vs_skg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, timopie είπε Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας! Θα κοιτάξω τα επιτοκια οπως είπατε και αν χρειαστώ κάτι εκ νέου θα επανέλθω! Καταλαβαίνω μεν το σκεπτικό μερικών απο εσας αλλά υπάρχουν πολλές και διαφορετικές οπτικές για το συγκεκριμένο ζήτημα! Ας πουμέ οτι εγώ σκέφτομαι το εξής: Με την τωρίνη κατάσταση των μεταχειρισμένων, κοντά στα 5-6k, δεν υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα "παντρευτώ" και θα μου μείνει στα χέρια. Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογα αμάξια στα 5-6k αλλα σίγουρα είναι πάνω απο δεκαετίας και σίγουρα το κοντέρ στην καλύτερη θα γράφει 180k+χλμ αν όχι 200+βάλε. Κοιτάω και δίνω μεγάλη έμφαση στη μεταπωλειτική του αξία. Για μένα προσωπικά αξίζει και νομίζω είναι πιο future-proof να δώσεις 1,5-2k παραπάνω και να πάρεις ένα μεταχειρισμένο το οποίο θα είναι πολύ πιθανότερο οτι θα πουληθεί και δεν θα χάσει μεγάλο ποσοστό απο την αξία του, παρά να πάρω τωρα ενα με 5-6k και να μου μείνει στα χέρια διότι ύστερα απο 2-3 ή και 4 χρόνια θα να πρέπει να το σκοτώσω για να το πουλήσω. Δυστηχώς το σενάριο με τους συγγενείς δεν υπάρχει... 🥲 Αυτό δεν ισχύει, το μυαλό σου θέλει απλά να εκλογικεύσει τον πόθο για ακριβότερο αμάξι.
Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μεταχειρισμένα είτε φθηνά είτε ακριβά είναι ευάλωτα.
nik0laus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εφόσον αγοράσει κάποιο με 6.000, τότε το πιο πιθανό είναι σε 5 χρόνια που θα το πουλήσει να χάσει λιγότερα από όσα θα έχανε αν είχε αγοράσει κάποιο με 10.000. Από την άλλη όμως το φτηνότερο μπορεί να του κοστίσει περισσότερα σε χρήση και συντήρηση μέσα σε αυτή την 5ετία. Σχετικά είναι όλα. Δε διαφωνώ με αυτό που γράφεις όσον αφορά το κόστος χρήσης. Το σχόλιό μου αφορούσε σχετικά με το όποιο κόστος λογω χαμηλοτερης τιμής μεταπωλησης, που μαλλον φαίνεται οτι τον καίει περισσοτερο τον TS...
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, nik0laus είπε Δε διαφωνώ με αυτό που γράφεις όσον αφορά το κόστος χρήσης. Το σχόλιό μου αφορούσε σχετικά με το όποιο κόστος λογω χαμηλοτερης τιμής μεταπωλησης, που μαλλον φαίνεται οτι τον καίει περισσοτερο τον TS... Μπα δεν νομίζω να τον καίει η τιμή μεταπώλησης, απλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω γουστάρει το ακριβότερο και προσπαθεί να το εκλογικεύσει, ή να το πω πιο απλά το λέει μπας και το πιστέψει ο ίδιος. Το χω δει άπειρες φορές αυτό το έργο.
Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπα δεν νομίζω να τον καίει η τιμή μεταπώλησης, απλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω γουστάρει το ακριβότερο και προσπαθεί να το εκλογικεύσει, ή να το πω πιο απλά το λέει μπας και το πιστέψει ο ίδιος. Το χω δει άπειρες φορές αυτό το έργο. Σε αυτό το σημείο δεν θα ήταν προτιμότερο για νεο;
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Σε αυτό το σημείο δεν θα ήταν προτιμότερο για νεο; Όπως το βλέπει ο καθένας.
filipprin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και έρχεται ο κιορατας που κοιτάει το κινητο και σου τραβαει μια απο πισω και παει σταρφι και το διχιλιαρο παραπανω που εδωσες και η οποια φιλοδοξια σου για μεταπωλητικη αξια.Αυτοκινητο αγοράζεις οχι μετοχες στο χρηματηστηριο και μαλιστα μεταχειρισμένο .Νηματοθετη σοβαρέψου και κοιτα να βρεις κατι αξιοπιστο να κάνεις την δουλεια σου και ασε την μεταπωληση. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από filipprin
Bitbit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/1/2023 στις 7:12 ΜΜ, ilias78 είπε Για τόσο μικρό υπόλοιπο, βρες να δανειστείς από κάνα συγγενή κ να του πληρωνεις τις δόσεις. Άτοκες. κάτι τέτοια λέτε κι έχουμε βρει το μπελά μας μερικοί επειδή κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε τράπεζα και έχουμε υποχρέωση να χρηματοδοτούμε τις ορέξεις του καθενός για χάρη της συγγένειας. Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αυτό το κόλλημα με τη μεταπωλητική αξία. Εντάξει να την υπολογίσουμε όπως υπολογίζουμε τόσα άλλα. Αλλά είναι δυνατόν να είναι το πρώτο μας μέλημα; Εργαλείο αγοράζετε να κάνετε τη δουλειά σας, δεν κάνετε επένδυση. Αν είναι έτσι μη παίρνετε τίποτα, να πηγαίνετε με τα πόδια, να σας μείνουν και τα χρήματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις