zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι αλλά η Αγγλία δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση. Μην μπερδεύεσαι επειδή ανήκει στην ήπειρο. Οπότε, λινκ? Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα σε τέτοια θέματα μετά το Brexit, τα links ψάξε να τα βρείς μόνος σου... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από zacharis1955
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι αλλά η Αγγλία δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση. Αυτο θελω να μου διευκρινίσει ,αν εννοει Ε.Ε η απλα Ευρωπη.
forgotten Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Λοιπον παιδες επειδη καποιοι δεν εχετε εμπειρια με αμαζον να αναφερω οτι στο θεμα εγγυησης το αμαζον για την εγγυηση που προσφερει ειναι σπαθι. μιλαμε για αντικατασταση συσκευης ή επιστροφη του ποσου αγορας οσο και αν ειναι αυτο , μου εχουν επιστρεψει τα λεφτα σε msi titan που αγοραστηκε 1600 ευρω οταν η καρτα γραφικων του παρεδωσε πνευμα και η msi ηθελε να το παρει μεσα για κανενα μηνα να δει αν διορθωνεται και πως... Απο αποψη τιμης αποδοσης εαν εψαχνα λαπτοπ θα το επαιρνα χθες σε αυτη την τιμη και specs δεν. 3
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, forgotten είπε Λοιπον παιδες επειδη καποιοι δεν εχετε εμπειρια με αμαζον να αναφερω οτι στο θεμα εγγυησης το αμαζον για την εγγυηση που προσφερει ειναι σπαθι. μιλαμε για αντικατασταση συσκευης ή επιστροφη του ποσου αγορας οσο και αν ειναι αυτο , μου εχουν επιστρεψει τα λεφτα σε msi titan που αγοραστηκε 1600 ευρω οταν η καρτα γραφικων του παρεδωσε πνευμα και η msi ηθελε να το παρει μεσα για κανενα μηνα να δει αν διορθωνεται και πως... Απο αποψη τιμης αποδοσης εαν εψαχνα λαπτοπ θα το επαιρνα χθες σε αυτη την τιμη και specs δεν. Δεν σχολιάσαμε αν είναι σπαθί το αμαζον ή η msi στο θέμα εγγύησης. Προσωπικά γνωρίζω και από τα 2 και ότι είναι. Σχολιάζουμε την διάρκεια της εν λόγω εγγύησης. 1
zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε ... Σχολιάζουμε την διάρκεια της εν λόγω εγγύησης. Μάλλον γεμίζουμε το νήμα με άσχετα! Αν σ' ενδιαφέρει ρώτησε το στο Customer Service του Amazon UK! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από zacharis1955
Pickle Rick Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λάπτοπ gaming χωρίς mux switch το 2023 δεν είναι λίγο redflag και ειδικά όταν υπερβαίνουμε και το 1000ρικο? Θυμάμαι πριν δυο τρεις βδομάδες έπαιζε με παρόμοια specs lenovo ideapad αντίστοιχα χωρίς mux switch και πιο αδύναμο cpu και χειρότερη οθόνη στα 850+, πολύ σημαντική διαφορά για σχεδόν ίδιας δυναμικής λάπτοπ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Pickle Rick
forgotten Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν σχολιάσαμε αν είναι σπαθί το αμαζον ή η msi στο θέμα εγγύησης. Προσωπικά γνωρίζω και από τα 2 και ότι είναι. Σχολιάζουμε την διάρκεια της εν λόγω εγγύησης. αν ενδιαφεροσουν πραγματικα θα ρωτουσες το αμαζον support uk , επειδη ομως γεμιζουμε απλα το νημα , εχω ρωτησει ηδη το amazon support και μου ανεφεραν οτι καλυπτουν με εγγυηση 2 ετων συσκευες που αποστελλονται στην ευρωπαικη ενωση. 30 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε Λάπτοπ gaming χωρίς mux switch το 2023 δεν είναι λίγο redflag και ειδικά όταν υπερβαίνουμε και το 1000ρικο? Θυμάμαι πριν δυο τρεις βδομάδες έπαιζε με παρόμοια specs lenovo ideapad αντίστοιχα χωρίς mux switch και πιο αδύναμο cpu και χειρότερη οθόνη στα 850+, πολύ σημαντική διαφορά για σχεδόν ίδιας δυναμικής λάπτοπ συγκρινεις λαπτοπ με επεξεγαστη 5600h, καρτα γραφικων με λιγοτερη δυναμη και οθονη fhd με λαπτοπ με 2κ oθονη με επεξεργαστη 12ης γενιας και 140tgp 3060 . i rest my case 1
Pickle Rick Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, forgotten είπε αν ενδιαφεροσουν πραγματικα θα ρωτουσες το αμαζον support uk , επειδη ομως γεμιζουμε απλα το νημα , εχω ρωτησει ηδη το amazon support και μου ανεφεραν οτι καλυπτουν με εγγυηση 2 ετων συσκευες που αποστελλονται στην ευρωπαικη ενωση. συγκρινεις λαπτοπ με επεξεγαστη 5600h, καρτα γραφικων με λιγοτερη δυναμη και οθονη fhd με λαπτοπ με 2κ oθονη με επεξεργαστη 12ης γενιας και 140tgp 3060 . i rest my case Η συγκεκριμενη καρτα με την δεδομενη ισχυ πως συγκρινεται με μια μεση 3070? Επισης η απουσια mux switch δεν ειναι θεμα απο μονη της? Ρωταω οχι για να το παιξω ειδημονας γιατι δεν ειμαι ετσι και αλλιως αλλα γιατι ψαχνομαι για αγορα και δεν θελω να κανω λαθος κινηση. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Pickle Rick
forgotten Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε Η συγκεκριμενη καρτα με την δεδομενη ισχυ πως συγκρινεται με μια μεση 3070? Επισης η απουσια mux switch δεν ειναι θεμα απο μονη της? να ξεκαθαρισω κατι καμια λαπτοπ καρτα γραφικων δεν συγκρινεται με την αντιστοιχη desktop , ωστοσο μια 3060 140w tgp βρισκεται σε αντιστοιχη δυναμη με μια 3070 100tgp . το επομενο κομματι που ρωτας το mux switch ειναι απλα η δυνατοτητα να χρησιμοποιεις ειτε την ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή την καρτα γραφικων του επεξεργαστη, δεν αποτελει θεμα για καποιον , θεμα αποτελει για εκεινους που χρησιμοποιουν το λαπτοπ σε μπαταρια , οποτε και η μπαταρια αναλωνεται λιγο πιο γρηγορα απο την περιπτωση να δουλευει η ενσωματωμενη. 2
Pickle Rick Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, forgotten είπε να ξεκαθαρισω κατι καμια λαπτοπ καρτα γραφικων δεν συγκρινεται με την αντιστοιχη desktop , ωστοσο μια 3060 140w tgp βρισκεται σε αντιστοιχη δυναμη με μια 3070 100tgp . το επομενο κομματι που ρωτας το mux switch ειναι απλα η δυνατοτητα να χρησιμοποιεις ειτε την ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή την καρτα γραφικων του επεξεργαστη, δεν αποτελει θεμα για καποιον , θεμα αποτελει για εκεινους που χρησιμοποιουν το λαπτοπ σε μπαταρια , οποτε και η μπαταρια αναλωνεται λιγο πιο γρηγορα απο την περιπτωση να δουλευει η ενσωματωμενη. Οταν εγραψα για την 3070 αναφερομουν στην αντιστοιχη των λαπτοπσ δικη μου παραλειψη...Οπως και να εχει σε ευχαριστω
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 παιδια εισαγωγη απο αλλη χωρα λαπτοπ 1 χρονο εγγυηση στην αντιπροσωπία εδω μονο οτι και να γραφει. τσεκαρισμενο απο εμενα που πηρα msi στην αντιπροσωπία εδω (3 μερες πριν ληξει το εμαθα και νομιζα οτι εχω 2 χρονια)
Zus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε παιδια εισαγωγη απο αλλη χωρα λαπτοπ 1 χρονο εγγυηση στην αντιπροσωπία εδω μονο οτι και να γραφει. τσεκαρισμενο απο εμενα που πηρα msi στην αντιπροσωπία εδω (3 μερες πριν ληξει το εμαθα και νομιζα οτι εχω 2 χρονια) Αν αγοράσεις από Amazon δεν θα μπλέξεις ποτέ με την τοπική αντιπροσωπεία. Είχα MSI laptop αγορασμένο από US, άρχισε να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι και σε επικοινωνία μαζί τους μου χρέωναν 40€ το ανταλλακτικό και 50€ το service, αρνούμενοι ταυτόχρονα να μου πουλήσουν μόνο το ανταλλακτικό για να το εγκαταστήσω μόνος μου. 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε παιδια εισαγωγη απο αλλη χωρα λαπτοπ 1 χρονο εγγυηση στην αντιπροσωπία εδω μονο οτι και να γραφει. τσεκαρισμενο απο εμενα που πηρα msi στην αντιπροσωπία εδω (3 μερες πριν ληξει το εμαθα και νομιζα οτι εχω 2 χρονια) Μιλησα και εγω με amazon, το στελνεις σε αυτους 2
zoocra77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Εμένα στο support τους μου ειπαν για ενα χρονο εγγυηση παντως.Ξερουμε τι ισχυει τελικά?Οχι οτι ειναι μεγαλο deal break για μενα ,απλα ενημερωτικά...
forgotten Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, zoocra77 είπε Εμένα στο support τους μου ειπαν για ενα χρονο εγγυηση παντως.Ξερουμε τι ισχυει τελικά?Οχι οτι ειναι μεγαλο deal break για μενα ,απλα ενημερωτικά... δεν εχει ενα χρονο ,ενα χρονο εχει απο την msi απο την αμαζον εχει δυο προσεξτε τι ρωτατε και πως το ρωτατε ειμαι αρκετα σαφης στις ερωτησεις μου στο αμαζον και δεν μου εχουν πει για ενα ετος απο το αμαζον εγγυηση για αγορα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα