Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Όχι, πρώτα από πληρώνεις το δάνειο, παίρνεις την βεβαίωση ότι έχει αποπληρωθεί και η αντιπροσωπεία εκδίδει το έγγραφο για την μεταβίβαση στο όνομα σου και με αυτό γίνετε η μεταβίβαση / πώληση. Το έχω κάνει ήδη 2 φορές. Ο πωλητης ή ο νεος αγοραστης .Καμμια διαφορα .
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με εμπορο μια χαρα το ειχα κανει για ενα polo καπου το 2009 Κατεθεσε τα χρηματα γραφοντας το ονομα του και εγινε αρση και μεταβιβαση . Μου εδωσε τα υπολοιπα μετρητα ( επιταγη) Χωρις να αγορασω μαλιστα αλλο ΙΧ απο αυτον . Μπορεί στη δική σου περίπτωση να μην υπήρξε πρόβλημα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως σε τέτοιες περιπτώσεις (απλά αναγραφή του ονόματος στο καταθετήριο) ο αγοραστής είναι εξασφαλισμένος όπως και να χει... Αν εσένα αμέσως μετά την κατάθεση σου γυρνούσαν τα μυαλά και δεν έκανες όσες ενέργειες ήταν απαραίτητες για να το πάρει στο όνομα του τότε το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να σε κυνηγήσει δικαστικά, διαδικασία που απαιτεί από μήνες έως και χρόνια μέχρι να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Για αυτό έγραψα παραπάνω "Μόνο με συνεννόηση με την τράπεζα", μόνο έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά.
JimxxZe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τέλος πάντων, επειδή εκ μέρους μου δεν πρόκειται να παιχτεί κάποια παγαποντιά, εφόσον βρεθεί ο αγοραστής και αποπληρώσει το υπόλοιπο του δανείου + τη διαφορά πώλησης, μπορώ να του το μεταβιβάσω. Αυτό ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από JimxxZe
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, JimxxZe είπε Τέλος πάντων, επειδή εκ μέρους μου δεν πρόκειται να παιχτεί κάποια παγαποντιά, εφόσον βρεθεί ο αγοραστής και αποπληρώσει το υπόλοιπο του δανείου + τη διαφορά πώλησης, μπορώ να του το μεταβιβάσω. Αυτό ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ Φυσικα και μπορεις οπως ειπωθηκε αρκετες φορες.
andreaspA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Σαφώς και γίνεται, αμφιβάλλω όμως αν θα βρεθεί αγοραστής που θα δεχτεί κάτι τέτοιο μια και για αυτόν είναι μεγάλο ρίσκο. Οχι απλα θα βρεθει αλλα ειναι και συνηθες. Παρον λοιπον. Ετσι αγορασα ενα Vstrom του 2020 με 300χλμ. Πηγαμε alpha bank, του αποπληρωσα το δανειο, πηγαμε Σμυρνιο, πηραμε παρακρατηση, και πηγαμε για μεταβιβαση την επομενη ημέρα. 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μπορεί στη δική σου περίπτωση να μην υπήρξε πρόβλημα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως σε τέτοιες περιπτώσεις (απλά αναγραφή του ονόματος στο καταθετήριο) ο αγοραστής είναι εξασφαλισμένος όπως και να χει... Αν εσένα αμέσως μετά την κατάθεση σου γυρνούσαν τα μυαλά και δεν έκανες όσες ενέργειες ήταν απαραίτητες για να το πάρει στο όνομα του τότε το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να σε κυνηγήσει δικαστικά, διαδικασία που απαιτεί από μήνες έως και χρόνια μέχρι να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Για αυτό έγραψα παραπάνω "Μόνο με συνεννόηση με την τράπεζα", μόνο έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Το ιδιο μπορεις να κανεις την διαδρομη απο την τραπεζα μεχρι το υπουργειο. Το συνηθες ειναι πληρωνεις στην τραπεζα και πας για την μεταβιβαση του οχηματος στο υπουργειο. εεε αμα στην διαδρομη την κοπανησει, δικαστικα τον κυνηγας.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Το ιδιο μπορεις να κανεις την διαδρομη απο την τραπεζα μεχρι το υπουργειο. Το συνηθες ειναι πληρωνεις στην τραπεζα και πας για την μεταβιβαση του οχηματος στο υπουργειο. εεε αμα στην διαδρομη την κοπανησει, δικαστικα τον κυνηγας. Δεν είναι τόσο απλό, αφού πληρώσεις στην τράπεζα (ή και από το κινητό σου) τότε ο ιδιοκτήτης περιμένει 2-3 μέρες για να ετοιμάσει η τράπεζα τα χαρτιά της εξόφλησης, μετά με τα χαρτιά της εξόφλησης παει στην αντιπροσωπεία ή στον μαντρά και ζητάει την ΥΔ για την άρση, μετά πάει στο μεταφορών και κάνει αίτηση για άρση παρακράτησης (μπορεί να πάρει από ώρες ως και ημέρες αυτό), και μόλις εκδοθεί η νέα άδεια τότε μπορεί να γίνει η μεταβίβαση. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ επ ουδενί δεν είμαι διατεθημένος να ρισκάρω έστω και στο ελάχιστο, θα προτιμήσω κάποιο άλλο χωρίς βάρη ώστε η μεταβίβαση να μπορέσει να γίνει ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 27 λεπτά πριν, andreaspA είπε Πηγαμε alpha bank, του αποπληρωσα το δανειο, πηγαμε Σμυρνιο, πηραμε παρακρατηση, και πηγαμε για μεταβιβαση την επομενη ημέρα. Παλιότερα απλά κατέθετες την ΥΔ για την άρση τη στιγμή που έκανες μεταβίβαση, τώρα πλέον δεν γίνεται έτσι, πρώτα κάνεις άρση και εκδίδεται νέα άδεια, και μετά η μεταβίβαση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα