Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kostascreta28 είπε

γνωμη μου ειναι οτι οι ιντελ ειναι απιστευτη αξια αντοχη εγγυηση και δυσκολα χαλανε δεν εχουν ασυμβατοτητες για να χαλασει intel πρεπει να κανεις σοβαρα λαθη και εγω κανω δουλεια δεν παιζω στο pc  εχω περασει απο 2η 8η 10η 11η και τωρα 13η γενια ποτε δεν ειχα προβληματα τωρα στο σπιτι εχω 8η 10η 11η γενια και 13 η το σετακι που μπορεις να βρεις τωρα φθηνο με μεγαλη επεξεργαστικη ισχυ ειναι ισως εναν 10850k i9 με z490 η z590 μητρικη αλλα και πριν που ειχα 11700k με z590 ειχαν περιπου τις ιδιες επιδοσεις.οπωσδηποτε αν το θες για δουλεια 32gb ram ενα πολυ καλο τροφοδοτικο corcair ,seasonic ssd οπωσδηποτε samsung  τωρα δεν ξερω τι ειδους δουλεια θελεις να κανεις.εννοω για την καρτα.

οσο αφορα τις καρτες εχω προτιμηση amd sapphire ειναι σκυλια και αν δεν κανεις αηδιες με overclocking εχουν απιστευτη αντοχη και δυναμη αν η invidia συνεργαζοταν με sapphire ισως πηγαινα εκει

απο δεκατη γενια εχω δοκιμασει 10850κ 10700κ 10600κ 10100 10105  11η 11700κ 8η 8500 13η 13700κ  χαμηλες θερμοκρασιες πολυ δυναμη και σου κανουν την δουλεια.

εχω κρατησει για ιδιωτικη χρηση 11700κ 13700κ 10105 8500 αν ειχα ομως την οικονομικη δυνατοτητα θα τους κρατουσα ολους

Ειχα παρει που λες πριν καποια χρονια τον 5820κ στα 600-700 ευρω ουτε που θυμαμαι .Καηκε στα 3 χρονια + 2 μερες (εγγυηση ειναι 3  χρονια) . 

Δεν μου το καλυψαν.

Πριν καποια χρονια επισεις μου καηκε μια ασροκ μητρικη στα 2 χρονια και 7 μηνες ( με εγγυηση 2 χρονια) την οποια η ασροκ αντικατεστησε.

Φυσικα και η ιντελ δεν ειχε υποχρεωση να μου κανει αντικατασταση αφου ειχε ληξει η εγγυηση αλλα προτιμω να ξοδευω τα χρηματα μου σε εταιριες που νοιάζονται. Οποτε τωρα εχω amd ryzen. 

Επεξ/σία από YellowGr
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kostascreta28 είπε

Κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου  είναι ότι οι CPU είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και αστείες. Για να λειτουργήσουν σωστά, απαιτούν κυριολεκτική τελειότητα σε ατομικό επίπεδο. 

Κανείς δεν ειναι τελειος.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tzavardin είπε

Άμα δεν πεις προγράμματα που θα χρησιμοποιείς, τι δουλειά δηλαδή και τι μπατζετ εχεις, δεν θα ακούσεις σοβαρή γνώμη. Άλλο δουλειά γραφείου, browsing και office, άλλο rendering, άλλο προγράμματα που θέλουν επεξεργαστική ισχύ.

Ειδικά την τελευταία απάντηση καλό είναι να μην την πάρεις υπόψη σου ούτε 1%. SSD δεν είναι ανάγκη να πάρεις Samsung, και σε πολλές κατηγορίες αυτή τη στιγμή δεν είναι vfm στην ελληνικη αγορα, επίσης η amd έχει πολλές καλές προτασεις σε επεξεργαστές, ειδικά όταν μιλάμε για προγράμματα που εκμεταλλεύονται πολλούς πυρηνες,  τέλος κάρτα γραφικών προφανώς μην ψωνίσεις βάσει μάρκας  μονο.

Και το λέω έχοντας Pc με 10400, Samsung 860 evo, sapphire pulse 6700.

Δουλειά γραφείου browsing office , virtual machines πιο πολύ και λιγότερο επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών 

1 ώρα πριν, YellowGr είπε

Ειχα παρει που λες πριν καποια χρονια τον 5820κ στα 600-700 ευρω ουτε που θυμαμαι .Καηκε στα 3 χρονια + 2 μερες (εγγυηση ειναι 3  χρονια) . 

Δεν μου το καλυψαν.

Πριν καποια χρονια επισεις μου καηκε μια ασροκ μητρικη στα 2 χρονια και 7 μηνες ( με εγγυηση 2 χρονια) την οποια η ασροκ αντικατεστησε.

Φυσικα και η ιντελ δεν ειχε υποχρεωση να μου κανει αντικατασταση αφου ειχε ληξει η εγγυηση αλλα προτιμω να ξοδευω τα χρηματα μου σε εταιριες που νοιάζονται. Οποτε τωρα εχω amd ryzen. 

Δλδ ryzen 5? Θα με καλύψει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, QuintusVaggelis είπε

Δουλειά γραφείου browsing office , virtual machines πιο πολύ και λιγότερο επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών 

Δλδ ryzen 5? Θα με καλύψει;

εξαρταται τι εννοεις επαγγελματικη χρηση.

Αλλη ειναι η χρηση να τρεχεις word , excel Και αλλη η χρηση να τρεχεις autoCAD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιοσδήποτε 8πύρηνος με 16 threads, 32gb ram τουλάχιστον μιας και παίζεις με VM και γρήγορους nvme m.2 σκληρούς θα σου κάνει γάντι. Για αποθήκευση μπορείς να πάς και σε σειρά RED. Για κάρτα γραφικών μέχρι όπου φτάνει η τσέπη σου.

Επεξ/σία από STORM1978
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, YellowGr είπε

εξαρταται τι εννοεις επαγγελματικη χρηση.

Αλλη ειναι η χρηση να τρεχεις word , excel Και αλλη η χρηση να τρεχεις autoCAD

Autocad σίγουρα 

10 ώρες πριν, tzavardin είπε

Άμα δεν πεις προγράμματα που θα χρησιμοποιείς, τι δουλειά δηλαδή και τι μπατζετ εχεις, δεν θα ακούσεις σοβαρή γνώμη. Άλλο δουλειά γραφείου, browsing και office, άλλο rendering, άλλο προγράμματα που θέλουν επεξεργαστική ισχύ.

Ειδικά την τελευταία απάντηση καλό είναι να μην την πάρεις υπόψη σου ούτε 1%. SSD δεν είναι ανάγκη να πάρεις Samsung, και σε πολλές κατηγορίες αυτή τη στιγμή δεν είναι vfm στην ελληνικη αγορα, επίσης η amd έχει πολλές καλές προτασεις σε επεξεργαστές, ειδικά όταν μιλάμε για προγράμματα που εκμεταλλεύονται πολλούς πυρηνες,  τέλος κάρτα γραφικών προφανώς μην ψωνίσεις βάσει μάρκας  μονο.

Και το λέω έχοντας Pc με 10400, Samsung 860 evo, sapphire pulse 6700.

Διευκρινίζω για desktop pc περιφερειακά και οθόνη το πολύ 800 ευρώ μπορώ να διαθέσω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Οποιοσδήποτε 8πύρηνος με 16 threads, 32gb ram τουλάχιστον μιας και παίζεις με VM και γρήγορους nvme m.2 σκληρούς θα σου κάνει γάντι. Για αποθήκευση μπορείς να πάς και σε σειρά RED. Για κάρτα γραφικών μέχρι όπου φτάνει η τσέπη σου.

Μέχρι 800 ευρώ όλα desktop περιφέρειακα και οθόνη 

Μόλις τώρα, QuintusVaggelis είπε

Μέχρι 800 ευρώ όλα desktop περιφέρειακα και οθόνη 

Αλλιώς πάω κατευθείαν σε macos στα 900

2 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Μήπως να πήγαινα σε λύση φορητού υπολογιστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amd Ryzen 5700X

μια Gigabyte B550M DS3H μητρική 

32GB DDR4 3600 Mhz 

Crucial P3 NVME 1Tb

Viewsonic VA3209-2K-MHD IPS Monitor 32" QHD 2560x1440 

Deepcool Matrexx 30 Mini Tower 

Be Quiet System Power 10 550W

Rx 6500XT 

Αν το ποσό ξεπερνά το budget, βάλε αρχικά έναν 5700G για επεξεργαστή και σε δεύτερο χρόνο ΑΝ χρειαστεί βάζεις έξτρα κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Amd Ryzen 5700X

μια Gigabyte B550M DS3H μητρική 

32GB DDR4 3600 Mhz 

Crucial P3 NVME 1Tb

Viewsonic VA3209-2K-MHD IPS Monitor 32" QHD 2560x1440 

Deepcool Matrexx 30 Mini Tower 

Be Quiet System Power 10 550W

Rx 6500XT 

Αν το ποσό ξεπερνά το budget, βάλε αρχικά έναν 5700G για επεξεργαστή και σε δεύτερο χρόνο ΑΝ χρειαστεί βάζεις έξτρα κάρτα γραφικών.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, QuintusVaggelis είπε

Οκ σε ευχαριστώ πολύ 

Πες που βρισκεσαι γιατι κοιταω κατι για σενα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, QuintusVaggelis είπε

Βόλο 

ριξε μια ματια αυτο   https://www.skroutz.gr/s/39997788/Info-PC-Gaming-Desktop-PC-Ryzen-9-3900-16GB-DDR4-1TB-SSD-GeForce-GTX-1650-No-OS.html

δεν ξερω αν σε κανει στα χρηματα αλλα για δουλεια που το θελεις κανει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Θέλει νομίζω και οθόνη ο φίλος.

ναι το ειδα αλλα νομιζω μια μικρη υπερβαση μπορει να γινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...