Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Θα σας κουφάνω τώρα.Έκανα τις ενέργειες που μου είπε ο triplex1 σχετικά με την γραφικών που έγερνε,το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν είχε κάτσει καλά στο slot και δεν είχε κλειδώσει το κλίπ από πίσω.Έβγαλα την κάρτα την τοποθέτησα ξανά και αυτή τη φορά κλείδωσε μέσα στο slot.Το θέμα με τον υπολογιστή είχε αρχίσει όταν για κάποιο λόγο δέσμευσε το υλικό το 50% της RAM που είχα εκείνη την περίοδο στον υπολογιστή δηλαδή 12GB (από 24GB).Δεν έλεγε πιο ήταν το υλικό που δέσμευε την RAM και έβγαλα το ένα ζεύγος και έμεινα με 16GB.Όλα καλά μέχρι εδώ.Κάποια στιγμή αποφάσισα να αλλάξω έναν δίσκο από μέσα γιατί είναι στο 21% η υγεία του και έβαλα μέσα έναν άλλο που είχα εξωτερικό.Έβαλα τον δίσκο και το σύστημα άνοιξε κανονικά ΑΛΛΑ δεν έβλεπε τον νέο δίσκο στην διαχείριση υπολογιστή αλλά το BIOS τον έβλεπε κανονικά.Άλλαξα sata καλώδιο άλλαξα sata θέση τίποτα.Βάζω ξανά μέσα τον "άρρωστο" δίσκο και ως δια μαγείας οι δίσκοι επανήλθαν κανονικά και η RAM δεν ήταν πλέον δεσμευμένη και έχω ξανά διαθέσιμα τα 24GB που είχα αρχικά.Άλλαξα και το καλώδιο ρεύματος του τροφοδοτικού και άλλαξα θέση τροφοδοσίας της γραφικών από το τροφοδοτικό.Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι όταν άνοιξα το Natec Docking Station που έχω να δω αν βλέπει κανονικά τους εξωτερικούς δίσκους και ενώ μέχρι χθες οι δίσκοι ήταν μια χαρά ο ένας έγινε RAW από NTFS έτσι γιατί μπορεί.

GiminiG Είχα αλλάξει θέση στις μνήμες,τις έβαλα και εκτός dual αλλά και σε άλλη σειρά.Δηλαδή ήταν στα slot 1-3 τις πήγα στο 2-4 αλλά έκανε το ίδιο.Τις έβγαλα κάποια στιγμή και άναβε το φωτάκι της RAM στη μητρική.Τις είχα δοκιμάσει και μια μια σε κάθε slot μέχρι το σημερινό που έγραψα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...