Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 2023

Simon8888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και δεν ξέρω και πολλά. Ξέρω μόνο ότι οι τιμές έχουν πάει στο Θεό. Θα ήθελα πιο έμπειρους να μου προτείνουν κάποια αυτοκίνητα και να μου πουν τι να προσέξω στην αγορά. 

Το budget είναι 5.000€. Κάτι σχετικά οικονομικό ως προς τέλη, συντήρηση, κατανάλωση από 1100 μέχρι 1400 κυβικά. Όπως τα υπολογίζω 80 χιλιόμετρα τη βδομάδα χρήση θα κάνω, αντε βαριά 100 μέσα στη πόλη.

Κατά προτίμηση τετραπορτο αλλά δεν αποριπτω το διπορτο. 

Από πόσα χιλιόμετρα και κάτω πρέπει να κοιτάω να είναι το αμάξι; Σίγουρα θα μου πείτε ότι μετράει και που τα έχει κάνει τα χιλιόμετρα αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Κάποια αυτοκίνητα που έχω δει λένε έχει γίνει αλλαγή μοτέρ και έχουνε λίγα χιλιόμετρα αλλά η τιμή δεν ανεβαίνει πολύ, εκεί τι παίζει; 

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί να απαντήσει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεταχειρισμένο είναι μεγάλο τζόκερ, αλλά μην αγχώνεσαι τόσο. Κατέληξε πρώτα στο τι αμάξι θέλεις να πάρεις (κατηγορία, εμφάνιση, χαρακτηριστικά, κ.λπ) και ύστερα ψάχνεις να "ξεσκαρτάρεις" αγγελίες. Γιατί να ψάχνεις από Almera μέχρι Valkyrie (λέμε τώρα) δεν έχει νόημα. 

4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Το μεταχειρισμένο είναι μεγάλο τζόκερ, αλλά μην αγχώνεσαι τόσο. Κατέληξε πρώτα στο τι αμάξι θέλεις να πάρεις (κατηγορία, εμφάνιση, χαρακτηριστικά, κ.λπ) και ύστερα ψάχνεις να "ξεσκαρτάρεις" αγγελίες. Γιατί να ψάχνεις από Almera μέχρι Valkyrie (λέμε τώρα) δεν έχει νόημα. 

Μαρεσουν τα hatchbacks και αμέσως μετά τα sedan, να μην είναι μινιατούρα. Από κει και πέρα δεν έχω μεγάλα κολλήματα στην εμφάνιση κτλπ

Μπες στο car. Βάλε φίλτρα τα δεδομένα που έχεις κ δες τι επιλογές έχεις. Καθάρισε 1-3 μάρκες που σου κάνουν κ ξεκίνα το ψάξιμο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όλα ξεκινάνε με τα χρήματα που διαθέτεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σίγουρα όταν πας να δεις αμάξι θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποια πράγματα. Επειδή ήμουν κι εγώ σε αυτό το στάδιο έφτιαξα τον παρακάτω οδηγό. Καλή αγορά!

Επεξ/σία από stylish

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...