Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να τριζει ο καναπες απο τους ιμαντες γιατι οι ιμαντες ειναι συνθετικο υλικο  .Το προβλημα ειναι στο σκελετο....40 χρονια μαστορας🙂....Επρεπε να τα επιστρεψεις ΧΘΕΣ

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xp-user είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση να τριζει ο καναπες απο τους ιμαντες γιατι οι ιμαντες ειναι συνθετικο υλικο  .Το προβλημα ειναι στο σκελετο....40 χρονια μαστορας🙂....Επρεπε να τα επιστρεψεις ΧΘΕΣ

Μαστορα πηγαινε μια βολτα σε μια οποιαδηποτε μαρινα με πλοια μια ημερα που θα εχει κυμα. Ακουσε τα συνθετικα σκοινια πως τριζουν καθε φορα που το κυμα ανασηκωνει και μετακινει τα πλοια.
Και βεβαια οι ιμαντες τριζουν εαν πιεστουν.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, safridia είπε

Μαστορα πηγαινε μια βολτα σε μια οποιαδηποτε μαρινα με πλοια μια ημερα που θα εχει κυμα. Ακουσε τα συνθετικα σκοινια πως τριζουν καθε φορα που το κυμα ανασηκωνει και μετακινει τα πλοια.
Και βεβαια οι ιμαντες τριζουν εαν πιεστουν.

Οκ οτι πεις....

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xp-user είπε

Οκ οτι πεις....

Μόνο από το μάστορας 40 χρόνια δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά. Ανμμα είσαι μάστορας δεν τι λες. Άσε που στα 40 χρόνια είσαι με σύνταξη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Καποτε είχα κάνει κάποια μεροκάματα σε ενα κατάστημα επίπλων , για να βοηθάω στις μεταφορές.

Σε ενα νιοπαντρο ζευγάρι, είχαμε πάει μια τραπεζαρία 3 μέτρα σχεδόν, με πολύ χοντρό ξύλο και αρκετά βαριά. Τότε είχε κόστος 3500 ευρώ, απ'οτι έμαθα μετά.

Οταν την παραδώσαμε, την στήσαμε, είδαν αμέσως πως τα πόδια είχαν αστοχία στα χρώματα και υπήρχε μεγάλη διαφορά. Μετά απο μια ώρα συζητήσεων και να την κοιτάμε, την ξεστήσαμε και την πήραμε πίσω στο κατάστημα. Δυστυχώς, έπρεπε να σταλεί πίσω στην Ιταλία που ήταν το εργοστάσιο κατασκευής και μόνο η μεταφορά πηγαινε-ελα ήταν 1200ευρώ. Φυσικά το κόστος το ανέλαβε το κατάστημα.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τον καναπέ και τα πράγματα που πήρες, κάντα επιστροφή και τα λεφτά σου πίσω αν μπορείς. Ηδη έφαγες μεγάλη ταλαιπωρία τόσους μήνες. Πιο μεγάλη θα είναι , όσο τα ξέρεις τα προβλήματα και θα προσπαθείς να ζήσεις με αυτά.

Μα δεν αρνήθηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα και να τα πάρει πίσω. Εγώ απλά δεν έχω άλλο κουράγιο και χρόνο ούτε η γυνάίκα μου που έχει και το μωρό. Αν δεν βελτιωθεί το τρίξιμο στους ιμάντες με τον καιρό και δεν στρώσει θα τον στέίλω πίσω για να αντικαταστήσουν τους ιμάντες όπως μου έίπαν.

7 ώρες πριν, fmarulezkd είπε

Στείλτε τον καναπέ πίσω και πάρτε ένα ραντζο να κάνετε τη δουλειά σας μέχρι να έχεται χρόνο για ψάξιμο για καινούργιο καναπέ. 

Φίλε μου αν δεν ήταν το μωρό θα ενεργούσαμε διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι ψάχναμε όλο το καλοκαίρι και καταλήξαμε σε αυτούς. Στους άλλους είδα ακόμη και στην έκθεση κατασκευαστικά λάθη και στραβά έπιπλα, προβληματικά λούστρα κλπ και είπα μακριά. Λαχείο είναι. Πχ φτιάξαμε σε έναν επιπλοποιό πριν 30 χρόνια διώροφο κρεβάτι και ακόμη το έχουμε στο πατρικό μου χοροπηδάνε τα ανήψια πάνω δεν έπαθε το παραμικρό και πήραν τα πεθερικά μου ένα ντιβάνι. Απο την αρχή τους χαλάει, έχει πρόβλημα η πλάτη, πετάνε τη μια τα καρφιά την άλλη δε κλείνει το ντιβάνι. Το ύφασμα καταστράφηκε τον πρώτο χρόνο και έλιωσε. Πραγματικά αν δεν είμαι μπροστά.να βλέπω τι φτιάχνουν φοβάμαι πια να πάρω το οτιδήποτε. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν.

6 ώρες πριν, bblov είπε

Ας σου αλλάξει τους ιμάντες τότε να τελειώσει το πράγμα.

Είναι γωνιακος ο καναπές;

Σε ρωτάω γιατί οι γωνιακοι πολλές φορές κάνουνε τριγμούς από το σημείο σύνδεσης τους!

Ναι γωνιακός είναι. Ευτυχώς είπε δυο μέρες μόνο οπότε λέω να κάνω αυτό, ευχόμενος παράλληλα να σταματήσει το τρίξιμο και.να στρώσει. Δεν κάνει τίποτα απολύτως στο σημέίο σύνδεσης. Ανέβηκα επάνω στον σκελετό ολόκληρος πάτησα με τα πόδια. Ο θόρυβος προέρχεται ξεκάθαρα απο τα σημεία που συναντιούνται ακουμπάνε ο ένας ιμάντας τον άλλον και τρίβονται. Αφού όταν τους κρατάω σε ένα σημείο δεν ακούγεται τίποτα. 

5 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Μπραβο στο μαγαζι!!! Το λεω γιατι θα μπορουσαν να κανουν το παγωνι και να εμπαινες σε νομικα εξοδα! ή αλλο σεναριο για λογους αμφιμβολιων να σου επεστρεφαν ενα μερος τον χρηματων και να κραταγες τον καναπε! 

Το μόνο καλό αν και λένε πολλές μπαρούφες πχ στη τραπεζαρία η μεγαλη γρατσουνιά ότι είναι σχέδιο.... Στο τέλος δέχονται να φτιάξουν άλλο απο την αρχή. Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τέτοιο πράγμα δεν το έθεσε καν όταν του είπα πως δεν μέίναμε ικανοποιημένοι, απογοητευτήκαμε ταλαιπωρηθήκαμε και δεν χαρήκαμε τα έπιπλά μας.  Στο παρελθόν έίχαμε κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή για άλλο θέμα με μηδέν έξοδα και κερδίσαμε. Αν δεν συνεργαζόντουσαν το ίδιο θα έκανα και με αυτούς. 

4 ώρες πριν, xp-user είπε

Όλη μέρα μου έγινε ψύχωση να ελέγχω τον καναπέ και να βρω απο που τρίζει! Ανέβηκα ολόκληρος.με τα πόδια πάνω στον σκελετό, δεν ακούγεται το παραμικρό. Ακούγονται τα τριξίματα ακριβώς.στα σημεία που κάνει επαφή ο ένας ιμάντας με τον άλλον, εκέί που διασταυρώνονται! Δοκίμασα στα σημεία να βάλω πινέζες για να σταθεροποιηθούν και να μην τρίβονται και το τρίξιμο σταματάει σε εκέίνα τα σημέία. Είμαι σίγουρος πως είναι οι ιμάντες καθαρά. Ίσως να είναι φθηνιάρικοι, ίσως να μην τους τέντωσαν καλά. Δεν ξέρω. Αν είχα τα εργαλεία πχ συρραπτικό πιστόλι και το χρόνο θα τον άνοιγα απο κάτω θα έριχνα ταλκ (το διάβασα πως το έκανε κάποιος στο εξωτερικό με ίδιο πρόβλημα και έπιασε) για να μην τρίβονται. 

Επεξ/σία από Kapou Kapote
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapou Kapote είπε

Στους άλλους είδα ακόμη και στην έκθεση κατασκευαστικά λάθη και στραβά έπιπλα, προβληματικά λούστρα κλπ και είπα μακριά. Λαχείο είναι.

Μα, ολοι λενε να μην πας σε επιπλοποιο. Τραβα ΙΚΕΑ, δες τον καναπε που θες, και σε 5 μερες θα ειναι σπιτι. Με κανα 30-50 ακομα τον στηνουν. Οσο "κακες" ειναι οι αλυσιδες για την τοπικη οικονομια, αλλο τοσο κακοι ειναι καποιοι "επαγγελματιες"

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πολλοί πέφτουν στην παγίδα να πάρουν έπιπλα απο "παραδοσιακό" επιπλάδικο όταν φτιαχνουν "σοβαρά" το σπίτι και τελικά και τα χρυσοπληρώνουν και δεν είναι απόλυτα σωστά. Για τα λεφτά που ζητάνε τα επιπλάδικα θα έπρεπε να είναι αψεγάδιαστα, όχι να γινονται τέτοιες κακοτεχνίες. Η κλασική τους δικαιολογία είναι πως είναι "ποιοτικά", "για μια ζωή" κι άλλα τέτοια. Υπομονή τώρα να ξεμπλέξετε και όταν θέλετε ξανά έπιπλα για το σπίτι, μη πάτε σε επιπλάδικο. 

ελα μην τρελαθουμε τελειως! Μην παμε σε επιπλαδικο και να παμε που? στο praktiker , στο entos ή στον Μαρμαρίδη? Ολοι αυτοι πουλανε αφροξυλα πευκα (δαδι), υφασματα της συμφορας και αφρολέξ για γέλια. 100$ εχει ο ακριβοτερος στην εκθεση στην Κινα και στον πουλάνε όσα θέλουν.
Τον καναπε που καθομαι αυτη την στιγμη με μασιφ ξυλο δρυς, θα μου τον πουλησει το praktiker? ουτε κατα διανοια! Προφανως ο φιλος πηρε καναπε απο αφροξυλα και νοβοπαν. Στα 1200€ εξαλλου τετοιους καναπεδες αγοράζεις. Οτι και να κανει θα τριζει.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kapou Kapote είπε

Μα δεν αρνήθηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα και να τα πάρει πίσω. Εγώ απλά δεν έχω άλλο κουράγιο και χρόνο ούτε η γυνάίκα μου που έχει και το μωρό. Αν δεν βελτιωθεί το τρίξιμο στους ιμάντες με τον καιρό και δεν στρώσει θα τον στέίλω πίσω για να αντικαταστήσουν τους ιμάντες όπως μου έίπαν.

Φίλε μου αν δεν ήταν το μωρό θα ενεργούσαμε διαφορετικά. Το θέμα είναι ότι ψάχναμε όλο το καλοκαίρι και καταλήξαμε σε αυτούς. Στους άλλους είδα ακόμη και στην έκθεση κατασκευαστικά λάθη και στραβά έπιπλα, προβληματικά λούστρα κλπ και είπα μακριά. Λαχείο είναι. Πχ φτιάξαμε σε έναν επιπλοποιό πριν 30 χρόνια διώροφο κρεβάτι και ακόμη το έχουμε στο πατρικό μου χοροπηδάνε τα ανήψια πάνω δεν έπαθε το παραμικρό και πήραν τα πεθερικά μου ένα ντιβάνι. Απο την αρχή τους χαλάει, έχει πρόβλημα η πλάτη, πετάνε τη μια τα καρφιά την άλλη δε κλείνει το ντιβάνι. Το ύφασμα καταστράφηκε τον πρώτο χρόνο και έλιωσε. Πραγματικά αν δεν είμαι μπροστά.να βλέπω τι φτιάχνουν φοβάμαι πια να πάρω το οτιδήποτε. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Ναι γωνιακός είναι. Ευτυχώς είπε δυο μέρες μόνο οπότε λέω να κάνω αυτό, ευχόμενος παράλληλα να σταματήσει το τρίξιμο και.να στρώσει. Δεν κάνει τίποτα απολύτως στο σημέίο σύνδεσης. Ανέβηκα επάνω στον σκελετό ολόκληρος πάτησα με τα πόδια. Ο θόρυβος προέρχεται ξεκάθαρα απο τα σημεία που συναντιούνται ακουμπάνε ο ένας ιμάντας τον άλλον και τρίβονται. Αφού όταν τους κρατάω σε ένα σημείο δεν ακούγεται τίποτα. 

Το μόνο καλό αν και λένε πολλές μπαρούφες πχ στη τραπεζαρία η μεγαλη γρατσουνιά ότι είναι σχέδιο.... Στο τέλος δέχονται να φτιάξουν άλλο απο την αρχή. Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τέτοιο πράγμα δεν το έθεσε καν όταν του είπα πως δεν μέίναμε ικανοποιημένοι, απογοητευτήκαμε ταλαιπωρηθήκαμε και δεν χαρήκαμε τα έπιπλά μας.  Στο παρελθόν έίχαμε κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή για άλλο θέμα με μηδέν έξοδα και κερδίσαμε. Αν δεν συνεργαζόντουσαν το ίδιο θα έκανα και με αυτούς. 

Όλη μέρα μου έγινε ψύχωση να ελέγχω τον καναπέ και να βρω απο που τρίζει! Ανέβηκα ολόκληρος.με τα πόδια πάνω στον σκελετό, δεν ακούγεται το παραμικρό. Ακούγονται τα τριξίματα ακριβώς.στα σημεία που κάνει επαφή ο ένας ιμάντας με τον άλλον, εκέί που διασταυρώνονται! Δοκίμασα στα σημεία να βάλω πινέζες για να σταθεροποιηθούν και να μην τρίβονται και το τρίξιμο σταματάει σε εκέίνα τα σημέία. Είμαι σίγουρος πως είναι οι ιμάντες καθαρά. Ίσως να είναι φθηνιάρικοι, ίσως να μην τους τέντωσαν καλά. Δεν ξέρω. Αν είχα τα εργαλεία πχ συρραπτικό πιστόλι και το χρόνο θα τον άνοιγα απο κάτω θα έριχνα ταλκ (το διάβασα πως το έκανε κάποιος στο εξωτερικό με ίδιο πρόβλημα και έπιασε) για να μην τρίβονται. 

Συρραπτικό πιστόλι παίρνεις με 10€ αν είναι να γλιτώσεις την ταλαιπωρία. 

Αλλά αν στο φτιάχνουν αυτοί σε δύο μέρες δώστο πίσω να το φτιάξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιο παλιοί επιπλαδες που είναι τεχνίτες και ότι σου φτιάξουν αυτοί,θα κρατήσει 20-30 χρόνια.Συνηθως δεν έχουν κάποιο σουπερ-ουαου μαγαζί η κάποια τεράστια βιτρίνα αλλά αυτό που θα σου φτιάξουν δεν θα το βρεις αλλού,ειδικά σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες.Απλα αυτή η γενιά είναι η τελευταία και δεν θα υπάρξει κάτι από πίσω επειδή δεν τους στηρίζει η τοπική αγορά 

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

ελα μην τρελαθουμε τελειως! Μην παμε σε επιπλαδικο και να παμε που? στο praktiker , στο entos ή στον Μαρμαρίδη? Ολοι αυτοι πουλανε αφροξυλα πευκα (δαδι), υφασματα της συμφορας και αφρολέξ για γέλια. 100$ εχει ο ακριβοτερος στην εκθεση στην Κινα και στον πουλάνε όσα θέλουν.
Τον καναπε που καθομαι αυτη την στιγμη με μασιφ ξυλο δρυς, θα μου τον πουλησει το praktiker? ουτε κατα διανοια! Προφανως ο φιλος πηρε καναπε απο αφροξυλα και νοβοπαν. Στα 1200€ εξαλλου τετοιους καναπεδες αγοράζεις. Οτι και να κανει θα τριζει.

Οχι να δώσουμε 20k για ένα σαλόνι. Ρεαλιστικότατο στην Ελλαδίτσα μας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Εγώ πάντως έχω παρει μια χαρά καναπέ από αφρόξυλα και νοβοπαν στα 400€ και όχι στα 1200€ και είναι όπως τον πήρα την πρώτη μέρα, δεν έχει κάνει κιχ και δεν τον προσέχουμε καθόλου. Γωνιακός, με ιμάντες, συρτάρι από κάτω που τον κάνει κρεβάτι και αποθηκευτικό χώρο. 

Μην τρελαθούμε τελείως που έδωσε ο άλλος 1200€ για καναπέ και του έχουν βγάλει την Παναγία, δλδ πόσα επρεπε να δωσει για να μην τρίζει; 7.000€; 

Με 1200€ αλλάζω 3 τέτοιους καναπέδες όταν και αν χαλάσουν και είναι και το σαλόνι πάντα σύγχρονο. 

Εχουν η μάνα μου και η γιαγιά μου κάτι καναπέδες και τραπέζια δρενια με λεόντεια σκαλίσματα που είχαν δώσει τα κέρατά τους και πάντα είμασταν με την ψυχή στο στόμα, πρόσεχε μην το γρατσουνίσεις, πρόσεχε μην πάρεις σβάρνα το πόδι, πρόσεχε να βάλουμε καλύμματα πάνω στα καλύμματα…

Αναθεμα αν τα χαρήκαμε ποτέ και τα σπίτια μοιάζουν λες και είναι κάστρα του κόμη Δράκουλα 😂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Οχι να δώσουμε 20k για ένα σαλόνι. Ρεαλιστικότατο στην Ελλαδίτσα μας.

20 δεν θα δωσεις, αλλα θα δωσεις 2000 - 3000 για να παρεις σοβαρο καναπε απο σοβαρο ξυλο, με σοβαρα μαξιλαρια, και σοβαρη στηριξη.
Αν ειναι να πας στα 1200 για αφροξυλα, πηγαινε πραγματικα στα 400-500-600 να παρεις το ιδιο πραγμα απο το ΙΚΕΑ και το Praktiker. Στην Ελλαδαρα μας και οχι Ελλαδιτσα μας, ειναι ρεαλιστικο παντως τα iphone, galaxy, laptop, υπολογιστες, τηλεορασεις 3000αρες και ολα αυτα τα σκουπιδια που του χρονου θα ειναι για πεταμα ουτως η αλλως.

Ποσο μαλλον φανταζομαι για εναν καναπε που θα τον κρατησεις 20-30 χρονια αν ειναι της προκοπής.

Υ.γ Δεν χρειαζεται τάση μιζέρια! Η μιζέρια , φέρνει μιζέρια και στενοχώρια.

1 ώρα πριν, vins είπε

Εχουν η μάνα μου και η γιαγιά μου κάτι καναπέδες και τραπέζια δρενια με λεόντεια σκαλίσματα που είχαν δώσει τα κέρατά τους και πάντα είμασταν με την ψυχή στο στόμα, πρόσεχε μην το γρατσουνίσεις, πρόσεχε μην πάρεις σβάρνα το πόδι, πρόσεχε να βάλουμε καλύμματα πάνω στα καλύμματα…

Εγω παντως εδωσα 2500€ για καναπε, και δεν τον λυπαμαι καθολου. Και ξαπλαρουμε, και κοιμομαστε, και τρωμε, και πινουμε και πλακωνομαστε και γαργαλιομαστε.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
Δημοσ.

Καταρχην το πιο βασικο για ποσα κιλα μιλαμε οτι καθονται.No offence μπορει να μιλαμε απο 45 μεχρι 130 κιλα χ1 η χ2 ατομα και δεν ειναι το ιδιο οπως καταλαβαινουμε..

Απο κει κ επειτα 4ψηφια λεφτα για καναπεδες επιπλα τη σημερινη εποχη ειναι λιγο οβερκιλ με την πληθωρα τιμων που παιζουν καθως δε γινεται να διακρινεις την ποιοτητα που αγοραζεις.Εσυ καλα δινεις 1200 ευρω,ο αλλος σου δινει καναπε των 1200 η βλεπει οτι μπορει να καπελωσει ενα 600αρι καθαρο παντελονι κ παιρνιες εναν του 500ρικου που στο τελος τριζει κ διαλυεται?Καλυτερα να παρεις ενα που ξερεις οτι ειναι φασον με 200-300 κ οσο βγαλει ετσι κ αλλιως θα φθαρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θα έρθουνε να τον πάρουνε να τους δείξεις εκεί στο σπίτι ακριβώς τους ήχους που κάνει,μην τους πεις μόνο είναι από τους ιμάντες ας το βρούμε αυτοί από που ακριβώς είναι και να έχεις στο νου σου αν ποια δεν μπορούνε να το βρούνε ας τον κάνουνε μπαούλο το κάτω μέρος,θα είναι λίγο ποιο σκληρός από αυτό που κάθεστε τώρα αλλά θα έχεις και χώρο από κάτω(καταργούνται οι ιμάντες)

4 ώρες πριν, andreaspA είπε

Η σύγκριση επίπλων από καταστήματα αλυσίδων με επιπλαδικα απλός είναι αστεία

Ούτε στην εργασία ούτε στα υλικά δεν συγκρίνονται το ότι προέκυψε κάτι δεν πάει να πει ότι δεν είναι καλής ποιότητας απλά και στα 1200 είναι μια τιμή αξιοπρεπέστατη για επιπλαδικο και δεν πρέπει να έχει ελαττώματα και αυτό προσπαθεί να λύσει ο φίλος.

Όσο για τους τόσο υποστηρικτές αλυσίδων ο καθένας κρίνει μόνος του τι τον ικανοποιεί ποιοτικά και οικονομικά,μην τα κάνετε όλα κρεμασταρια...

Υ.Γ: Σε πολλά έπιπλα μαζικής παραγωγής πλέον χρησιμοποιείται αρκετά και το πεπιεσμένο χαρτί,ούτε καν αφροξυλο.

Επεξ/σία από bblov
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, magicnumbers είπε

Απο κει κ επειτα 4ψηφια λεφτα για καναπεδες επιπλα τη σημερινη εποχη ειναι λιγο οβερκιλ με την πληθωρα τιμων που παιζουν καθως δε γινεται να διακρινεις την ποιοτητα που αγοραζεις.

Αν δεις καναπε των 2000 και 2500€ πιστεψε με! θα την διακρινεις την διαφορα απο τους φασοναδικους Πευκου και νοβοπαν.

Δεν μιλαω για Bo Concept που εχει μουτρα και πουλαει 7000€ καναπε με πευκο και νοβοπαν. Μιλαω για επιπλάδες. Για οικογενειακες επιχειρησεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...