Rethymno276 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά. Έκλεισα χθες βράδυ τον υπολογιστή μου και σήμερα δεν ανοίγει. Είναι αναμένο το φωτάκι της ram στην μητρική επάνω. Έβγαλα τις μνήμες έβαλα άλλες τον ίδιο πάλι. Τους άλλαξα θέση ξανά τα ίδια. Έλυσα όλο το σύστημα το έφτιαξα από την αρχή ξανά τα ίδια. Έβγαλα μπαταρία μητρικής τίποτα. Προ καιρού μου έκανε ξανά τα ίδια αλλά μετά από 6-7 άνοιξε κλείσε άνοιξε και το άφησα ανοιχτό.Χθες τον έκλεισα γιατί δεν έχω σύμβαση με τη ΔΕΗ και έχω αυτό το αποτέλεσμα. Το σύστημα είναι 3 ετών,το έφτιαξα όλο μαζί. Το σύστημα μου είναι: CPU Ryzen 5 1600 MB Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming Ram 16GB Corsair 3000mhz GPU Sapphire Radeon RX590 Nitro 8GB Sound Blaster Sound Card SSD Patriot 240GB HDD 2,5" Seagate 500GB HDD x2 3,5" Seagate 1TB PSU Cooler Master Masterwatt 750W Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Rethymno276 1
tyf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 δοκιμασε να βαλεις μονο την μια μνημη σε και δοκιμασε BOOT σε ολες τις θεσεις ξεχωριστα.
triplex1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Ολα ωραια και καλα τα λες , τροφοδοτικο πες μας ποιο εχεις και ποσο χρονων ειναι Δεν απαντας και γι αυτο για μια και μοναδικη φορα θα σε απαντησω εγω , ο καθενας μπαινει και γραφει οτι θελει εδω μεσα. Εγω ξερω ποιο εχεις , οχι ομως ολοι οι αλλοι , μιλαμε για semi bronze το οποιο αν το εβαλες με το υπολοιπο hardware μαζι δεν ειναι 3 χρονων αλλα στον 4ο και το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει 5ετή εγγυηση. Για αρχη επειδη κατα πασα πιθανοτητα παιζεις games με την 590 που εχεις , βρισκεις καποιο αλλο προχειρο και δοκιμαζεις , οχι πως δεν ειναι καλο απλα εχει πτωση. Κατα 2ον οπως ανεβασες την φωτο κοιτα καλα την καρτα σου πως ειναι και βρες κατι να την στηριξεις και να κατσει στα ισια πχ ενα ξυλακι απο σουβλακι που εφαγες, αν δεν εχεις ξαπλωσε το κουτι με το τζαμι επανω ξεκουμπωσε την και ξαναβαλτην να κατσει και δοκιμασε , αμ μ'αυτα τα 2 δεν δουλεψει ο υπολογιστης σου τοτε πας για μητρικη και με το συμπαθειο x475 ακομη δεν εχει βγει 2
Rethymno276 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι στη δουλειά γι'αυτό είδα την απάντηση σου τώρα.Θα δοκιμάσω αύριο το μεσημέρι τις οδηγίες που μου λες και θα σου απαντήσω αν έγινε δουλειά ή όχι.Είπα 3 ετών το τροφοδοτικό γιατί μπήκε μαζί με το υπόλοιπο σύστημα. Θα πρότεινες να βάλω πιο μεγάλο σε watt ή καλά είναι τα 750; Παιχνίδια παίζω συχνά αλλά δεν με λες και gamer.Απλά την βρήκα ευκαιρία τότε σε Black Friday και την πήρα την γραφικών.Σε περίπτωση αλλαγής μητρικής λες να πάω σε X570 ή σε B470; Επίσης θα πρότεινες να αλλάξω απο Gigabyte σε Asus στο θέμα κατασκευαστή; Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου. ΥΓ: X470 ήθελα να γράψω. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Rethymno276
Kthulhou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, triplex1 είπε ενα ξυλακι απο σουβλακι a.k.a. kalamaki
triplex1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε a.k.a. kalamaki Με καλαμακια εμεις πινουμε φραπε καρντασι 2
Kthulhou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 κ γω, πάνω από τ'αυλάκι είμαι αφού ! αλλά λέμε κ καμιά μλκια που κ που να γελάμε
triplex1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Kthulhou είπε κ γω, πάνω από τ'αυλάκι είμαι αφού ! αλλά λέμε κ καμιά μλκια που κ που να γελάμε το ξερω ρε και συ μη πας σβηστος , αναψε τη μηχανη. 44 λεπτά πριν, Rethymno276 είπε Είμαι στη δουλειά γι'αυτό είδα την απάντηση σου τώρα.Θα δοκιμάσω αύριο το μεσημέρι τις οδηγίες που μου λες και θα σου απαντήσω αν έγινε δουλειά ή όχι.Είπα 3 ετών το τροφοδοτικό γιατί μπήκε μαζί με το υπόλοιπο σύστημα. Θα πρότεινες να βάλω πιο μεγάλο σε watt ή καλά είναι τα 750; Παιχνίδια παίζω συχνά αλλά δεν με λες και gamer.Απλά την βρήκα ευκαιρία τότε σε Black Friday και την πήρα την γραφικών.Σε περίπτωση αλλαγής μητρικής λες να πάω σε X570 ή σε B470; Επίσης θα πρότεινες να αλλάξω απο Gigabyte σε Asus στο θέμα κατασκευαστή; Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις πληροφορίες σου. ΥΓ: X470 ήθελα να γράψω. Πρωτα θα τσεκαρεις αυτο που σε ειπα με την καρτα μη τυχον σε κανει τσαχπινιές στο slot
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Επίσης βαλε το κατω φανακι ισια το εχεις αναποδα, με βαρεσε το ocd μου
triplex1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Επίσης βαλε το κατω φανακι ισια το εχεις αναποδα, με βαρεσε το ocd μου θελεις να πεις τα γραμματα στο αυτοκολλητο ειναι αναποδα
soteras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Αν βγάλεις επίσης τελείως της RAM βαράει το μπάζερακι ότι δεν εντοπίζει καθόλου RAM πάνω το ίδιο αν κανεις και στη γραφικών
tzavardin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Kthulhou είπε κ γω, πάνω από τ'αυλάκι είμαι αφού ! αλλά λέμε κ καμιά μλκια που κ που να γελάμε Το καλαμάκι το λένε μόνο Αθήνα. Ως Καλαματιανός μπορώ να επιβεβαιώσω πως παντού στην πόλη ξέρουμε για πιτες, που έχουνε σουβλάκια ή γύρο μεσα. 3
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, triplex1 είπε θελεις να πεις τα γραμματα στο αυτοκολλητο ειναι αναποδα Ναι! 😛
triplex1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ναι! 😛 έ τοτε ας γυρισει το αυτοκολλητο , γιατι να ξεβιδωσει τον φανη?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Αν βγάλεις τελείως τις RAM και ανοίξεις τον υπολογιστή σε ανάβει ακόμα το λεντάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα