great Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, panatha1369 είπε πιστευω οτι OTE Cyta εχουν αλλη γνωμη ποιος ειμαι μα δεν μπορεις να μιλας σοβαρα τωρα δηλαδη 8 μηνες στο τηλ. κεντρο να ανοιγεις tickets και να λες "restart to router κάνατε;" θα τους εχεςι μεινεις αξεχαστος νομίζεις; Τελως παντων τουλαχιστον μπορει να μην σου αρεσει αυτα που εγραψα αλλα κατι πηρες, αλλαξες φωτωγραφια και εγραψες σωστα το ονοματεπώνυμο σου. Καλη επιτυχια στην αγορα εργασίας. Και παλι δεν ειρωνευομαι. Και οταν με το καλο πιασεις δουλεια και περασει κανα 6μηνο και καταλαβεις τι σημαινει εργαιακο περιβαλλον με πιεση τοτε θα ξαναρθεις και θα δεις οτι ουτε ειρωνευεσε καποιον ουτε την πεφτω σε καποιον ουτε μειώνω καποιον. Θα τα βρεις σκουρα σε πιεστικο περιβάλλον εργασίας αν νομιζεις οτι εγω σε μειωνω. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από great
panatha1369 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, great είπε μα δεν μπορεις να μιλας σοβαρα τωρα δηλαδη 8 μηνες στο τηλ. κεντρο να ανοιγεις tickets και να λες "restart to router κάνατε;" θα τους εχεςι μεινεις αξεχαστος νομίζεις; Τελως παντων τουλαχιστον μπορει να μην σου αρεσει αυτα που εγραψα αλλα κατι πηρες, αλλαξες φωτωγραφια και εγραψες σωστα το ονοματεπώνυμο σου. Καλη επιτυχια στην αγορα εργασίας. Και παλι δεν ειρωνευομαι. Και οταν με το καλο πιασεις δουλεια και περασει κανα 6μηνο και καταλαβεις τι σημαινει εργαιακο περιβαλλον με πιεση τοτε θα ξαναρθεις και θα δεις οτι ουτε ειρωνευεσε καποιον ουτε την πεφτω σε καποιον ουτε μειώνω καποιον. Θα τα βρεις σκουρα σε πιεστικο περιβάλλον εργασίας αν νομιζεις οτι εγω σε μειωνω. Ημουν στο συζευξεις και σε εταιρικους πελατες...δεν ημουν 1st help support ουτε σηκωνα τηλεφωνα..Εσυ ομως δεν λες τι δουλεια κανεις??Οχι 8 μηνες αλλα σχεδον δυο χρονια..
varadero1992 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/1/2023 στις 4:28 ΜΜ, GimimiG είπε Ναι είναι ΤΕΙ πληροφορικής. Τώρα αρχίζω να διαβάζω για το CCNA, αλλά για μεταπτυχιακό δεν παίζει, γιατί δεν μπορώ να δεσμευτώ για 2 χρόνια και δεν νομίζω ότι θα βοηθήσεις και πολύ Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ενδιαφέρομαι για προγραμματιστής και ποτέ δεν ήμουνα καλός στον προγραμματισμό βασικά με ενδιαφέρουν τα δίκτυα, αλλά τώρα πια θα δούλευα σε οποιοδήποτε τομέα. Έχω στείλει βιογραφικά σε θέσεις όπως helpdesk, support, τεχνικός η/υ και δικτύων κ.α. Καλημέρα είδα τα σχόλια που έχεις παραθέσει γενικά ότι ψάχνεις για δουλειά υπάρχουν εταιρίες που ψάχνουν όπως η leader α.ε. για αποθηκάριος επικίνδυνες στον Ασπρόπυργο αν ενδιαφέρεσαι στείλε βιογραφικό Μόλις τώρα, varadero1992 είπε Καλημέρα είδα τα σχόλια που έχεις παραθέσει γενικά ότι ψάχνεις για δουλειά υπάρχουν εταιρίες που ψάχνουν όπως η leader α.ε. για αποθηκάριος στον Ασπρόπυργο αν ενδιαφέρεσαι στείλε βιογραφικό 1 λεπτό πριν, varadero1992 είπε Καλημέρα είδα τα σχόλια που έχεις παραθέσει γενικά ότι ψάχνεις για δουλειά υπάρχουν εταιρίες που ψάχνουν όπως η leader α.ε. για αποθηκάριος επικίνδυνες στον Ασπρόπυργο αν ενδιαφέρεσαι στείλε βιογραφικό Είναι εισαγωγική εταιρία τροφίμων Νικηταρά 9 στον Ασπρόπυργο μπες στο google να τη δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα