Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Είναι σύνηθες να σου ζητάει στην ταυτοποίηση στοιχηματικη φωτό μπρος και πίσω παρακαλώ της πιστωτικής σου κάρτας? Nαι. Με κρυμμένα τα νούμερα εκτός από αυτά που ζητάνε να φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Nαι. Με κρυμμένα τα νούμερα εκτός από αυτά που ζητάνε να φαίνονται. Δεν ζητάνε συγκεκριμένα νούμερα. Ζητάνε φωτό πιστωτικής μπρος και πίσω χωρίς καμία διευκρίνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε Δεν ζητάνε συγκεκριμένα νούμερα. Ζητάνε φωτό πιστωτικής μπρος και πίσω χωρίς καμία διευκρίνιση. Σιγά μη στείλεις και το CVV. Ρώτα τους για διευκρίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex.fentagin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Είναι σύνηθες να σου ζητάει στην ταυτοποίηση στοιχηματικη φωτό μπρος και πίσω παρακαλώ της πιστωτικής σου κάρτας? Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες δύο εταιρίες που είμαι...μιλάμε για φωτό...για τη netbet μιλαω Εχω σε αρκετες εταιριες και καμια δεν ζηταει ολη την καρτα. Προσφατα που ανοιξα σε ελληνικη εταιρια θελει μονο να φαινονται τα 2 πρωτα αν θυμαμαι καλα και τα 4 τελευταια. Προσεξτε γενικα που βαζετε καρτες και τετοια γιατι υπαρχουν πολλες scam στοιχηματικες. Καλο θα ειναι να βαλεις καμια καρτα που δεν ειναι και τοσο βασικη καρτα. Χρησιμοποιησε καμια revo ή καποια καρτα στην οποια δεν εχεις λεφτα τοσα μεσα αν και πολυ δυσκολο να γινει μαλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, alex.fentagin είπε Εχω σε αρκετες εταιριες και καμια δεν ζηταει ολη την καρτα. Προσφατα που ανοιξα σε ελληνικη εταιρια θελει μονο να φαινονται τα 2 πρωτα αν θυμαμαι καλα και τα 4 τελευταια. Προσεξτε γενικα που βαζετε καρτες και τετοια γιατι υπαρχουν πολλες scam στοιχηματικες. Καλο θα ειναι να βαλεις καμια καρτα που δεν ειναι και τοσο βασικη καρτα. Χρησιμοποιησε καμια revo ή καποια καρτα στην οποια δεν εχεις λεφτα τοσα μεσα αν και πολυ δυσκολο να γινει μαλακια Ορίστε...αδειοδοτημένη στην Ελλάδα εταιρεία. Ζητάνε μπρος και πίσω την πιστωτική. Δηλαδή με το που την δίνεις τρέχα να την δηλώσεις και απώλεια στην τράπεζα... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από SpirtouLisS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα