andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Γιατί δεν κάνει για νέο οδηγό; Ρωταω γιατί όντως δεν έχω ιδέα από το συγκεκριμένο μοντέλο. Γιατι νεος οδηγος, φανταζομαι και πιτσιρικα/ας στην ηλικια. Μεγαλο αμαξι, παπουδιστικο, τι δουλεια εχει ενας 18αρης με το mercedes? 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε σιγα μην εχει και 5000χλμ.... 1.000.000χλμ εχει αυτο το σαλονι που βλέπω. Εσυ από 1 φωτό έβγαλες πόρισμα. 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Γιατι νεος οδηγος, φανταζομαι και πιτσιρικα/ας στην ηλικια. Μεγαλο αμαξι, παπουδιστικο, τι δουλεια εχει ενας 18αρης με το mercedes? Ας πάρει έναν ασιατικό κουβα τότε.Ο παππούς θα πάρει μια E class ή μια 55αρα amg Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Ας πάρει έναν ασιατικό κουβα τότε. Τουλάχιστον, με τον "ασιατικό κουβά", δε θα τον δουλεύουν ότι πήρε το αμάξι του θείου. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Τουλάχιστον, με τον "ασιατικό κουβά", δε θα τον δουλεύουν ότι πήρε το αμάξι του θείου. Αν αγοράζει αμάξι ή ζει τη ζωή του με βάση το τι θα του λένε οι άλλοι,ας πάρει τον ασιατικό κουβα. Εγω πάντως δεν βλέπω παππούδες με clk. Σημασία έχει να πάρει κάτι που θα του αρέσει.Ότι και αν είναι αυτό. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
Haldol Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, jmmys είπε Αν αγοράζει αμάξι ή ζει τη ζωή του με βάση το τι θα του λένε οι άλλοι,ας πάρει τον ασιατικό κουβα Ναι, οκ, αλλά παραμένει το αμάξι του θείου. Δεν αρέσει παρά σε ελάχιστους σε αυτή την ηλικία. Ακόμα και αν δε τον νοιάζει τι θα λένε οι άλλοι, πιθανότατα πάλι δε θα το θέλει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Ναι, οκ, αλλά παραμένει το αμάξι του θείου. Δεν αρέσει παρά σε ελάχιστους σε αυτή την ηλικία. Ακόμα και αν δε τον νοιάζει τι θα λένε οι άλλοι, πιθανότατα πάλι δε θα το θέλει. Ναι βρε μαζί σου.Αν και δεν νομίζω οτι το W209 είναι αμάξι του θείου.Μπορει να έχει νεαρό θειο😁Πιστεύεις ότι θα πάρει αυτό που του λέμε εμείς εδώ μέσα;
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Αν και δεν νομίζω οτι το W209 είναι αμάξι του θείου.Μπορει να έχει νεαρό θειο😁Πιστεύεις ότι θα πάρει αυτό που του λέμε εμείς εδώ μέσα; Σαν σχέδιο λέω. Οι επιδόσεις, πάσο. Ο καθένας έχει το δικό του γούστο, απλά πολύ σπάνια μου 'χει τύχει να βρω σχετικά νέο άτομο ( < 40 ) να θέλει CLK. Κι όσοι τη θέλουν, την παίρνουν επειδή γουστάρουν τον κομπρέσορα με το δίλτρο μοτέρ, όχι επειδή τους αρέσει η φάτσα του αμαξιού
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Haldol είπε Σαν σχέδιο λέω. Οι επιδόσεις, πάσο. Ο καθένας έχει το δικό του γούστο, απλά πολύ σπάνια μου 'χει τύχει να βρω σχετικά νέο άτομο ( < 40 ) να θέλει CLK. Κι όσοι τη θέλουν, την παίρνουν επειδή γουστάρουν τον κομπρέσορα με το δίλτρο μοτέρ, όχι επειδή τους αρέσει η φάτσα του αμαξιού Εγώ πήρα στα 28 μου την clk230 W208,που θεωρώ το 208 πολύ πιο νεανικό και σπορτίφ coupe σε σχέση με το 209,Και ακόμα το έχω μετά από 20 χρόνια και 315.000χλμ,με αλλαγές μόνο αναλώσιμα. Το 209 με compressor είναι 1800 κυβικά,όχι 2λιτρο.Το 208 έβγαινε από 2λιτρο και πάνω.Και κατασκευαζόταν μόνο Γερμανία. Και δεν νομίζω να αγόρασε ποτε κάποιος μτχ αμάξι με βάση το τι διαβάζει εδώ. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
Axelq Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είπε να ξεκινήσει το παιδί ένα κανονικό θέμα και δεν έχετε σταματήσει να τον τρολάρετε. Ποια πεντάμετρη Mercedes 20ετίας με ξύλινο ταμπλό, εμποτισμένη με Rothmans για νέο οδηγό?! Για να μη σχολιάσω τους "ασιατικούς κουβάδες", που αν περάσεις έξω από οποιοδήποτε συνεργείο κάνουν παρέλαση τα VAG και ακολουθεί η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, τα Mercedes άμα ήταν τόσο αξιόπιστα δε θα υπήρχαν παντού Εξουσιοδοτημένα Service.. Στο θέμα μας πάλι, από αυτά που έχεις διαλέξει το Honda Civic είναι πιο καλό αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα, θέλει όμως πολύ καλό έλεγχο σε συνεργείο που θα έχεις επιλέξει αυστηρά εσύ και όχι σε εκείνο που θα θέλει να σε πάει ο πωλητής. Κάποια ακόμα βασικά πράγματα είναι να έχει πλήρες βιβλίο service, προτιμότερο όχι εισαγωγής που παίζει αρκετά σε αυτό το μοντέλο και εάν έχεις κάποιον γνωστό σου σε ασφαλιστική, μπορεί με τις πινακίδες να ελέγξει εάν έχει εμπλακεί σε ατύχημα (με άλλο όχημα και όχι μόνος του). Τελευταίο, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις όλο το budget σου στο αυτοκίνητο γιατί τις περισσότερες φορές θα χρειάζεται service, αλλαγή κάποιου εξαρτήματος που είναι έτοιμο να χαλάσει και λάστιχα οπότε άνετα θα σου βγει +1000€. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Axelq 3 1
tzotzo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Το μερκ παντως είναι η ονειρωξη του 55αρη που δεν είχε λεφτά να πάρει Μερσεντές και τώρα μπορεί να την πάρει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, tzotzo είπε Το μερκ παντως είναι η ονειρωξη του 55αρη που δεν είχε λεφτά να πάρει Μερσεντές και τώρα μπορεί να την πάρει. Αν ήταν η ζήλια ψώρα.🤣Ότι πεις. 6 ώρες πριν, Axelq είπε Για να μη σχολιάσω τους "ασιατικούς κουβάδες", που αν περάσεις έξω από οποιοδήποτε συνεργείο κάνουν παρέλαση τα VAG και ακολουθεί η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, τα Mercedes άμα ήταν τόσο αξιόπιστα δε θα υπήρχαν παντού Εξουσιοδοτημένα Service.. Πήγαινε οφθαλμίατρο.Μια χαρά παρέλαση κάνουν και τα ασιατικά,και τα γαλλικά και τα ιταλικά.Η αξιοπιστία δεν έχει σχέση με την αριθμό συνεργείων. Συνεργεια Toyota υπάρχουν παντού,τι σημαίνει αυτό,ότι δεν είναι αξιόπιστα; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
tzotzo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν ήταν η ζήλια ψώρα.🤣Ότι πεις. Να ζηλέψω τι; Δεν ξέρεις τι οδηγώ αρχικά. Πιο κάτω ενας ψάχνει αλχημείες για να δουλέψει το μπαλαστ και να βλέπει όταν οδηγεί. Τι νομίζεις του είπαν όταν το πήρε; Πάρε μερσεντα δεν βγάζει ζημιές.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tzotzo είπε Να ζηλέψω τι; Δεν ξέρεις τι οδηγώ αρχικά. Πιο κάτω ενας ψάχνει αλχημείες για να δουλέψει το μπαλαστ και να βλέπει όταν οδηγεί. Τι νομίζεις του είπαν όταν το πήρε; Πάρε μερσεντα δεν βγάζει ζημιές. Ενώ τα αλλά δουλεύουν μια ζωή χωρίς κανένα πρόβλημα,άσχετα τη συντήρηση. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
BertaJourdan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Axelq είπε Είπε να ξεκινήσει το παιδί ένα κανονικό θέμα και δεν έχετε σταματήσει να τον τρολάρετε. Ποια πεντάμετρη Mercedes 20ετίας με ξύλινο ταμπλό, εμποτισμένη με Rothmans για νέο οδηγό?! Για να μη σχολιάσω τους "ασιατικούς κουβάδες", που αν περάσεις έξω από οποιοδήποτε συνεργείο κάνουν παρέλαση τα VAG και ακολουθεί η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, τα Mercedes άμα ήταν τόσο αξιόπιστα δε θα υπήρχαν παντού Το ότι συγκρίνεις όντως τα απόλυτα μηχανήματα οδήγησης με γιαπωνέζικους κουβάδες λέει πολλά. και εγώ μέχρι να φάω μπον φίλε με σως μαδειρα έλεγα τα μπιφτεκάκια της ταβέρνας τα 5Φ ότι ήταν το πιο νόστιμο φαγητό στον κόσμο.
tzotzo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, jmmys είπε Ενώ τα αλλά δουλεύουν μια ζωή χωρίς κανένα πρόβλημα,άσχετα τη συντήρηση. Αγαπητέ τι συντήρηση να κάνεις στα φανάρια; Ψάχνει ο άνθρωπος εναλλακτική να μην πληρώσει το 1/5 της αξίας του αυτοκινήτου στην αντιπροσωπεία. 19 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Το ότι συγκρίνεις όντως τα απόλυτα μηχανήματα οδήγησης με γιαπωνέζικους κουβάδες λέει πολλά. και εγώ μέχρι να φάω μπον φίλε με σως μαδειρα έλεγα τα μπιφτεκάκια της ταβέρνας τα 5Φ ότι ήταν το πιο νόστιμο φαγητό στον κόσμο. Τα μεταξωτά βρακιά είναι για επιδέξιους κώλους. Αν έχεις πληρώνεις. Αν δεν έχεις δεν πληρώνεις. Το μερκ που παραθέσαν καινούριο έχει 50κ το γιαρις 18κ. Μην κοιτάς που έχει γεμίσει σαπάκια Μερσεντές και πήρε και ο κάθε γυφταρμας μεσηλικας μερκ. Τώρα ον τοπικ, θα κοιτούσα και το Clio πετρέλαιο, από ιδιώτη. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από tzotzo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα