atvelos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλω να βάλω powerline wifi επειδή δεν έχω καλό σήμα wifi σε κάποιο σημείο του σπιτιου. Θα ήθελα την γνώμη σας επέιδη έχω και τριφασικό ρεύμα εάν υπάρχειμ κάποια καλή οικονομική λύση. Σύνδεση έχω fiber to the home 200 wind. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από atvelos
harris78 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 φθηνή όχι αλλά σίγουρη και δοκιμασμένη devolo ή fritz
atvelos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 και εγώ από το ψάξιμο που έχω κάνει εκεί έχω καταλήξει. επειδή έχω πολλά router μήπως υπάρχει κάποια λύση με σω δεύτερου router;
gorge18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, atvelos είπε Καλησπέρα, Θέλω να βάλω powerline wifi επειδή δεν έχω καλό σήμα wifi σε κάποιο σημείο του σπιτιου. Θα ήθελα την γνώμη σας επέιδη έχω και τριφασικό ρεύμα εάν υπάρχειμ κάποια καλή οικονομική λύση. Σύνδεση έχω fiber to the home 200 wind. οικονομικη λυση δεν ειναι αλλα κοιτα και τα deco. Μηπως και δεν βαλεις Powerline αλλα πας για mesh λυση
athkatla78 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Mesh, δες τα Mercusys θυγατρικη της tplink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα