panatha1369 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GimimiG είπε Πρέπει να έχω πετύχει 2 τέτοιες αγγελίες οι οποίες είναι ανοιχτές από πολύ πριν το καλοκαίρι, δεν γίνετε ρε φίλε να ψάχνεις sysadmin εδώ και πάνω από μισό χρόνο και να μην βρίσκεις. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, γιατί εγώ τουλάχιστον πριν στείλω κάπου το βιογραφικό μου πάντα ψάχνω στο streetview να δω πως είναι η εταιρία απέξω. Έτσι γλιτώνεις τις εταιρίες φάντασμα, δηλαδή σε μια αγγελία, η διεύθυνση της «εταιρίας» στην κυριολεξία δεν υπήρχε! Εκεί που έλεγε η διεύθυνση ήταν μόνο χωράφια. Και ομως γινετε..και συνηθως γινετε λογο του οικονομικου..Γιατι ψαχνουν mid με μισθο junior..Τα δυο offer που ειχα ηταν για network engineer.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από panatha1369
great Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, panatha1369 είπε με αυτο το προφιλ στο linkedin https://www.linkedin.com/in/apostolis-antoniou-0462b598/ και ειμαι στο ψαξιμο εδω και εναμιση χρονο..εχω περασει καποιες συνεντευξεις και ειχα και δυο offer αλλα με 3 μηνες συμβασεις.. Αλλαξε φωτογραφια Το ονοματεπώνυμο εινα με κεφαλαια τα πρωτα γραμματα, τσαπατσουλια ειναι ολα αυτά. 5 χρόνια να φτοιαχνεις PC και install windows δεν σε κανει senior systems, 1st leve support ειναι αυτά. Tα CCNA δεν λενε τιποτα, και η κουτση μαρια εχει και ασε που πολοι τα παιρνουν ετοιμα. Εχω δει εγω σε interviews τυπους με CCNA και βιογραφικα με παράσημα και ξεφτυλιζονται απο τις απαντησεις τους. Δεν ξερω που στελνεις βιογραφικά και δεν εχεις βρει δουλεια, αν ψαχνεις senior λογικο να μην βρίσκεις.
panatha1369 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, great είπε Αλλαξε φωτογραφια Το ονοματεπώνυμο εινα με κεφαλαια τα πρωτα γραμματα, τσαπατσουλια ειναι ολα αυτά. 5 χρόνια να φτοιαχνεις PC και install windows δεν σε κανει senior systems, 1st leve support ειναι αυτά. Tα CCNA δεν λενε τιποτα, και η κουτση μαρια εχει και ασε που πολοι τα παιρνουν ετοιμα. Εχω δει εγω σε interviews τυπους με CCNA και βιογραφικα με παράσημα και ξεφτυλιζονται απο τις απαντησεις τους. Δεν ξερω που στελνεις βιογραφικά και δεν εχεις βρει δουλεια, αν ψαχνεις senior λογικο να μην βρίσκεις. δεν στελνω για senior αλλα για mid (system or network)..δεν φτιαχνω μονο PC και install windows αλλα στηνω ολοκληρες εταιριες (servers network virtual machines).Εσυ σαν Senior δουλευεις σε εταιρια?η απλα εισαι σε hr? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από panatha1369
kotsoz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Εγώ όταν ήμουν φρέσκος απόφοιτος και δεν είχα τπτ να αναφέρω στο βιογραφικό παραπάνω από το πτυχίο, πήγα και εκανα εθελοντισμό στο χαμόγελο του παιδιού μολις το πρόσθεσα στο cv, και σε αρκετά interviews με κάλεσαν αλλά και στα ίδια τα interviews έδειξαν ότι τους έκανε πολλή καλή εντύπωση ο εθελοντισμός just saying… 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, great είπε 5 χρόνια να φτοιαχνεις PC και install windows δεν σε κανει senior systems, 1st leve support ειναι αυτά. 18 ώρες πριν, GimimiG είπε Ο τσιγκούνης και τον 10+ θα τον βγάλει junior εάν θέλει. 😁 2 ώρες πριν, kotsoz είπε Εγώ όταν ήμουν φρέσκος απόφοιτος και δεν είχα τπτ να αναφέρω στο βιογραφικό παραπάνω από το πτυχίο, πήγα και εκανα εθελοντισμό στο χαμόγελο του παιδιού μολις το πρόσθεσα στο cv, και σε αρκετά interviews με κάλεσαν αλλά και στα ίδια τα interviews έδειξαν ότι τους έκανε πολλή καλή εντύπωση ο εθελοντισμός just saying… Κοίτα ο κακοπροαίρετος νους μου πάει στο ότι είδαν ότι μπορείς να δουλέψεις αμισθί αρά είσαι ανεκτικός με έναν πολύ χαμηλό μισθό.
great Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, panatha1369 είπε αλλα στηνω ολοκληρες εταιριες (servers network virtual machines) ξερω office και powerpoint και C++ αυτο μου λεει αυτα που γραφεις. Οποιος κανει τετοιες δουλειες δεν ειναι αυτη η ονοματολογια που θα χρησιμοποιήσει ουτε θα τα περιγραψει στο βιογραφικο του με αυτο τον τροπο. Καλη επιτυχια και να βρεις δουλεια συντομα ευχομαι (δεν ειρωνευομαι)
panatha1369 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, great είπε ξερω office και powerpoint και C++ αυτο μου λεει αυτα που γραφεις. Οποιος κανει τετοιες δουλειες δεν ειναι αυτη η ονοματολογια που θα χρησιμοποιήσει ουτε θα τα περιγραψει στο βιογραφικο του με αυτο τον τροπο. Καλη επιτυχια και να βρεις δουλεια συντομα ευχομαι (δεν ειρωνευομαι) Εσυ δουλευεις σε HR??Γιατι με το τροπο που γραφεις ετσι φαινετε..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, great είπε ξερω office και powerpoint και C++ Αν από αυτά που είπε ο άνθρωπος εσύ κατάλαβες αυτό, τότε μήπως εσύ δεν ξέρεις τα του επαγγέλματος; Εν πάση περιπτώσει, καλό θα ήταν όταν ένας έχει κάποιο πρόβλημα να μην πάμε να του την πέσουμε χωρίς κανένα λόγο χωρίς να τον ξέρουμε καν. Δηλαδή μειώνοντας έναν άνθρωπο που δεν έχεις ιδέα ποιος είναι, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά για εσένα;
nikos2004dj Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/1/2023 στις 4:28 ΜΜ, GimimiG είπε Ναι είναι ΤΕΙ πληροφορικής. Τώρα αρχίζω να διαβάζω για το CCNA, αλλά για μεταπτυχιακό δεν παίζει, γιατί δεν μπορώ να δεσμευτώ για 2 χρόνια και δεν νομίζω ότι θα βοηθήσεις και πολύ Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ενδιαφέρομαι για προγραμματιστής και ποτέ δεν ήμουνα καλός στον προγραμματισμό βασικά με ενδιαφέρουν τα δίκτυα, αλλά τώρα πια θα δούλευα σε οποιοδήποτε τομέα. Έχω στείλει βιογραφικά σε θέσεις όπως helpdesk, support, τεχνικός η/υ και δικτύων κ.α. σε κατάστημα δουλεψες σαν τεχνικος αλλα αυτο που λεγεται πληροφορικη εχει πλεον παρα πολλα αντικειμενα στα οποια δεν μπορεις να γινεις καλος σε ολα ,ουτε καν στα μισα . απ ολα αυτα τα αντικειμενα τι ξερεις να κανεις ή τι θα σου αρεσε να μαθεις και να ασχοληθεις ; και επισης σε ποια πολη μενεις ;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε σε κατάστημα δουλεψες σαν τεχνικος αλλα αυτο που λεγεται πληροφορικη εχει πλεον παρα πολλα αντικειμενα στα οποια δεν μπορεις να γινεις καλος σε ολα ,ουτε καν στα μισα . απ ολα αυτα τα αντικειμενα τι ξερεις να κανεις ή τι θα σου αρεσε να μαθεις και να ασχοληθεις ; και επισης σε ποια πολη μενεις ; Με ενδιαφέρουν πολύ τα δίκτυα και οι τηλεπικοινωνίες, θα ήθελα κάποτε να εργαστώ ως μηχανικός δικτύων, αλλά μέχρι τότε ψάχνω θέσεις τύπου support, helpdesk, sysadmin και άλλες τέτοιες. Επίσης, είμαι από επαρχία. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από GimimiG
masteripper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, GimimiG είπε Με ενδιαφέρουν πολύ τα δίκτυα και οι τηλεπικοινωνίες, θα ήθελα κάποτε να εργαστώ ως μηχανικός δικτύων, αλλά μέχρι τότε ψάχνω θέσεις τύπου support, helpdesk, sysadmin και άλλες τέτοιες. Επίσης, είμαι από επαρχία. Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω...το Hardware έχει ψιλοπεθάνει...καλύτερα να ασχοληθείς με προγραμματισμό.. 1 "σιδεράς" στο 99% είναι τοπικός...1 προγραμματιστής μπορεί άνετα να είναι παγκόσμιος. 1
panatha1369 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, masteripper είπε Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω...το Hardware έχει ψιλοπεθάνει...καλύτερα να ασχοληθείς με προγραμματισμό.. 1 "σιδεράς" στο 99% είναι τοπικός...1 προγραμματιστής μπορεί άνετα να είναι παγκόσμιος. Φιλε μου εχεις ενα δικιο αλλα...μπορει να μαθει τα βασικα του networking και μετα να ασχοληθει με docker..3 skills χρειαζεται ενας καλος network engineer 1 network fundumentals 2 linux 3 automation tools (docker ansible etc) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από panatha1369
nikos2004dj Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, GimimiG είπε Με ενδιαφέρουν πολύ τα δίκτυα και οι τηλεπικοινωνίες, θα ήθελα κάποτε να εργαστώ ως μηχανικός δικτύων, αλλά μέχρι τότε ψάχνω θέσεις τύπου support, helpdesk, sysadmin και άλλες τέτοιες. Επίσης, είμαι από επαρχία. θελει πολυ ψαξιμο για να μαθεις δικτυα και ειδικα ασυρματα ενω σιγουρα θα χρειαστεις και εμπειρια απο καπου ..10χρονια πριν με πτυχιο πληροφορικης εγω δεν τα καταφερα και τελικα πουλαω αυτοκινητα πλεον .. καλη τυχη ! 1
great Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, GimimiG είπε Αν από αυτά που είπε ο άνθρωπος εσύ κατάλαβες αυτό, τότε μήπως εσύ δεν ξέρεις τα του επαγγέλματος; Εν πάση περιπτώσει, καλό θα ήταν όταν ένας έχει κάποιο πρόβλημα να μην πάμε να του την πέσουμε χωρίς κανένα λόγο χωρίς να τον ξέρουμε καν. Δηλαδή μειώνοντας έναν άνθρωπο που δεν έχεις ιδέα ποιος είναι, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά για εσένα; Ναι ξεκαθαρα αυτα καταλαβα ,και πολυ αλλοι ειμαι σιγουρος. Επισης εαν αυτο θεωρεις πεσιμο και μειωνεις τον ανθρωπο και τετοια τοτε εχει να πεσει πολυ απογοητευση και back to reality οταν πιασει δουλεια (και εσυ απο τι κατλαβαινω διαβαζοντας το επομενο μήνυμα σου) σε εταρεια με πανω απο 10 ανθρώπους. 16 ώρες πριν, panatha1369 είπε Εσυ δουλευεις σε HR??Γιατι με το τροπο που γραφεις ετσι φαινετε.. οχι
panatha1369 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, great είπε Ναι ξεκαθαρα αυτα καταλαβα ,και πολυ αλλοι ειμαι σιγουρος. Επισης εαν αυτο θεωρεις πεσιμο και μειωνεις τον ανθρωπο και τετοια τοτε εχει να πεσει πολυ απογοητευση και back to reality οταν πιασει δουλεια (και εσυ απο τι κατλαβαινω διαβαζοντας το επομενο μήνυμα σου) σε εταρεια με πανω απο 10 ανθρώπους. οχι Εσυ ομως ξερεις τι ειναι system or network engineer??η οτι εχεις δει στο google??Αλλα λογικα εισαι προγραμματιστης..Πες μας λιγο για το ChatGPT..Οσο για εταιρια με πανω απο δεκα ατομα πιστευω οτι OTE Cyta εχουν αλλη γνωμη ποιος ειμαι..Γι αυτο βασιλη κοιτα καμια σειρα και ασε της ειρωνιες.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από panatha1369
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα