Προς το περιεχόμενο

Supernatural season 15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το νήμα από απογοήτευση.

Spoiler

ΠΟΣΟ ΑΔΟΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ!Όσοι δεν την έχετε ολοκληρώσει κρατήστε σαν τέλος το επεισόδιο 19. μην δείτε το 20! Απ'το 2005 είχαμε δεθεί τόσο με τους χαρακτήρες τόσα χρόνια και έρχονται στο τελευταίο επεισόδιο μ αυτή τη προχειροδουλειά. κρίμα!κρίμα!κρίμα!

• Sad 1
Δημοσ.

έπρεπε να τελειώσει.Προσωπικά καθώς το έβλεπα δεν περίμενα τέτοιο τέλος το περίμενα πιο περίπλοκο. Αλλά προς το τέλος συγκινήθηκα και τους το έδωσα . Δεν ήταν τέλειο για εμένα ούτε κακό ένα γλυκόπικρό τέλος.Αλλά φυσικά πολλοί το θεωρούν άσχημο. οπως και να έχει στεναχωριέμαι που τελείωσε αλλά 15 χρόνια ήταν αυτά. Το εβλεπα καθε εβδομαδα και αισθανομουν οτι είνια ένας μακρινός θείος που με επισκέπται.

Spoiler

Ναι σε αρκετούς δεν άρεσε σε άλλους άρεσε γιατί πάντα όλοι σκεφτόμασταν "μα καλά πως μπορούν και παλεύουν με ΄τέρατα χωρίς επιπτώσεις" . Και συνέβη κάτι που θα συνέβαινε και στην πραγματική ζωή ένας απλός θάνατος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά είχα δεθεί με τους χαρακτήρες. δεν ήταν και καμιά σειρά με βαθιά νοήματα και περίεργη πλοκή, αλλά για μένα ήταν διασκεδαστικό! θα μπορούσα να δω άλλες τόσες σεζόν στο ίδιο μοτίβο. μουσικάρες, bromance, καφρίλες κλπ. περίμενα στο τέλος να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα κι όχι να "πετάξουν" έτσι 15 χρόνια σειράς με κάτι τόσο πρόχειρο.

Επεξ/σία από gsisr
Δημοσ.

Μάλλον είδες τώρα το τελευταίο επεισόδιο... και εγώ το ίδιο είχα πάθει όταν το είδα αλλά βλέποντας πάλι την σειρά από την αρχή αφού την είχα ξεκινήσει από season 2-3  πριν από 15+ ολόκληρα χρόνια δεν ήταν και τόσο κακό το τέλος απλά άδικο για τον Dean....Φυσικά και έχουμε μεγαλώσει με αυτούς τους χαρακτήρες και δεν θα μας άρεσε το οποιοδήποτε τέλος. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για εμένα είναι το spin-off The Winchesters.

• Like 3
Δημοσ.

Μεχρι 5η σεζον μετα ενα μπαχαλο. Την ειδα πριν χρονια στα πρωτα 4 επεισοδια εκτης σεζον εφαγε delete οπως ηταν. Μεχρι 5η σεζον ηταν αψογη ομως και εκει επρεπε να τελειωσει. Μια σειρα που την ξεφτιλισαν οσο περναγαν οι σεζον. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Klausx είπε

Μάλλον είδες τώρα το τελευταίο επεισόδιο... και εγώ το ίδιο είχα πάθει όταν το είδα αλλά βλέποντας πάλι την σειρά από την αρχή αφού την είχα ξεκινήσει από season 2-3  πριν από 15+ ολόκληρα χρόνια δεν ήταν και τόσο κακό το τέλος απλά άδικο για τον Dean....Φυσικά και έχουμε μεγαλώσει με αυτούς τους χαρακτήρες και δεν θα μας άρεσε το οποιοδήποτε τέλος. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για εμένα είναι το spin-off The Winchesters.

Αυτό το παράτησα .είπα να μείνω μόνο για την αφήγηση γνωστού χαρακτήρα αλλά διάβασα κάποια πράγματα στο διαδίκτυο και απογοητεύτηκα.

Δημοσ.

