Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Είναι σύνηθες να σου ζητάει στην ταυτοποίηση στοιχηματικη φωτό μπρος και πίσω παρακαλώ της πιστωτικής σου κάρτας? Nαι. Με κρυμμένα τα νούμερα εκτός από αυτά που ζητάνε να φαίνονται.
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Nαι. Με κρυμμένα τα νούμερα εκτός από αυτά που ζητάνε να φαίνονται. Δεν ζητάνε συγκεκριμένα νούμερα. Ζητάνε φωτό πιστωτικής μπρος και πίσω χωρίς καμία διευκρίνιση.
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Δεν ζητάνε συγκεκριμένα νούμερα. Ζητάνε φωτό πιστωτικής μπρος και πίσω χωρίς καμία διευκρίνιση. Σιγά μη στείλεις και το CVV. Ρώτα τους για διευκρίνηση.
alex.fentagin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Είναι σύνηθες να σου ζητάει στην ταυτοποίηση στοιχηματικη φωτό μπρος και πίσω παρακαλώ της πιστωτικής σου κάρτας? Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες δύο εταιρίες που είμαι...μιλάμε για φωτό...για τη netbet μιλαω Εχω σε αρκετες εταιριες και καμια δεν ζηταει ολη την καρτα. Προσφατα που ανοιξα σε ελληνικη εταιρια θελει μονο να φαινονται τα 2 πρωτα αν θυμαμαι καλα και τα 4 τελευταια. Προσεξτε γενικα που βαζετε καρτες και τετοια γιατι υπαρχουν πολλες scam στοιχηματικες. Καλο θα ειναι να βαλεις καμια καρτα που δεν ειναι και τοσο βασικη καρτα. Χρησιμοποιησε καμια revo ή καποια καρτα στην οποια δεν εχεις λεφτα τοσα μεσα αν και πολυ δυσκολο να γινει μαλακια
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, alex.fentagin είπε Εχω σε αρκετες εταιριες και καμια δεν ζηταει ολη την καρτα. Προσφατα που ανοιξα σε ελληνικη εταιρια θελει μονο να φαινονται τα 2 πρωτα αν θυμαμαι καλα και τα 4 τελευταια. Προσεξτε γενικα που βαζετε καρτες και τετοια γιατι υπαρχουν πολλες scam στοιχηματικες. Καλο θα ειναι να βαλεις καμια καρτα που δεν ειναι και τοσο βασικη καρτα. Χρησιμοποιησε καμια revo ή καποια καρτα στην οποια δεν εχεις λεφτα τοσα μεσα αν και πολυ δυσκολο να γινει μαλακια Ορίστε...αδειοδοτημένη στην Ελλάδα εταιρεία. Ζητάνε μπρος και πίσω την πιστωτική. Δηλαδή με το που την δίνεις τρέχα να την δηλώσεις και απώλεια στην τράπεζα... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2024 από SpirtouLisS
G.TH. Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ Άνοιξε η πλατφόρμα και έχει ξεκινήσει η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την αποζημίωση. Πολύ εύκολη η διαδικασία στην πλατφόρμα. Προσοχή γιατί μπορεί να πάνε στα σπαμ. Προσοχή υπάρχει περιθώριο 4 εβδομάδων. Και καλή τύχη σε όσους δεν θυμούνται το όνομα χρήστη που είχανε.
Vasilis3797 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Στις 7/1/2025 στις 8:58 ΜΜ, G.TH. είπε Άνοιξε η πλατφόρμα και έχει ξεκινήσει η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την αποζημίωση. Πολύ εύκολη η διαδικασία στην πλατφόρμα. Προσοχή γιατί μπορεί να πάνε στα σπαμ. Προσοχή υπάρχει περιθώριο 4 εβδομάδων. Και καλή τύχη σε όσους δεν θυμούνται το όνομα χρήστη που είχανε. Καλημέρα είχα και εγώ λογαριασμό στην betshop με χρήματα μέσα,χτές μου ήρθε e-mail με λινκ να μπω στην πλατφόρμα δεν το έχω ανοίξει ακόμα,είναι ασφαλές;
G.TH. Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, Vasilis3797 είπε Καλημέρα είχα και εγώ λογαριασμό στην betshop με χρήματα μέσα,χτές μου ήρθε e-mail με λινκ να μπω στην πλατφόρμα δεν το έχω ανοίξει ακόμα,είναι ασφαλές; Ναι μπες. Τα επόμενα που ειναι για διαβεβαίωση, ήρθαν στο κανονικό. Εκεί δεν μου λειτουργεί η πορεία της αίτησης μου ή δεν το έχω βρει εγώ το πως λειτουργεί
Vasilis3797 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 19 λεπτά πριν, G.TH. είπε Ναι μπες. Τα επόμενα που ειναι για διαβεβαίωση, ήρθαν στο κανονικό. Εκεί δεν μου λειτουργεί η πορεία της αίτησης μου ή δεν το έχω βρει εγώ το πως λειτουργεί Στη βεβαίωση τήρησης τραπεζικού λογαριασμού αν επισυνάψω statements απο το e-banking θα το δεχθούν;
G.TH. Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Βασικά στο ebanking εχεις σίγουρα την επιλογή για την αίτηση αυτή ακριβώς, βεβαίωση τήρησης του ως άνω τραπεζικού λογαριασμού «τηρείται ο ταδε ΙΒΑΝ με δικαιούχο τον τάδε», με ημερομηνία και ώρα έκδοσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα