ntopas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 απέκτησα μια sencor SLE 43F17TCS και δε μπορώ να αλλάξω το source (όταν την ανοίγω είναι στα media οπότε ανοίγω usb stick) αλλά ενώ έχω συνδεδεμένο google chrome cast ή λάπτοπ σε hdmi, με την επιλογή source δε γίνεται τίποτα. έχω δοκιμάσει και τις τρεις διαφορετικές θύρες hdmi χωρίς αποτέλεσμα. προσπάθησα από το μενού δε μου δίνει κάποια σχετική επιλογή ενώ στο manual δε βρήκα κάτι σχετικό ούτε πως θα μπορούσα να την κάνω reset. Δηλώνω άσχετος από τηλεοράσεις, διότι είμαι...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntopas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Αν και κανείς δεν ασχολήθηκε, ας γράψω κάποια επιπλέον πραγματάκια, στο μέλλον κάποιος μπορεί να αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση... Το Chromecast δείχνει ότι παίζει κανονικά αλλά η τηλεόραση δε γυρίζει στο source του HDMI για να παίξει, οι θύρες του hdmi λογικά είναι κομπλέ γιατί όταν το συνδέω στο λάπτοπ η τηλεόραση αναγνωρίζεται αλλά πάλι δε δείχνει... Αν κάποιος έχει κάποιο άλλο μανουαλ (πέρα από αυτό που έχει η sencor στο site της, θα ήθελα ένα ψηφιακό αντίγραφο, thx in advance! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση ntopas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Τελικά είχε θέμα το τηλεκοντρόλ!🤮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα