Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Stevenkap είπε

Αντικειμενικα μου αρεσουν πολυ τα suv. Αλλα γνωριζω οτι δε θα βρω ολοκαινουριο στις τιμες που ειπα. Huyndai , citroen , fiat και mazda τα σνομπαρω απο μικρος. 

Πέρα των citroen που όντως έμειναν όπως ήταν, όλες οι άλλες εταιρίες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Ροπή και ιπποδύναμη ΔΕΝ προσθέτεις. Είναι απλή φυσική, με τα προγράμματα σε turbo κινητήρες, ή θα αυξήσεις την κατανάλωση ή θα μειώσεις αξιοπιστεία ή πολύ συχνά και τα δύο.

22690 βγαίνει το i30 Distinctive 1,5 tgdi.

Αν θες σε crossover με περισσότερη οικονομία αλλά χάνεις επιδόσεις κοίτα και το Captur equilibre TCe 100 LPG

Ibiza-Arona στα ίδια λεφτά επίσης. Για το Arona δεν έχω ακούσει κολλακευτικά σχόλια. Το ibiza το έχω δει, ωραίο ειδικά στην FR έκδοση

Αν θες να πας πιο χαμηλά, Duster,i20

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Πέρα των citroen που όντως έμειναν όπως ήταν, όλες οι άλλες εταιρίες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Ροπή και ιπποδύναμη ΔΕΝ προσθέτεις. Είναι απλή φυσική, με τα προγράμματα σε turbo κινητήρες, ή θα αυξήσεις την κατανάλωση ή θα μειώσεις αξιοπιστεία ή πολύ συχνά και τα δύο.

22690 βγαίνει το i30 Distinctive 1,5 tgdi.

Αν θες σε crossover με περισσότερη οικονομία αλλά χάνεις επιδόσεις κοίτα και το Captur equilibre TCe 100 LPG

Ibiza-Arona στα ίδια λεφτά επίσης. Για το Arona δεν έχω ακούσει κολλακευτικά σχόλια. Το ibiza το έχω δει, ωραίο ειδικά στην FR έκδοση

Αν θες να πας πιο χαμηλά, Duster,i20

σε ευχαριστω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Stevenkap είπε

Ροπη και ιπποδυναμη μπορω να προσθεσω και μετα. Αυτο ειναι σιγουρο. 

Αμα θες να παίξεις, πάρε κανα παλιό και άλλαξε του τα φώτα. Αμα πας σε καινούριο αυτοκίνητο θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου οτι θα το κρατήσεις όπως το έβγαλε η μάνα του. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stevenkap είπε

Αντικειμενικα μου αρεσουν πολυ τα suv. Αλλα γνωριζω οτι δε θα βρω ολοκαινουριο στις τιμες που ειπα. Huyndai , citroen , fiat και mazda τα σνομπαρω απο μικρος.

Για αρχή δεν ζητούσες αυτοκίνητο πόλης; Τα SUV δεν είναι τέτοια. Επειδή πρόσφατα αγοράσαμε SUV, απ' όσα δοκιμάσαμε, VW TROK, Hudai Kona και SUZUKI VITARA, Scoda(Δεν θυμάμαι μοντέλο) μόνο το VITARA το λες SUV. Τα άλλα ήταν υπερυψωμένες κούρσες. Άμα τα ρίξεις σε μια μικρή λακούβα θα το καταλάβεις και μόνος σου. Για τα Dacia επίσης ακούω πολύ καλά λόγια. Και τα δύο είναι στο Price Range που ψάχνεις.

Σίγουρα όμως πρέπει να αποφασίσεις τι θες να πάρεις. Αμάξι που να παρκάρει και να κόβει στροφή εύκολα ή ένα SUV για να κάνεις ωραία ταξιδάκια και απλές off-road διαδρομές;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Stevenkap είπε

Ροπη και ιπποδυναμη μπορω να προσθεσω και μετα. Αυτο ειναι σιγουρο. 

Επίσης πάρε ένα μικρό και του προσθέτεις μετά μήκος και ύψος για να το κάνεις suv

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τωρα εχω ξεκινησει να ψαχνομαι, οχι μονο απο ερευνα αγορας, αλλα και γενικοτερα για μηχανικά του αυτοκινητου, οποτε δεν εχω πλουσια εμπειρια γνωσης. Γλυκοκοιταζω το ford fiesta (καινουριο μοντελο) και ειναι το φαβορι και το πρωτο μου αμαξι. 

Υ.Γ Αμαξι για πολη θα αγορασω , απλα ανεφερα οτι τα suv einai τα αμαξια που αγαπω να οδηγω, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θα με διευκολυνουν και απο θεμα ρυπων και απο θεμα parking στις στενες κενες θεσεις της Αθηνας. Ειναι project του μελλοντος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stevenkap είπε

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Τωρα εχω ξεκινησει να ψαχνομαι, οχι μονο απο ερευνα αγορας, αλλα και γενικοτερα για μηχανικά του αυτοκινητου, οποτε δεν εχω πλουσια εμπειρια γνωσης. Γλυκοκοιταζω το ford fiesta (καινουριο μοντελο) και ειναι το φαβορι και το πρωτο μου αμαξι. 

Υ.Γ Αμαξι για πολη θα αγορασω , απλα ανεφερα οτι τα suv einai τα αμαξια που αγαπω να οδηγω, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θα με διευκολυνουν και απο θεμα ρυπων και απο θεμα parking στις στενες κενες θεσεις της Αθηνας. Ειναι project του μελλοντος.

Το Fiesta είναι πάρα πολύ καλή επιλογή. Δεν είναι τέρμα μικρό και ίσως σε δυσκολέψει στα παρκαρίσματα, δεν είναι όμως και γκουμούτσα για να στα κάνει απαγορευτικά. Κάνει πολύ ωραίο ταξίδι για την κατηγορία του και θα το ευχαριστηθείς.

Να πω όμως και μία άλλη σκέψη εδώ. Εγώ σε αυτοκίνητο πόλης θα δίσταζα να δώσω τόσα χρήματα. Καινούργιο αυτοκίνητο και να μου το χει παρασείρει κάποιος απ' την μία άκρη ως την άλλη,  θα πάθω καρδιακό.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Το Fiesta είναι πάρα πολύ καλή επιλογή. Δεν είναι τέρμα μικρό και ίσως σε δυσκολέψει στα παρκαρίσματα, δεν είναι όμως και γκουμούτσα για να στα κάνει απαγορευτικά. Κάνει πολύ ωραίο ταξίδι για την κατηγορία του και θα το ευχαριστηθείς.

Να πω όμως και μία άλλη σκέψη εδώ. Εγώ σε αυτοκίνητο πόλης θα δίσταζα να δώσω τόσα χρήματα. Καινούργιο αυτοκίνητο και να μου το χει παρασείρει κάποιος απ' την μία άκρη ως την άλλη,  θα πάθω καρδιακό.

Συμφωνώ. Μένω σε χωριό και στην πόλη παρκάρω σε δημοτικά parking όταν πάω και μετά ποδαράτο. Αν έμενα μέσα στην πόλη, 99% θα πήγαινα σε κάτι μικρό, με turbo και να έβαζα και υγραέριο

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, manolis940 είπε

Ε σιγά που θα τον δυσκολέψει το φιέστα στο παρκάρισμα. Ούτε ιδιαίτερα μακρύ είναι, ούτε ιδιαίτερα φαρδύ. Ένα κλασικό μικρό αυτοκίνητο πόλης είναι, οκ δεν ειναι Aygo αλλά και πάλι. Τα SUV είναι συνήθως στις διαστάσεις των μικρομεσαίων, δηλαδή 4.3μ, οπότε αυτόματα κάνουν λιγο πιο δύσκολη την αναζήτηση θεσης. Επίσης τα καινούρια αυτοκίνητα που έχουν κάμερες οπισθοπορείας ή/και αισθητήρες είναι πολύ πιο εύκολο να τα χώσεις ακόμα και σε τέρμα οριακές θέσεις γιατί ξέρεις ακριβώς μέχρι που μπορεί να το πας...

18 ώρες πριν, Stevenkap είπε

Στο μονο που μπορώ να καταλάβω την προτίμηση στο SUV είναι η ψηλή θέση οδήγησης σε σχέση με ενα χαμηλό αυτοκίνητο. Και μετά για μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους το μπες-βγες. Κατα τα άλλα σαν οδήγηση το SUV είναι χειρότερο απο το αντίστοιχο μικρό της ίδιας μάρκας (άλλωστε τα περισσότερα οικονομικά SUV σε μικρά πατάνε). Επίσης είναι πιο άβολα σε ταξίδι και λόγω άνεσης και λόγω θορύβου, τείνουν να έχουν σκληρότερες αναρτήσεις, και να στρίβουν πιο δύσκολα απο μικρά. 

Κατα κύριο λόγο εξυπηρετούν οικογένειες που σε αμάξι 4.3μ κανονικά δε θα χωρούσαν ενώ σε ενα SUV χωράνε. Χάνεις σε οδήγηση, κερδίζεις σε χώρους...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...