jimakos234 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, GimimiG είπε Αν και είμαι λίγο διστακτικός να ανεβάσω το βιογραφικό μου, το ανεβάζω βαριά επεξεργασμένο. Βιογραφικό.pdf 45.16 kB · 2 downloads Φαινεται και παλι το ονομα σου. Δεν πειραζει. Στρατο εχεις κανεις? Δεν το αναφερεις. Παιζει ενα ρολο και αυτο Με πτυχιο πληροφορικης ΑΕΙ πριν το στρατο ναι μεν εκανα συνεντευξεις, αλλα δεν. Μολις ξεμπλεξα σε 2 εβδομαδες ειχα δουλεια Καλο θα ηταν και ενα πτυχιο αγγλικων επιπεδου C1+ Ειναι πολυ απλο, σαν ενα κομματι χαρτι, σε επιπεδο σαν να μην εχεις ασχοληθεις καν. Δεν αναφερεις πτυχιακη/Διπλωματική, καποιο ενδιαφερων project που εχεις ασχοληθει (ακομα και στην σχολη), καποια γλωσσα προγραμματισμου ή κατι αντιστοιχο για δικτυα ή ΙΤ. Αυτα βεβαια τα λεω φιλικα και ειναι η αποψη μου, να βοηθησω προσπαθω.
shikabalas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Σορυ που θα γινω ο κακος της υποθεσης, αλλα αυτο δεν ειναι βιογραφικο, και δεν εννοω τα προσοντα σου αλλα το πως ειναι δομημενο. Σαν να γραφτηκε βιαστικα σε μια χαρτοπετσετα ειναι, ειναι 100% λογικο να μην παιρνεις ουτε μια απαντηση. Εικαζω οτι η ιδια προχειροδουλεια θα ειναι και το linkedin σου που λες οτι πηγε απατο. Κατσε και διαβασε οτι υπαρχει για στησιμο ενος μοντερνου βιογραφικου. Εισαι στη φαση που η δουλεια σου ειναι να βρεις δουλεια, πρεπει λοιπον αν οχι 8 τουλαχιστον 4-5 ωρες την ημερα να τις περνας διαβαζοντας πραγματα που θα σε βοηθησουν να πλασαρεις τον εαυτο σου καλυτερα εκει εξω. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Διπλωματική δεν έκανες; Γιατί δεν τη γράφεις; Επίσης, κανένα σεμινάριο στη σχολή ή ότιδηποτε άλλο; Το βιογραφικό σου είναι πολύ φτωχό. Και εγώ θα το προσπερνούσα. Δεν μας λες και πόσο χρονών είσαι... Δηλαδή λες να βάλω και την πτυχιακή στο βιογραφικό; Τώρα διαβάζω για το CCNA οπότε όταν το πάρω θα το βάλω σίγουρα. Όσο για την ηλικία είμαι 27. Δηλαδή είναι τόσο χάλια;
vamvakoolas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Διπλωματική δεν έκανες; Γιατί δεν τη γράφεις; Επίσης, κανένα σεμινάριο στη σχολή ή ότιδηποτε άλλο; Το βιογραφικό σου είναι πολύ φτωχό. Και εγώ θα το προσπερνούσα. Δεν μας λες και πόσο χρονών είσαι... πλεον το εχουμε αναλυσει σε αλλο θεμα δεν ειναι υποχρεωτικα τετοια στοιχεια (ηλικια φυλλο κτλ) Και εγω θα απεριπτα αυτο το βιογραφικο: ο τυπος φαινεται να μην εχει ασχοληθει καθολου. Ο ανηψιος μου αποφοιτος δημοτικο πιστευω οτι ισως παρουσιαζε καλυτερο. Βαλε βρε αδελφε τι μαθηματα πανω στην αγορα εργασιας εκανες (π.χ ασυρματα δικτυα/βασεις δεδομενων κτλ) αδυνατω να πιστεψω οτι σε ΤΕΙ δε κανουν παρομοια. Επισης οπως ανεφεραν βαλε και θεμα πτυχιακης. Μπορεις τελος να βαλεις και ενδιαφεροντα σου πανω στο αντικειμενο π.χ φτιαχνω pcs /αναβαθμισεις pcs κτλ μια απλη αναζητηση στο google θα σε βοηθησει να φτιαξεις ενα καλο βιογραφικο 1
dionisis1925 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Αρχηγέ αυτό δεν είναι βιογραφικό , είναι κάτι που το έφτιαξες σε 5 λεπτά .
filip123go Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε πλεον το εχουμε αναλυσει σε αλλο θεμα δεν ειναι υποχρεωτικα τετοια στοιχεια (ηλικια φυλλο κτλ) Βρε όχι στο Βιογραφικό. Εαν πχ ήταν 22 (δλδ μόλις είχε βγει από τη σχολή) μποοορειιι να δεχόμουν ένα τέτοιο cv. Αλλα στα 27 όχι, δε μπορώ να το δεχθώ. Υπάρχει ένα μεγάλο gap που φαίνεται άσχημα ... Ts το cv είναι η διαφήμιση του εαυτόυ σου. Σκέψου πχ η apple, αντι να βγάζει τόσα ads με specs και φώτο για το κάθε κινητό, να έβγαζε ένα Α4 που να έγραφε "καλό κινητό, δώστε μου τα λεφτά σας" . Το ίδιο πράγμα κάνεις και εσύ στο cv σου. Δεν αναφέρεις πουθενά για πιο λόγο να σε προσλάβει κάποιος . 4
insoholic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στειλε μου σε πμ το βιογραφικό γιατι δεν μπορω να το δω και ενα τηλεφωνο επικοινωνιας ή μειλ. Θα σε βοηθησω να βελτιωσουμε το βιογραφικο και το linkedin ωστε να εχεις περισσοτερες απαντησεις. 6
Jesse007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 τι στο ολοι που ψαχνουμε δουλεια 27 ειμαστε; κατι εχει αυτος ο αριθμος. και νομιζα οτι αργησα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimakos234 είπε Φαινεται και παλι το ονομα σου. Δεν πειραζει. Στρατο εχεις κανεις? Δεν το αναφερεις. Παιζει ενα ρολο και αυτο Με πτυχιο πληροφορικης ΑΕΙ πριν το στρατο ναι μεν εκανα συνεντευξεις, αλλα δεν. Μολις ξεμπλεξα σε 2 εβδομαδες ειχα δουλεια Καλο θα ηταν και ενα πτυχιο αγγλικων επιπεδου C1+ Ειναι πολυ απλο, σαν ενα κομματι χαρτι, σε επιπεδο σαν να μην εχεις ασχοληθεις καν. Δεν αναφερεις πτυχιακη/Διπλωματική, καποιο ενδιαφερων project που εχεις ασχοληθει (ακομα και στην σχολη), καποια γλωσσα προγραμματισμου ή κατι αντιστοιχο για δικτυα ή ΙΤ. Αυτα βεβαια τα λεω φιλικα και ειναι η αποψη μου, να βοηθησω προσπαθω. Πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω κάποιο template; Από ότι κατάλαβα θα πρέπει να αναφέρω την πτυχιακή μου και τον στρατό.
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 κάνε σήμερα κιόλας αίτηση στις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης στα διεθνή αεροδρόμια και θα με θυμηθείς αρχές Μαρτίου! αλλά με καλοφτιαγμενο βιογραφικό!