Το είχαμε αναλύσει και παλαιότερα. Έπρεπε να τελειώσει 3-4η σεζόν μετά τον κιτρινοματη. Έκανε τρελή επιτυχία και το ξεχειλωσαν ρίχνοντας ποιότητα σε γραφή σκηνικά μπατζετ όπως τόσα άλλα αφήνοντας μια επιγευση προχειρότητας

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει καποιος να ξεκινησει την σειρα; 327 επεισοδια δε τα λες και λιγα! Θα μου παρει πανω απο 1 χρονο για να την τελειωσω. Ή να προτιμησω αλλες καλυτερες σειρες, που ειναι και μικροτερες; Πχ δεν εχω δει Stranger Things, Chernobyl, Sopranos, The Wire, House of Dragon, True Detective και πολλες αλλες..

Θυμαμαι ειχα δει μεχρι την 3,4 σεζον, αλλα περασαν 10 χρονια και δε θυμαμαι σχεδον τπτ. Οποτε μαλλον αμα ειναι να την δω, θα ξεκινησω απο την αρχη ξανα.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αξιζει καποιος να ξεκινησει την σειρα; 327 επεισοδια δε τα λες και λιγα! Θα μου παρει πανω απο 1 χρονο για να την τελειωσω. Ή να προτιμησω αλλες καλυτερες σειρες, που ειναι και μικροτερες; Πχ δεν εχω δει Stranger Things, Chernobyl, Sopranos, The Wire, House of Dragon, True Detective και πολλες αλλες..

Θυμαμαι ειχα δει μεχρι την 3,4 σεζον, αλλα περασαν 10 χρονια και δε θυμαμαι σχεδον τπτ. Οποτε μαλλον αμα ειναι να την δω, θα ξεκινησω απο την αρχη ξανα.

Μεχρι 5η σεζον αξιζει φουλ. Μετα την κοβεις και πας για αλλα. Δεν αντεχετε βασικα για παραπανω η σειρα η 5η ειναι το peak και μετα το χαος απλα αρμεγουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μεχρι 5η σεζον αξιζει φουλ. Μετα την κοβεις και πας για αλλα. Δεν αντεχετε βασικα για παραπανω η σειρα η 5η ειναι το peak και μετα το χαος απλα αρμεγουν.

Θυμαμαι ειχα δει μεχρι εκει που ο ενας αδερφος καπου χανεται μεσα απο μια πυλη; Μπορει να κανω και λαθος.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Witcher1st είπε

Θυμαμαι ειχα δει μεχρι εκει που ο ενας αδερφος καπου χανεται μεσα απο μια πυλη; Μπορει να κανω και λαθος.. 

Spoiler

Τελος τριτης σεζον? Που πιανουν τον μεγαλο αδερφο και τον δειχνει στο τελος με γαντζους απο χερια ποδια στυλ φυλακη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Τελος τριτης σεζον? Που πιανουν τον μεγαλο αδερφο και τον δειχνει στο τελος με γαντζους απο χερια ποδια στυλ φυλακη?

Μαλλον πιο μετα, καθως απ΄οτι βλεπω προλαβα και τον Καστιελ. Πιθανον να ειμαι στο τελος της 4ης. Δε νομιζω να εχω δει την 5η σεζον. Παντως θυμαμαι οτι ο Σαμ γινεται και κακος.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Αξιζει καποιος να ξεκινησει την σειρα; 327 επεισοδια δε τα λες και λιγα!

Υπαρχουν αρκετες καλυτερες σειρες να ξεκινησεις (βλ mini series, ΗΒΟ μερια, apple tv), εκτος αν σου αρεσει το ειδος. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 19/1/2023 στις 8:25 ΜΜ, Witcher1st είπε

Θα συμφωνήσω κι εγώ πως καλύτερα να το δεις μέχρι την πέμπτη σεζόν. Μετά σταμάτα το.  Όλες οι άλλες σειρές που ανέφερες είναι αρκετά καλές. Τις έχω δει σχεδόν όλες. Θα ξεκινούσα με το Chernobyl που είναι και η πιο σύντομη, αλλά πολύ δυνατή σειρά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...