγύηση μέσα.

Έρχομαι σπίτι και βλέπω sms με εκτπωτικό κουπόνι 250 ευρώ λόγω της αγοράς της .

Με τα λίγα και τα πολλά η C2 βγήκε κάπου στα 800 ας πούμε!!

Ευχαριστώ!!!

τα 250€ είναι για αγορά 500€+. Περιμένουμε review της C2

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

τα 250€ είναι για αγορά 500€+. 

Θα ηταν πολυ καλο, δεν ειναι ομως ετσι.

Για να υπαρχει ενας μπουσουλας:

Σε οσες υπαρχει δωροεπιταγη (πολυ λιγοτερες απο τις μισες τηλεορασεις εχουν την σημανση στο site του μαγαζιου):

απο 500+ μεχρι 799 ειναι 100ευρω η δωροεπιταγη.

200 εχει βλεπω σε πχ 850€.

250 ανω των 1200

Οι δωροεπιταγες ειναι για επομενη αγορα τουλαχιστον διπλασιας αξιας (ως συνηθως, ισως αυτο ηθελες να γραψεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 65" οι διαφορά τους είναι 400 ευρώ, με την G2 να έχει μέσα στην τιμή της την 5ετή εγγύηση.

Αν θα τοποθετηθεί σε τοίχο (καθώς δεν έχει στη συσκευασία της βάση για έπιπλο) και κρατηθεί τουλάχιστον 5 χρόνια αξίζει.

Στις 55" δεν αξίζει η G2, η C2 είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από assos01
Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/collection/2022/22w36/p14054-bg-tvs-giftcard-over-499

image.png.e779a2c8e2db266e7e7eea4e2fe12b49.png

Εχει "ανεβει" στο σάιτ του Κωτσου εδω και 2-3 μερες (τουλαχιστον) η "προσφορα", ισχυει για 2 μερες μονο ακομα (αλλα δε λεω "τρεξτε να προλαβετε", πχ η 55αρα samsung OLED απο 1279 συν λοιπά ωφέλη στο black friday εχει ενα διχιλιαρο τωρα!...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...