Vigilante1319 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δεν το ειδα το βιογραφικο πως ειναι ααλλα βαλε ενα απο ετοιμα template στο ιντερνετ εχει παρα πολλα ωραια.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το βιογραφικο που προσφατου αποφοιτου ειναι φτωχο απο τη φυση του. Οποτε βαζουμε οπωσδηποτε καποια πρακτικη, πτυχιακη εργασια, συμμετοχη σε συνεδρια και σεμιναρια, πιστοποιησεις αν υπαρχουν, ξενες γλωσσες. Μιας και οι σπουδες ειναι το πιο σημαντικο χαρτι δεν ειναι κακη ιδεα να γραψει κανεις 5-10 απο τα πιο πιασαρικα μαθηματα που εκανε. Βαζουμε βαθμο πτυχιου αν ειναι καλος, πχ 7 και πανω. Μπορουμε να βαλουμε εθελοντισμο, το HR τρομαρα τους, τα θελουν αυτα. Προσοχη σε ορθογραφικα και να ειναι ευπαρουσιαστο χωρις ομως καραγκιοζηλικια. Για ολους οσους στελνουν ενα βιογραφικο το πιο σημαντικο ειναι να ξερουν οτι εχουν 20-30 δευτερολεπτα μεχρι να φανε ακυρο η να προχωρησουν στην επομενη φαση. Οποτε ειναι σημαντικο το βιογραφικο να ειναι στημενο ετσι ωστε το HR αμεσως να πιασει την εικονα τι σπουδες και κυριως τι εμπειρια εχει ο υποψηφιος. Συνηθως το HR σκαναρει το βιογραφικο για λεξεις κλειδια οποτε καποιες πιασαρικες λεξεις που εχουν να κανουν με τις δεξιοτητες πρεπει να βρισκονται στο βιογραφικο. Επισης να κλεισω το σεντονι με μια επισημανση. Εχει σημασια που στελνουμε βιογραφικο. Το να στειλουμε για θεση senior σαν αποφοιτος δεν εχει κανενα νοημα. Να πω κι εγω την εμπειρια μου, με τρια πτυχια, οταν εψαχνα για δουλεια Αγγλια και ειχα προυπηρεσια 1 ετους Αγγλια στις 300-400 αιτησεις με καλεσαν για συνεντευξη 15 περιπου δουλειες και ειχα offer απο 2 (!!!). Με τεσσερα χρονια προυπηρεσια εκανα 100 αιτησεις, με καλεσαν σε 6 συνεντευξεις οπου ειχα ουσιαστικα 4 offers. Θελει δηλαδη υπομονη και να στελνει κανεις πολλες πολλες αιτησεις.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από OxiGiannisGiannakis 2
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, filip123go είπε Βρε όχι στο Βιογραφικό. Εαν πχ ήταν 22 (δλδ μόλις είχε βγει από τη σχολή) μποοορειιι να δεχόμουν ένα τέτοιο cv. Αλλα στα 27 όχι, δε μπορώ να το δεχθώ. Υπάρχει ένα μεγάλο gap που φαίνεται άσχημα ... Ts το cv είναι η διαφήμιση του εαυτόυ σου. Σκέψου πχ η apple, αντι να βγάζει τόσα ads με specs και φώτο για το κάθε κινητό, να έβγαζε ένα Α4 που να έγραφε "καλό κινητό, δώστε μου τα λεφτά σας" . Το ίδιο πράγμα κάνεις και εσύ στο cv σου. Δεν αναφέρεις πουθενά για πιο λόγο να σε προσλάβει κάποιος . αν συγκρινουμε τα κερασια με το hdmi σιγουρα βγαζουμε συμπερασματα (καφενειου) Ενα τυχαιο λινκ για τα δεδομενα στο βιογραφικο https://www.jobseeker.com/el/biografiko/arthra/cv-gdpr-proswpika-dedomena Δεν οφείλετε να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας πληροφορίες ευαίσθητου χαρακτήρα. Με εξαίρεση τη διεύθυνση κατοικίας, τα στοιχεία επικοινωνίας και εκπαίδευσης, την προϋπηρεσία και τις δεξιότητές σας, που είναι αναγκαία για την αξιολόγησή σας ως υποψηφίου και για την επικοινωνία μαζί σας, οτιδήποτε άλλο είναι προαιρετικό, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις.
great Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 η αγορα για "μηχανικου πληροφορικης" κανει κρα εταιρειες ψαχνουν με τα κυαλια πιτσιρικαδες (φανταζομαι εισαι νεος ακομα) που να τους παρουν και να πηγαινουν σε πελατες. Στειλε σε integrators, εκτος και αν εχεις απαιτησεις οτι εγω δεν παω εξω για δουλεια. Φαινεσε οτι θες να δουλεψεις, οποτε θα πας και σε πελατες και θα φτοιαξεις και λαπτοπ και εγκατασταση windows και οτι αλλο σου πουν απο την εταιρεια. Εφοσον δεν εχεις εμπειρια θα πρεπει να αποδειξεις οτι σιγα σιγα μπορεις να αναλαβεις και κατι παραπανω και θα επενδυσει τοτε η εταιρεια πανω σου με πιστοποιησεις σε προιοντα και υπηρεσιες. Διαβασε πολύ ωστε να αποκτησεις γνωσεις και μην μεινεις μονο στο εχω τελειωσει μια σχολη. Ο κλαδος θελει συνεχεια διαβασμα και να εισαι up to date. Mην πέφτεις και μην εγκαταλειπεις, θα σου ερθει. Επισης αυτο το εχω αλλαξει το βιογραφικο μου 20 φορες δεν μου αρεσει, ισως να το εχεις κανει λιγο μπιπ με τις πολλες αλλαγες, stick to one format, επαγγελματικο και οχι αυτες τις φανφαρες που ζαλιζουν με κατι templates ουρανιου τοξου αφαιρεσε βλακειες του στυλ, ξερω windows, office, powerpoing, C++ (oλοι το εχουμ γραψει αυτο καθως εναι το πρωτο που κανεις σε καθε σχολη) . Και συνεχισε με linkedin παιζει πααααρα πολυ, κανε και εκει καλο profil ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ πουθενα ! ΠΟΥΘΕΝΑ ομως. Εαν θες να ανεβασεις λιγο redacted το βιογραφικο να σου πουμε αποψεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, filip123go είπε Διπλωματική δεν έκανες; Γιατί δεν τη γράφεις; Επίσης, κανένα σεμινάριο στη σχολή ή ότιδηποτε άλλο; Το βιογραφικό σου είναι πολύ φτωχό. Και εγώ θα το προσπερνούσα. Δεν μας λες και πόσο χρονών είσαι... 20 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Αρχηγέ αυτό δεν είναι βιογραφικό , είναι κάτι που το έφτιαξες σε 5 λεπτά . 21 ώρες πριν, shikabalas είπε Σορυ που θα γινω ο κακος της υποθεσης, αλλα αυτο δεν ειναι βιογραφικο, και δεν εννοω τα προσοντα σου αλλα το πως ειναι δομημενο. Σαν να γραφτηκε βιαστικα σε μια χαρτοπετσετα ειναι, ειναι 100% λογικο να μην παιρνεις ουτε μια απαντηση. Εικαζω οτι η ιδια προχειροδουλεια θα ειναι και το linkedin σου που λες οτι πηγε απατο. Κατσε και διαβασε οτι υπαρχει για στησιμο ενος μοντερνου βιογραφικου. Εισαι στη φαση που η δουλεια σου ειναι να βρεις δουλεια, πρεπει λοιπον αν οχι 8 τουλαχιστον 4-5 ωρες την ημερα να τις περνας διαβαζοντας πραγματα που θα σε βοηθησουν να πλασαρεις τον εαυτο σου καλυτερα εκει εξω. 21 ώρες πριν, jimakos234 είπε Φαινεται και παλι το ονομα σου. Δεν πειραζει. Στρατο εχεις κανεις? Δεν το αναφερεις. Παιζει ενα ρολο και αυτο Με πτυχιο πληροφορικης ΑΕΙ πριν το στρατο ναι μεν εκανα συνεντευξεις, αλλα δεν. Μολις ξεμπλεξα σε 2 εβδομαδες ειχα δουλεια Καλο θα ηταν και ενα πτυχιο αγγλικων επιπεδου C1+ Ειναι πολυ απλο, σαν ενα κομματι χαρτι, σε επιπεδο σαν να μην εχεις ασχοληθεις καν. Δεν αναφερεις πτυχιακη/Διπλωματική, καποιο ενδιαφερων project που εχεις ασχοληθει (ακομα και στην σχολη), καποια γλωσσα προγραμματισμου ή κατι αντιστοιχο για δικτυα ή ΙΤ. Αυτα βεβαια τα λεω φιλικα και ειναι η αποψη μου, να βοηθησω προσπαθω. Παιδιά έχετε δίκαιο και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Έκατσα και έγραψα το βιογραφικό μου από την αρχή. Από ότι κατάλαβα επειδή δεν έχω μεγάλη προϋπηρεσία, πρέπει να δώσω μεγάλη έμφαση στις σπουδές μου έτσι; Κατέβασα ένα πρότυπο και έβαλα μέσα την πτυχιακή μου και διάφορα πιασάρικα μαθήματα που πίστεων θα αρέσουν στους εργοδότες, έβαλα τον στρατό και ένα σεμινάριο που είχα κάνει. Επειδή δεν έχω πάρει ακόμα το CCNA πιστεύτε ότι μπορώ να το βάλω στο βιογραφικό μου ή θα πρέπει πρώτα να το πάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα