Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Εχω αποφοιτήσει εδώ και αρκετά χρόνια απο σχολή πληροφορικής και με ενδιαφέρει να ασχοληθω΄πάλι με τον προγραμματισμο. Γι αυτο σκέφτομαι σοβαρα να εγγραφω σε μια σχολή για εκπαίδευση εξ αποστάσεως

Ισως αρκετοί μου προτείνετε κάποιες λύσεις οπως linkedin Learning, udemy ή freecodecamp αλλά θα προτιμουσα κάτι με επιβλεψη και δομή γιατι δεν ξέρω πόσο αναβλητικός θα ειμαι 

Εχω δει καποια οπως το Workearly και το Coding Factory απο ΟΠΑ. Το Workearly εχω δει οτι  υστερεί σε καθηγητες μιας και κανεις Online ετοιμα μαθηματα αλλά εχει πολύ καλές διασυνδέσεις με προσεγγιση testing σε true case studies. Το Coding Factory ειναι πιο δομημένη εκπαίδευση. Ισχύουν αυτα;

Τι εχετε να προτείνετε; τα εχει κάνει καποιος ή κάποιο αλλο να προτείνει; Γνωρίζω οτι εχει ανοιχτεί παρόμοιο θέμα αλλα θα ήθελα ειδικά αν εχει καποιος πρόσφατη εμπειρία αλλα με ενδιαφέρει να ακουσω γνώμες μιας και το προηγουμενο thread εχει κλεισει

Ευχαριστω προκαταβολικά

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι αν σου περισσευον λεφτα να πας σε μια απο αυτες τις «σχολες» να παρεις μια γευση. Λεω γευση γιατι ειναι αδυνατον να βγεις ετοιμος απο εκει μεσα.

Στρωσε κωλο 8-10 μηνες με μαθηματα απο τα site που ανεφερες, ΜΗΝ βιαζεσαι να μαθεις, μην λες «α αυτο το ξερω, παμε στο επομενο», «α αυτο θα το θυμαμαι, δε χρειαζεται αλλη προσοχη». 

για μενα ο καλυτερος τροπος να μαθεις ειναι περα απο το code along με τα βιντεο να εχες ενα παραλληλο δικο σου side project και μετα τον καθε τομεα που μαθαινεις να τον εφαρμοζεις εκει προσπαθωντας να μην ανατρεξεις στα βιντεο καθε φορα που κολλας αλλα googlαροντας. 

πιεσε τον εαυτο σου, εχε σαν στοχο οτι απο αυτη τη δουλεια μπορεις να φτασεις να εχεις εναν αξιοπρεπεστατο μισθο. Θα τα βρεις αγγουρια, google is your friend καθως και διαφορες κοινοτητες οπου μπορεις να ρωτησεις οτι σε προβληματιζει. Μακρια απο AI μαλακιουλες τυπο chatgpt και τα συναφη, αργοτερα ισως φανουν χρησιμα, στην αρχη οχι και τοσο. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...