rakoun13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους...έχω ένα θεματακι με τον υδρομετρητη..είναι θαμπό το μισό τζαμακι από υγρασία..ξέρετε αν χρειάζεται αλλαγή η επισκευή..ΥΓ' το υδρομετρο δουλεύει κανονικά απλά μου το επισήμαναν στο τιμολόγιο.. ευχαριστώ 😊 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από rakoun13
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, rakoun13 είπε Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους...έχω ένα θεματακι με τον υδρομετρητη..είναι θαμπό το μισό τζαμακι από υγρασία..ξέρετε αν χρειάζεται αλλαγή η επισκευή..ΥΓ' το υδρομετρο δουλεύει κανονικά απλά μου το επισήμαναν στο τιμολόγιο.. ευχαριστώ 😊 Καλύτερα να ρωτήσεις την δική σου επιχείρηση/εταιρεία ύδρευσης, δεν ισχύουν τα ίδια για όλες, σε κάποιες το πληρώνει ο πελάτης ενώ σε άλλες η εταιρεία. 1
rakoun13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καλύτερα να ρωτήσεις την δική σου επιχείρηση/εταιρεία ύδρευσης, δεν ισχύουν τα ίδια για όλες, σε κάποιες το πληρώνει ο πελάτης ενώ σε άλλες η εταιρεία. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση!!!
troi.g Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, rakoun13 είπε Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους...έχω ένα θεματακι με τον υδρομετρητη..είναι θαμπό το μισό τζαμακι από υγρασία..ξέρετε αν χρειάζεται αλλαγή η επισκευή..ΥΓ' το υδρομετρο δουλεύει κανονικά απλά μου το επισήμαναν στο τιμολόγιο.. ευχαριστώ 😊 Είναι ενδιάμεσος μετρητης? ή στο πεζοδρόμιο της ΕΥΔΑΠ? Λογικά της ΕΥΔΑΠ πρέπει να τον αλλάξουν αυτοί. 1
smpt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Της ΕΥΔΑΠ ναι. Αυτό παίζει ανάλογα την εταιρεία ύδρευσης. Σε δικιά μου περίπτωση έπρεπε να το αλλάξω εγώ και να δηλώσω το νέο SN 1
rakoun13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, troi.g είπε Είναι ενδιάμεσος μετρητης? ή στο πεζοδρόμιο της ΕΥΔΑΠ? Λογικά της ΕΥΔΑΠ πρέπει να τον αλλάξουν αυτοί. Είναι ο μετρητής ο δικός μου στην πολυκατοικία..και να φανταστείς μας τους είχαν κλέψει πριν 5 χρόνια και βάλαμε καινούργιους!! 16 ώρες πριν, smpt είπε Της ΕΥΔΑΠ ναι. Αυτό παίζει ανάλογα την εταιρεία ύδρευσης. Σε δικιά μου περίπτωση έπρεπε να το αλλάξω εγώ και να δηλώσω το νέο SN Στην ΕΥΑΧαλκιδος ανήκω...αλλά δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα..αν υπάρχει πιθανότητα το συνεργείο να ανοίξει το τζαμακι και να σκουπίσει την υγρασία καλός..είναι κρίμα για την ταλαιπωρία.
troi.g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, rakoun13 είπε Είναι ο μετρητής ο δικός μου στην πολυκατοικία..και να φανταστείς μας τους είχαν κλέψει πριν 5 χρόνια και βάλαμε καινούργιους!! Στην ΕΥΑΧαλκιδος ανήκω...αλλά δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα..αν υπάρχει πιθανότητα το συνεργείο να ανοίξει το τζαμακι και να σκουπίσει την υγρασία καλός..είναι κρίμα για την ταλαιπωρία. Δε γνώριζα ότι πρέπει να τον αλλάξουμε με δικο μας κόστος. 1
smpt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) εδώ πάντως αφήνουν να εννοηθεί ότι το ρόλοι είναι ευθύνη/ιδιοκτησία του πελάτη. https://thelo-ydravliko.gr/services/syndesh-paroxhs-roloi-eydap/ Και στην αλεξανδρουπολη το ίδιο https://www.deyaalex.gr/exipirethsh-katanalotwn-menou/xrisima-gia-tous-katanalwtes-menou/allagh-ugrometrou-menou.html Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από smpt 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα