colombiano747 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδια, επειδη θα χρειαστει να κανω μια μετακομιση εντος αθηνων αποσταση 15 χιλιομετρα και θα ζητησω προσφορες απο μεταφορικες θα μπορουσατε να μου πειτε οσοι εχετε κανει προσφατα μετακομιση τι κοστος εχει πανω κατω ολη η διαδικασια μετακομισης μαζι με το πακεταρισμα. Η μετακομιση γινεται απο τριαρι 3ου οροφου σε αλλο τριαρι 3ου οροφου με μικρο ασανσερ. Πιο πολυ με ενδιαφερει το κοστος μαζι με το πακεταρισμα, δηλαδη να ερθουν να κανουν το αμπαλαζ και να τα μεταφερουν.
txcellas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εγώ που είχα έτοιμες τις κούτες και τα άτομα που θα τις ανέβαζαν και αντίστοιχα θα τις κατέβαζαν από το φορτηγό μου πήρανε 60 ευρώ για απόσταση < 5 χλμ. Αν δεν είχα άτομα θα ζητούσε κάνα 120ρι άνετα και σε τόσο μεγάλη απόσταση πιστεύω πάνω από 200 ευρώ θα σου πουν. Αν θες να στα πακετάρουν κιόλας υποθέτω το κόστος ανεβαίνει πολύ.
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις πακεταρισμα? Γιατι, τα περισσοτερα δεν θελουν καν κατι. Οσες φορες ετυχε να μετακομισουμε, απλα τα βαλαμε ετσι στα φορτηγα τα επιπλα/συσκευες (στην 1 κιολας αφησαμε πραγματα σε συρταρια κτλ). Τυλιγαμε μονο καδρα, καθρεπτες κτλ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε οσες μετακομισεις εχω κανει,λιγα ηταν τα πραγματα που θελαν αμπαλαζ,κυριως κουζινικα. Τα επιπλα δε χρειαζονται κατι,τα υπολοιπα τα πακεταρεις εσυ σε κουτες και πληρωνεις αναλογως αν χρειαστουν ατομα να τα μεταφερουν, και κατι ψιλα για τη μεταφορα,απο 50 εως 80-100. Οποτε πας βουτας σε καδους ανακυκλωσης,πας και εξω απο κανα σουπερμαρκετ,τσιμπας κουτες,φωναζεις και 2-3 φιλαρακια και ξεκινας. Αν δεν εχεις χρονο ουτε για αυτα,δεν ξερω ποσο θα κοστισει να στα πακεταρουν κιολας,ουτε και θελω να το σκεφτομαι . Εγω φαντασου εχω κανει 3 μετακομισεις τα τελευταια 6 χρονια και δεν εχω πληρωσει φραγκο,ειναι τοσες πολλες οι χαρες που μου χρωστανε,που παραλιγο να μην κουνησω ουτε το δαχτυλακι μου ( που λεει ο λογος ),μεχρι και φορτηγακι μου βρισκανε. Μη βλεπετε εδω που ειμαι αχωνευτος,εξω με αγαπανε Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα