Billtg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αν και νομίζω στο παρελθον θα έχει γίνει ανάλογη συζήτηση, γνωρίζει κανείς αν μπορώ με το Pixel 5 που έχω να έχω στην Ελλάδα 5g (cosmote) ? Έχω δοκιμάσει να βάλω τη SIM σε IPHONE όπου είχε κανονικά 5g αλλά όταν το ξανά έβαλα στο pixel γυρισε παλι σε LTE. Υπαρχει εμμεσος τροπος? Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Billtg
Fotia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δεν υποστηρίζει ,δεν κυκλοφορει επίσημα το κινητό για Ελλάδα . Ακόμα και LTE που στο αναγνωρισε κοιταξε αν οντως δουλεύει
Billtg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 ξέρω ότι δεν κυκλοφόρησε επίσημα Ελλάδα. Το έχω ένα χρόνο, μια χαρά λειτουργεί το LTE. Απλά ρώτησα αν υπάρχει πλάγιος τρόπος να το καταφέρω
GATE123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Billtg είπε Καλησπέρα. Αν και νομίζω στο παρελθον θα έχει γίνει ανάλογη συζήτηση, γνωρίζει κανείς αν μπορώ με το Pixel 5 που έχω να έχω στην Ελλάδα 5g (cosmote) ? Έχω δοκιμάσει να βάλω τη SIM σε IPHONE όπου είχε κανονικά 5g αλλά όταν το ξανά έβαλα στο pixel γυρισε παλι σε LTE. Υπαρχει εμμεσος τροπος? Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις